NederlandReview

  Ervaringen Relik

  Lees dit en je kent dit bedrijf een stuk beter. Waarom ook jij ook voor Relik.nl kunt kiezen! Het idee van de site NederlandReview is om mensen een beoordeling te laten geven over ondernemers en bedrijven om zo anderen te helpen. Met een onafhankelijke beoordeling door echte mensen is het namelijk mogelijk om zo een goed oordeel te vellen over een bedrijf. Je kunt dan beslissen om wel of geen zaken met ze te gaan doen. Het is heerlijk om ook je mening achter te laten over dit bedrijf om anderen juist te helpen.

  Over Relik.nl

  Het bedrijf achter deze site is Reisburo Relik & van Hooft. Het is een bedrijf wat graag een vakantie voor je zoekt welke goed bij je past. Een goed advies staat hierbij centraal. Een team van medewerkers staat zeven dagen per week voor je klaar. Het is mogelijk om ze te bellen, te mailen of te bezoeken in Breda. Voor een persoonlijk advies is het verstandig om vooraf een afspraak te maken. In totaal hebben de medewerkers meer dan 280 jaar ervaring. Voldoende ervaring in huis dus om je goed te helpen. Je kunt het advies trouwens ook online krijgen of via de telefoon. Natuurlijk zijn er volop vakantiebestemmingen waar je uit kunt kiezen.
  Het bedrijf is een zelfstandig reisbureau en werkt onafhankelijk van reisorganisaties en touroperators. Hierdoor krijg je altijd een objectief advies. Ze boeken vakanties voor singles, groepen, families, bedrijven en eigenlijk alle andere groepen en combinaties van mensen.

  Relik One - Hometown Music Video

  De voordelen van Relik.nl:

  1. Ervaren adviseurs helpen je om een goede vakantie te boeken
  2. Meerdere prijsvergelijkingen voor de beste prijs.
  3. Hulp bij een thuisvaccinatie.
  4. Hulp bij het online inchecken.
  5. Hulp bij de stoelreserveringen.
  6. Hulp bij een visum aanvragen.
  8. 24 uur bereikbaar voor noodgevallen.
  9. Zekerheid en betrouwbaarheid!

  Diensten van Relik.nl

  Ze bieden een ruim aanbod van verschillende soorten vakanties aan bij Relik.nl. Het gaat onder andere om:
  - Actieve Vakanties
  - All Inclusive Vakanties
  - Autohuur
  - Autovakanties
  - Club Vakanties
  - Couples Only
  - Cruises
  - Disneyland Parijs
  - Duikreizen
  - Events
  - Familievakanties
  - Groepsreizen
  - Hotelovernachtingen
  - Huwelijksreizen
  - Kamperen
  - Last minutes
  - Luxe reizen
  - Reisverslagen
  - Reizen op maat
  - Rondreizen
  - Sfeervolle accommodaties
  - Single reizen
  - Strandvakanties

  Klachten, tips en complimenten over Relik.nl

  Ze zijn aangesloten bij de SGR en de ANVR. Mocht je er samen met hun dus niet uitkomen om een klacht op te lossen, dan kun je gerust bij deze twee organisaties aankloppen. We weten echter zeker, dat ze het niet zo ver zullen laten komen. Klantentevredenheid is immers van groot belang voor ze.

  Heb jij ervaring met Relik.nl?

  Je krijgt vast en zeker geen spijt van de mogelijkheden om een beoordeling te geven over een bedrijf als Relik.nl op NederlandReview. Er zijn volop mogelijkheden om een review te geven. NederlandReview is een van de platformen waar ook jij terecht kunt.

  Lees dit en je kent dit bedrijf een stuk beter. Waarom ook jij ook voor Relik.nl kunt kiezen! Lees erveringen & beoordelingen over Relik op NederlandReview!

  Relik
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  7.6
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  7.4
  Service
  rating
  8.6
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  8

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Relik

  Uw beoordeling

  Prachtige verre reis gemaakt

  In het kader van het huwelijksjubileum van onze vader en moeder een verre reis gemaakt naar Gambia. Het was al heel lang een wens van onze ouders om eens naar Afrika op vakantie te gaan. Als verrassing deze vakantie voor hen geboekt bij Relik. En wat hebben zij (en wij natuurlijk ook) genoten van deze bijzondere ervaring. We zijn met zijn achten op vakantie geweest en alles was op en top geregeld. Het verblijf was bijzonder luxe en alles was aanwezig om de vakantie tot een succes te maken. Ook de medewerkers van Relik wil ik graag een complimentje maken, want zij waren elke dag bijzonder behulpzaam en stonden altijd voor ons klaar.

  Door: Julia Dokters23-02-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7
  rating

  Goedkope campings op prachtige locaties

  Indien je voor weinig geld op een mooie camping wilt zitten in het zuiden van Europa kan ik Relik zeker aanbevelen. Ik werd blij verrast toen ik voor de eerste keer op deze website keek. De prijzen waren zeer aantrekkelijk en de campings die aangeboden werden zagen er ook nog eens bijzonder fraai uit. Het boeken van je vakantie kan simpelweg via de website en vrijwel overal staat uitleg bij, zodat het voor iedereen begrijpelijk is. Eenmaal aangekomen op de camping werden we niet teleurgesteld, dus ook zeer tevreden over de levering. Kom hier vast en zeker nog eens terug.

  Door: Berna Wispel06-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7
  rating

  Deskundig team

  Ik heb laatst contact gehad met de adviseurs van Relik. De mensen nemen echt de tijd voor je en denken echt aan alles. Leuk dat het nog op deze manier kan. Ik ga zeker vaker een reis boeken, maar nu eerst maar eens deze vakantie afwachten. De eerste ervaringen zijn zeker al positief!

  Door: Wilhelmina van Brelik09-08-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  FAQ

  Is Relik een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 3 ervaringen geplaatst over Relik. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Relik actief?

  Relik is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goedkope vakanties, Zonvakanties & All-Inclusive, Bijzondere reizen, Stedentrips, Wintersport en Actief, Hotels, huisjes en campings

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Relik gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.