Reizendeals

6.3

Bestellen

6.2

Service

6.2

Prijs

6.1

Levering

65.4%

Zou hier weer kopen

Reizendeals

Reizendeals stelt een bedrijf te zijn waar je de leukste reizen kunt boeken voor de beste deals. Vinden klanten van Reizendeals dit ook? Ga jij na het lezen van de reviews via NederlandReview jouw reizen voortaan ook via Reizendeals boeken?


Wat is Reizendeals


Via Reizendeals(.nl) kun je reizen boeken. Volgens het bedrijf zijn het de leukste reizen tegen de beste deals. Je kunt reizen boeken in de categorieën: Spanje, Griekenland, Portugal, Verrassingsreizen, Stedentrips en Unieke Reizen.


Reizendeals stelt al jaren ervaring te hebben in de organisatie van stedentrips en reizen in Europa. Het bedrijf omschrijft zich al onafhankelijke touroperator en is niet gebonden aan specifieke reisorganisaties. Daardoor kan de reisorganisatie een betaalbaar en uitgebreid aanbod aan reizen aanbieden via hun website. De reizen zijn makkelijk te boeken.


Via Reizendeals kun je reizen variërend van stedentrips tot zonvakanties bezoeken en van vaste bestemmingen tot en met verrassingsreizen. De organisatie achter deze website voor reizen stelt dagelijks het aanbod aan reizen aan te passen. Dit wordt gedaan omdat klanten dan keuze hebben uit meerdere mogelijkheden.


Er kan via de website ook gegokt worden. Samen met andere koopjesjagers jaag je dan mee op de deals van de week en wacht je vol spanning af of de verrassende deal van jou zal worden.


Klantenservice


Als jij een reis via Reizendeals wilt boeken moet je je eerst aanmelden. Dit kan door een online formulier in te vullen. Na het invullen van je gegevens dien je akkoord te gaan met de voorwaarden die door het bedrijf gesteld worden. Je kunt ook aangeven of je een nieuwsbrief wil ontvangen. Als je geregistreerd bent krijg je een account toegewezen. Hierna kun je reizen boeken via Reizendeals.


Het bedrijf is gevestigd in Den Haag (Zuid-Holland). Ze zijn gelegen aan de J.P. Coentraat 7. Dit is trouwens geen bezoekadres. Reizendeals is telefonisch te bereiken via het telefoonnummer 0900-1491.


Algemene Voorwaarden en reisvoorwaarden Reizendeals


De website van Reizendeals valt onder Reizendeal. Als je een reis maakt via reizendeals.nl dan ga je akkoord met de algemene voorwaarden en reisvoorwaarden van Reizendeals. Zorg ervoor dat je de algemene voorwaarden en reisvoorwaarden van Reizendeals wel even doorneemt voordat je daadwerkelijk een boeking doet. Er worden ook voorwaarden gesteld van de vervoersmaatschappij.  Belangrijk om te weten is dat reizendeals volledig verantwoordelijk is voor de correcte uitvoering van de totale reis.


Bij ontevredenheid of klachten over het vakantieverblijf moet je dit gelijk door geven aan de receptie van de accommodatie waarin je verblijft. Mocht je klacht niet goed opgepakt worden dien je contact op te nemen met het hoofdkantoor van Reizendeal. Dit kan telefonisch en per e-mail. Het is belangrijk dat je echt zo handelt zodat het bedrijf gericht aan de slag kan gaan om het e.e.a. op te lossen.  In de Algemene Voorwaarden kun je ook EU-rechten lezen die voor pakketreizen gelden.


Wat zeggen klanten over Reizendeals?


NederlandReview is het bedrijf dat draait om onafhankelijke reviews van klanten. Deze diensten kunnen we verlenen dankzij jou! Als jij al klant bent bij Reizendeals willen we graag weten wat jouw ervaringen zijn (geweest). Hoe vaak heb jij een reis geboekt via Reizendeals? Hoe is deze reis of zijn deze reizen verlopen? Was je tevreden over de prijs die werd gehanteerd? Zou je vaker een reisdeal maken via Reizendeals? Zou je andere klanten een positief of negatief advies geven? We zijn razend benieuwd naar jou input. We waarderen het als jij jouw mening kan achterlaten via deze pagina. NederlandReview is het bedrijf van de onafhankelijke bedrijf reviews.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (156)

Behulpzame mensen en leuke stad

De stedentrip naar Milaan hadden wij geboekt. Het hotel lag 20 minuutjes van het centrum met het ov. We gingen voor het eerst samen en zonder ouders (we zijn net 18). Dat vonden we erg spannend, maar Reizendeals heeft ons echt gerust gesteld. We hebben vaak gebeld en gemaild omdat we het zo spannend vonden en ze bleven gewoon de hele tijd behulpzaam. Ook toen we daar waren en we een kapotte douche hadden hebben we reizendeals gebeld en toen hebben geregeld dat we gelijk een nieuwe kamer kregen.

N

Nancy

10-12-2023

0

Behulpzame mensen en leuke stad

De stedentrip naar Milaan hadden wij geboekt. Het hotel lag 20 minuutjes van het centrum met het ov. We gingen voor het eerst samen en zonder ouders (we zijn net 18). Dat vonden we erg spannend, maar Reizendeals heeft ons echt gerust gesteld. We hebben vaak gebeld en gemaild omdat we het zo spannend vonden en ze bleven gewoon de hele tijd behulpzaam. Ook toen we daar waren en we een kapotte douche hadden hebben we reizendeals gebeld en toen hebben geregeld dat we gelijk een nieuwe kamer kregen.

N

Nancy

10-12-2023

0

Milaan

Ik had een maand geleede een leuek reis naar milaan. Wist niet dat ik al zo snel de reis gewone had. Ik heb paar keer gebelt naar klantenservies en de vrouw had goed uitgelegd. Ze helpen mij met boeken. Ik begreep nie goed dat het een verrassing was. Ik was met vrouw gegaan en hebben een leuke tijd gehad in milaan. Mooi hotel en digt bij het centrum. Voor terug ik wist niet met inchecken en had gebelt naar reisendeals en hadden mij goed geholpen.

N

Nancy

09-12-2023

0

Zon, zee, strand

Lanzarote mochten wij heen. Dat is voor twee oudere mensjes toch een prachtige plek. We mochten ook nog van Weeze, wat voor ons lekker dichtbij is. We hadden een fijn apartementje met een keukentje en konden lekker s’ochtends broodjes halen bij de supermarkt en dan een eitje bakken en op ons terrasje voor het apartementje lekker ontbijten. We zijn weer thuis en het was super geregeld.

L

Lotte

09-12-2023

0

Misleiding en malafide reisveilingsite

Pas op voor Reizendeals.nl. Dit bedrijf heeft sowieso een hele slechte reputatie op het web als het gaat om het bieden, de reizen zelf en de onverwachte kosten die er bij komen als je al via hen op reis wenst te gaan.

F

Francois

26-11-2023

0

Stedentrip Valencia

Leuke stedentrip gehad naar Valencia. Het hotel was uitstekend en lag zeer centraal, binnen 15 minuten zaten wij in het centrum. Wij hebben fietsen gehuurd, zodat we de stad op de fiets konden bezichtigen. Erg prettig en goede fietspaden. Valencia zelf is ook een erg leuke stad waar veel te bezichtigen is. We hadden goede vluchttijden.

N

Nadine

19-11-2023

0

meerdere vakanties

de klantenservice van reizendeals is erg fijn. je kunt voor al je vragen bij de klantenservice terecht. telefonisch maar ook per mail reageren ze super snel. wij hebben zeer goede ervaringen met reizendeals. zijn naar barcelona, griekenland en pisa geweest. we hebben nu een lastminute reis naar marrakesh geboekt. niet twijfelen maar gewoon doen.

E

eva

17-11-2023

0

Week vakantie Portugal

Wij hebben een top vakantie gehad naar Portugal. Wij zaten in de plaats Albufeira in de Algarve. Hele leuke en gezellige plaats met prachtige stranden. Veel barretjes en restaurantjes. Temperatuur was heerlijk en het hotel was gewoon super. Prachtige kamer en mooi zwembad. Vriendelijk personeel. Echt niks op aan te merken en super voordelig.

H

Henk Pater

17-11-2023

0

Barcelona

Zojuist teruggekomen van onze vakantie Barcelona. Hotel was top! de gehele reis was prima verzorgd. vooraf kan je zelf opties bijboeken en zie je de prijzen zodat je niet voor verrassingen komt te staan, Ik ga zeker weer gebruik maken van jullie mooie deals!

C

Chantal

28-09-2023

1

vakantie spanje

wij zijn nu in spanje, malgrat de mar, en het is echt top. de vlucht was prima en lekker vroeg en het hotel is ook mooi en schoon en gewoon goed. het eten in het hotel is ook goed. het strand is 10 minuten lopen dus lekker dichtbij. nog 4 dagen en dan vliegen we weer naar huis. wij gaan zeker opnieuw boeken want het is lekker goedkoop en goed geregeld

M

Montana

27-09-2023

1

Venetië

We zijn net terug van Venetië, 4 nachtjes in een heerlijk hotel geslapen voor niet te veel geld, heerlijk ontbijtje erbij. Het was prachtig weer, Venetië is echt supermooi, heerlijk gegeten en een hoop gezien. Reizendeals bedankt voor alle goeie service weer en tot de volgende vakantie!

M

Marcella

27-09-2023

1

Vakantie 2021

Super Slecht bedrijf

R

Robert

20-07-2023

0

Boek hier niet!!!

Boek hier niet mensen!!! Dit bedrijfje heeft niets met een normaal reisbureau te maken, maar is er puur op gericht om makkelijk en snel geld te verdienen over de rug van goedwillende reizigers (vaak met een kleine portemonnee). Klik niet hun advertenties of op hun Facebook of Instagram profiel, want voor je het weet hebben ze je en zit je vast aan een bak ellende. Boek je hier wel bewust goedkoop een reis, dan komen er vaak nog gigantische extra kosten bij. Je leest de meest bizarre reviews hierover. Gelukkig zijn ze al bekend bij diverse instanties en mocht u ook problemen met ze hebben, met ze dan vooral aan bij het ECC en ACM. Het ECC heeft zelfs een hele pagina aan ze besteed (ik mag hier geen link plaatsen, maar google gerust ECC reizendeals). Hoe meer mensen zich melden, hoe beter. Het lijkt me niet meer dan logisch dat dit soort bedrijfjes hard worden aangepakt. Als je hun gegevens opvraagt bij de KVK, blijken ze een piepklein bedrijfje te zijn. Een piepklein bedrijf, dat zoveel ellende veroorzaakt. Bizar!

N

N.

13-07-2023

1

Verrot bedrijf

Pas op met hier boeken!!! Ze zijn enkel bezig met zo veel mogelijk geld can je af te pakken!!! Ik ken iemand die bezig is om samen met de ECC en een advocaat dit bedrijf aan te pakken. Hoop dat het ze lukt, want dit zijnn gewoon grote oplichters!!! Ik betaal geen cent aan ze!! Asociale klantenservice en zo begripvol als een dooie eik.

H

Harry

11-07-2023

2

3 dagen reis

Wij dachten ah leuke reis tegemoet te komen alles zou geregeld worden en we zouden van Amsterdam vertrekken werd ons verteld aan de telefoon. Nu hadden we alle betalingen gedaan zonder te weten waar we naartoe zouden gaan en met het idee dat we vanaf Amsterdam zouden vertrekken. Kregen we vandaag een mail dat het vanuit Brussel zouden vertrekken dit is voor ons meer dan 6 uur reistijd wij wonen in Nederland.. ik had ze gemaild en konden ons niet helpen en willen niet even het anders boeken. Zwaar rot je kan ook je geld niet terugkrijgen dit is 600+ euro

T

Tim

11-07-2023

0

Oplichters

M

Mona

26-06-2023

0

Reis ibiza

Een 10 krijgen ze van ons ee hadden om te beginnen geen verwachting hotel studio appartement maakt niet uit vliegveld maakt niet uit ontbijt hoeft niet dan ga je afwachten en wat schetst mijn verbazing alles super vertrek eindhoven ( en als je dat van te voren kiest 210€ extra ) dus toch gekregen zonder toeslag en paar keer geholpen aande telefoon door heel aardige dames petje af , wat nog meer , vertrek 7 u ochtend en terug 1630 avond hoppa weer super !! ???? toen komen we aan leuk schoon hotel gedateerd maar netjes maar je moet niet voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten en dan zeiken over je gebakken ei of je uitzicht . Ook nog ontbijt erbij lachen niet gevraagd !! Terug inchecken bij ryanair had ik fout ingevoerd krijg je natuurlijk niemand te pakken bij die f**ck luchtvaart maar reizendeals gebeld en meisje zei ik doe het morgen voor u regelen en volgede ochtend netjes een mail dat alles geregeld was heel erg attend en super Alleen maar complimenten die ik hier graag achterlaat tussen sl de rot opmerkingen van die ov reizigers Enige minpunt is extra bedrag voor tweede persoon ivm datum maar dat horft niet aan hun te liggen en verder extra betaling handbagage en stoel ryanair dus je kunt niet kiezen gratis stoel maar dat is die f*ck luchtvaart ryan

L

Lodewijks

24-06-2023

0

Ze zijn niet eerlijk

Ik zag reclame van hun en deed eeb bod maar er komen zoveel kosten erbij dat je beter bij tui of andere maatschappij kan betalen zonder gedoe. En als je wilt annuleren komen nog hoog bedrag 149 en boekingskosten 35eu erbij nou dat vond ik niet eerlijk is hoger dan de bod je doet. Dus ik zou echt voorzichtig zijn maak deze fout niet heb me lesje geleerd want deze mensen zijn super sneaky en je betaald zoveel erbij dat je bijna iets van 1000eu komt nee hoor. Niks bij hun is duidelijk en je krijgt te horen hoeveel je erbij betaald dus je kan het nergens zien wat te verwachten staat. Nooit meer

D

Didi

22-06-2023

1

OPLICHTERS!

Per ongeluk op de knop bied nu geklikt. Toen had ik blijkbaar de reis gekocht. Ik wilde alleen maar kijken. Ik bleek voor 300 euro p.p een reis te hebben gekocht voor 2 personen. Binnen 5 dagen moest ik betalen 335 euro ( 35 euro boekingskosten) ik heb toen in paniek betaald omdat zij mij bleven stoken met mailtjes. Ik heb toen een mailtje met wat mijn wensen zijn. Ik heb toen mijn wensen ingevuld ( weg in Juli, via een vliegveld in de buurt, graag wil ik mijn dochter mee) Nadat ik mijn wensen had ingevuld kreeg ik een mailtje dat ik nog 2230 euro moest betalen. Ik kon niet annuleren en moest binnen 24 uur betalen. als ik dit niet zou doen zou ik wel moeten betalen maar ging de reis niet meer door, er zou dan een aanmaning worden verstuurd. Er werd mij gezegd dat ze alles al geboekt hebben waardoor ik niet meer terug kan. Echter zie ik in hun mail staan dat de accommodatie pas 2 weken van te voren bekend wordt gemaakt en de andere gegevens uiterlijk 5 dagen voor vertrek. Er wordt totaal niet mee gedacht, gekeken naar je situatie. Boek hier niet!

D

dreamieprincess

05-06-2023

2

Venetië was super

Echt een hele fijne stedentrip gehad naar Venetië voor maar €129 pp. Keurig hotel vlakbij het centrum. Volgende maand gaan we via Reizendeals naar Barcelona. Nu al zin in. Top bedrijf alles goed geregeld.

E

Elena Nier

25-05-2023

1