NederlandReview

  Ervaringen Reizendeals

  Reizendeals stelt een bedrijf te zijn waar je de leukste reizen kunt boeken voor de beste deals. Vinden klanten van Reizendeals dit ook? Ga jij na het lezen van de reviews via NederlandReview jouw reizen voortaan ook via Reizendeals boeken?

  Wat is Reizendeals

  Via Reizendeals(.nl) kun je reizen boeken. Volgens het bedrijf zijn het de leukste reizen tegen de beste deals. Je kunt reizen boeken in de categorieën: Spanje, Griekenland, Portugal, Verrassingsreizen, Stedentrips en Unieke Reizen.

  Reizendeals stelt al jaren ervaring te hebben in de organisatie van stedentrips en reizen in Europa. Het bedrijf omschrijft zich al onafhankelijke touroperator en is niet gebonden aan specifieke reisorganisaties. Daardoor kan de reisorganisatie een betaalbaar en uitgebreid aanbod aan reizen aanbieden via hun website. De reizen zijn makkelijk te boeken.

  Via Reizendeals kun je reizen variërend van stedentrips tot zonvakanties bezoeken en van vaste bestemmingen tot en met verrassingsreizen. De organisatie achter deze website voor reizen stelt dagelijks het aanbod aan reizen aan te passen. Dit wordt gedaan omdat klanten dan keuze hebben uit meerdere mogelijkheden.

  Er kan via de website ook gegokt worden. Samen met andere koopjesjagers jaag je dan mee op de deals van de week en wacht je vol spanning af of de verrassende deal van jou zal worden.

  Dit Gebeurde Op Onze Vakantie Naar Santorini

  Klantenservice

  Als jij een reis via Reizendeals wilt boeken moet je je eerst aanmelden. Dit kan door een online formulier in te vullen. Na het invullen van je gegevens dien je akkoord te gaan met de voorwaarden die door het bedrijf gesteld worden. Je kunt ook aangeven of je een nieuwsbrief wil ontvangen. Als je geregistreerd bent krijg je een account toegewezen. Hierna kun je reizen boeken via Reizendeals.

  Het bedrijf is gevestigd in Den Haag (Zuid-Holland). Ze zijn gelegen aan de J.P. Coentraat 7. Dit is trouwens geen bezoekadres. Reizendeals is telefonisch te bereiken via het telefoonnummer 0900-1491.

  Algemene Voorwaarden en reisvoorwaarden Reizendeals

  De website van Reizendeals valt onder Reizendeal. Als je een reis maakt via reizendeals.nl dan ga je akkoord met de algemene voorwaarden en reisvoorwaarden van Reizendeals. Zorg ervoor dat je de algemene voorwaarden en reisvoorwaarden van Reizendeals wel even doorneemt voordat je daadwerkelijk een boeking doet. Er worden ook voorwaarden gesteld van de vervoersmaatschappij. Belangrijk om te weten is dat reizendeals volledig verantwoordelijk is voor de correcte uitvoering van de totale reis.

  Bij ontevredenheid of klachten over het vakantieverblijf moet je dit gelijk door geven aan de receptie van de accommodatie waarin je verblijft. Mocht je klacht niet goed opgepakt worden dien je contact op te nemen met het hoofdkantoor van Reizendeal. Dit kan telefonisch en per e-mail. Het is belangrijk dat je echt zo handelt zodat het bedrijf gericht aan de slag kan gaan om het e.e.a. op te lossen. In de Algemene Voorwaarden kun je ook EU-rechten lezen die voor pakketreizen gelden.

  Wat zeggen klanten over Reizendeals?

  NederlandReview is het bedrijf dat draait om onafhankelijke reviews van klanten. Deze diensten kunnen we verlenen dankzij jou! Als jij al klant bent bij Reizendeals willen we graag weten wat jouw ervaringen zijn (geweest). Hoe vaak heb jij een reis geboekt via Reizendeals? Hoe is deze reis of zijn deze reizen verlopen? Was je tevreden over de prijs die werd gehanteerd? Zou je vaker een reisdeal maken via Reizendeals? Zou je andere klanten een positief of negatief advies geven? We zijn razend benieuwd naar jou input. We waarderen het als jij jouw mening kan achterlaten via deze pagina. NederlandReview is het bedrijf van de onafhankelijke bedrijf reviews.

  Reizendeals
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  6
  50% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  5
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  5

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  budget naar Portugal

  Via Reizendeals naar Portugal geweest
  Het was budget, maar we hebben het fijn gehad.
  We hadden anders niet meer een vakantie geboekt, dus dit was een heel leuk extraatje

  Groetjes
  Merlijn

  Door: Merlijn 03-12-2019
  Abdel Bouraatour 11-03-2020

  Oplichters! Ik wil mijn €300 terug!! Ik wil nu ruilen met een andere voucher kan het opeens niet meer klantenservice had mij toen verteld dat het wel kon maar dan niet na zes maanden. Ik wil mijn geld terug of jullie geven mij een tegoed bon wie durft nu op vakantie te gaan met die Corona.

  Blijf in uw kot 08-04-2020

  Stelletje nietsnutten

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  reis naar malta


  heel slechte ervaring !!!!!

  heel slechte ervaring !!!!!
  wij hadden een reis geboekt naar malta voor maart maar door de corona konden wij niet meer de grens over en onze vlucht ging vanuit brussel gewoon door en het hotel was gewoon open zeiden ze we hoefden alleen 14 dagen in quarantaine in de hotelkamer terwijl we maar 8 dagen hadden geboekt toen wij probeerde de reis te verzetten omdat we de grens niet overkonden maar daar wouden ze niet aan mee werken omdat het vliegtuig wel ging en het hotel open was dat we daarbij geen vakantie konden vieren hadden ze bij reizendeals geen boodschap aan en wilden dus niet een voucher geven of de reis verplaatsen en anuleren kon bij deze organisatie ook niet op elke social media site waar ik het opplaats word me reactie zeer snel verwijderd en blokkeren ze me reacties zodat ik niet meer kan reageren bij de advertenties......
  het is bij deze reis ook zo dat je niet weet in welk hotel je terechtkomt zelfs op de vertrekdag nog niet en moet je voor alles extra bijbetalen. 
  als je via een ander reisbureau boekt ben je vele malen minder kwijt dus trap niet in de verkooptruken van dit malavide bedrijf waar je met lastige vragen gewoon word genegeerd!!!!!!!!!!
  dus betaald voor niks!!!!!!!

  Door: Edwin De Boer 01-06-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Schrijf zelf een review over Reizendeals

  Uw beoordeling


  FAQ

  Is Reizendeals een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over Reizendeals. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Reizendeals actief?

  Reizendeals is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goedkope vakanties, Zonvakanties & All-Inclusive, Bijzondere reizen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Reizendeals gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.