NederlandReview

    Ervaringen Reizendeals

    Reizendeals stelt een bedrijf te zijn waar je de leukste reizen kunt boeken voor de beste deals. Vinden klanten van Reizendeals dit ook? Ga jij na het lezen van de reviews via NederlandReview jouw reizen voortaan ook via Reizendeals boeken?

    Wat is Reizendeals

    Via Reizendeals(.nl) kun je reizen boeken. Volgens het bedrijf zijn het de leukste reizen tegen de beste deals. Je kunt reizen boeken in de categorieën: Spanje, Griekenland, Portugal, Verrassingsreizen, Stedentrips en Unieke Reizen.

    Reizendeals stelt al jaren ervaring te hebben in de organisatie van stedentrips en reizen in Europa. Het bedrijf omschrijft zich al onafhankelijke touroperator en is niet gebonden aan specifieke reisorganisaties. Daardoor kan de reisorganisatie een betaalbaar en uitgebreid aanbod aan reizen aanbieden via hun website. De reizen zijn makkelijk te boeken.

    Via Reizendeals kun je reizen variërend van stedentrips tot zonvakanties bezoeken en van vaste bestemmingen tot en met verrassingsreizen. De organisatie achter deze website voor reizen stelt dagelijks het aanbod aan reizen aan te passen. Dit wordt gedaan omdat klanten dan keuze hebben uit meerdere mogelijkheden.

    Er kan via de website ook gegokt worden. Samen met andere koopjesjagers jaag je dan mee op de deals van de week en wacht je vol spanning af of de verrassende deal van jou zal worden.

    Dit Gebeurde Op Onze Vakantie Naar Santorini

    Klantenservice

    Als jij een reis via Reizendeals wilt boeken moet je je eerst aanmelden. Dit kan door een online formulier in te vullen. Na het invullen van je gegevens dien je akkoord te gaan met de voorwaarden die door het bedrijf gesteld worden. Je kunt ook aangeven of je een nieuwsbrief wil ontvangen. Als je geregistreerd bent krijg je een account toegewezen. Hierna kun je reizen boeken via Reizendeals.

    Het bedrijf is gevestigd in Den Haag (Zuid-Holland). Ze zijn gelegen aan de J.P. Coentraat 7. Dit is trouwens geen bezoekadres. Reizendeals is telefonisch te bereiken via het telefoonnummer 0900-1491.

    Algemene Voorwaarden en reisvoorwaarden Reizendeals

    De website van Reizendeals valt onder Reizendeal. Als je een reis maakt via reizendeals.nl dan ga je akkoord met de algemene voorwaarden en reisvoorwaarden van Reizendeals. Zorg ervoor dat je de algemene voorwaarden en reisvoorwaarden van Reizendeals wel even doorneemt voordat je daadwerkelijk een boeking doet. Er worden ook voorwaarden gesteld van de vervoersmaatschappij. Belangrijk om te weten is dat reizendeals volledig verantwoordelijk is voor de correcte uitvoering van de totale reis.

    Bij ontevredenheid of klachten over het vakantieverblijf moet je dit gelijk door geven aan de receptie van de accommodatie waarin je verblijft. Mocht je klacht niet goed opgepakt worden dien je contact op te nemen met het hoofdkantoor van Reizendeal. Dit kan telefonisch en per e-mail. Het is belangrijk dat je echt zo handelt zodat het bedrijf gericht aan de slag kan gaan om het e.e.a. op te lossen. In de Algemene Voorwaarden kun je ook EU-rechten lezen die voor pakketreizen gelden.

    Wat zeggen klanten over Reizendeals?

    NederlandReview is het bedrijf dat draait om onafhankelijke reviews van klanten. Deze diensten kunnen we verlenen dankzij jou! Als jij al klant bent bij Reizendeals willen we graag weten wat jouw ervaringen zijn (geweest). Hoe vaak heb jij een reis geboekt via Reizendeals? Hoe is deze reis of zijn deze reizen verlopen? Was je tevreden over de prijs die werd gehanteerd? Zou je vaker een reisdeal maken via Reizendeals? Zou je andere klanten een positief of negatief advies geven? We zijn razend benieuwd naar jou input. We waarderen het als jij jouw mening kan achterlaten via deze pagina. NederlandReview is het bedrijf van de onafhankelijke bedrijf reviews.

    Reizendeals
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (30)

    6.2
    63% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    6.4
    Service
    rating
    6.2
    Prijs
    rating
    6.2
    Leveren
    rating
    6.2

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Reizendeals

    Uw beoordeling

    Goede service!

    Ik begrijp sommige negatieve reviews niet. Ben nu 5 x op reis geweest met Reizendeals en boek de 6e keer ook zeker weer hier. Ik lees alleen maar negatieve reviews van mensen die niet lezen of niet betalen, dan is dat vragen om ellende. Neem de tijd om de deal waarop je wilt bieden goed door te lezen, alles wordt duidelijk aangegeven en de deals zijn super cheap. Ik kan nu veel vaker op vakantie dan een paar jaar geleden (muv afgelopen jaar door de corona helaas). Ik had geboekt voor de canarische eilanden vorig jaar en werd geannuleerd door corona ik kon kiezen geld terug, een andere reis boeken of een voucher. Heel groot verschil met andere organisaties waar je je geld soms gewoon kwijt bent. Alles super netjes opgelost en we vertrekken nu over 2 weken naar Malta. Al stuur je 10 emailberichten met vragen, deze worden ook nog eens heel snel en altijd vriendelijk beantwoord. Geweldige klantenservice en er worden altijd goede hotels geboekt!

    Door: Larissa28-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Vakantie Griekenland

    Ik had 2 reizen geboekt bij Reizendeals. Eentje naar Griekenland en een 8 daagse verrassingsreis. Geweldige vakantie naar Griekenland gehad afgelopen september met een super mooi hotel. Helaas kon de andere reis door de Covid niet doorgaan en hebben wij een coronavoucher ontvangen. Wij hebben deze nu gebruikt voor een vakantie naar de Canarische Eilanden. We hebben er nu al zijn in.

    Door: R Slot11-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Geweldige ervaring

    Net terug gekomen van een prachtige korte vakantie naar Griekenland. Wat heerlijk om weer zo te kunnen genieten van een reis na al deze maanden. Wij hadden een prachtige accommodatie en ontvingen zelfs gratis een upgrade naar een 4* hotel van reizendeals. Eten was goed, alles netjes ivm de corona, schoon en personeel zeer vriendelijk. Kan niet wachten op de volgende reis.

    Door: Thessa van Bakel21-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Tenerife

    Wat een heeeeerlijke vakantie hebben wij gehad op Tenerife. Vol lof, alles was oké. Gisteren terug gekomen, maar mis het nu al. Alles was uitstekend geregeld door reizen deals.
    Enige minpintje was wat wind op het eiland, maar misschien juist wel goed met 28 graden, anders was het misschien te warm geweest.

    Door: Yolanda Meersma27-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Ibiza was toppie

    Dank je wel Reizendeals voor de heerlijke vakantie naar Ibiza welke jullie hebben geboekt voor ons. Wij hebben het geweldig gehad en raden aan alle vrienden en familie om bij jullie te boeken. Nogmaals bedankt!

    Door: Lisa10-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Vakantie Algarve

    Mijn man en ik zijn gisteren thuis gekomen van een week naar de Algarve. We hadden een zeer net hotel in Albufeire en daar erg fijn gehad. Leuke plaats ook en lieve mensen. Alles was goed verzorgd en zullen zeker nog een keer gebruik maken van een deal van reizendeals.

    Door: Tessa de Groot10-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Vakantie Mallorca

    Wij zijn net terug uit Mallorca, voor zo weinig geld zo'n mooie vakantie kunnen boeken. Heerlijk hotel, super lekker eten, heel schoon en de corona maatregelen worden goed nageleefd. Voelde mij in Spanje veiliger dan hier :)

    Ik wil weeeeeer terug en dan boek ik zeker weer bij Reizendeals!

    Door: Marijke vd Berg23-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Ibiza

    Gisteren terug gekomen uit Ibiza. Was eigenlijk geboekt voor vorig jaar, maar kon door corona niet door gaan. Dus omgeboekt naar dit jaar. Was allemaal goed geregeld. Fijn hotel, 5 minuten wandelen naar strand en lekker weer gehad en dat allemaal voor een kleine prijs.

    Door: W vd Berg25-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    budget naar Portugal

    Via Reizendeals naar Portugal geweest
    Het was budget, maar we hebben het fijn gehad.
    We hadden anders niet meer een vakantie geboekt, dus dit was een heel leuk extraatje

    Groetjes
    Merlijn

    Door: Merlijn03-12-2019
    Abdel Bouraatour11-03-2020

    Oplichters! Ik wil mijn €300 terug!! Ik wil nu ruilen met een andere voucher kan het opeens niet meer klantenservice had mij toen verteld dat het wel kon maar dan niet na zes maanden. Ik wil mijn geld terug of jullie geven mij een tegoed bon wie durft nu op vakantie te gaan met die Corona.

    Blijf in uw kot 08-04-2020

    Stelletje nietsnutten

    cialis cialis16-02-2021

    canadian online pharmacy cialis

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Top vakantie gehad

    Mooie en voordelige deals. Allinclusuve Griekenland geweest voor €299 per persoon. Mooi hotel en heerlijk eten. Bij andere organisatie was de reis 2 a 3 x zo duur geweest. Volgende keer boek ik weer hier.

    Door: Barbara Talen15-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Vakantie

    Zeeeer slecht! erg misleidende informatie. Uiteindelijk krijg je een factuur van 3x zo hoog is. Klantenservice is niet vriendelijk en ze zijn puur uit op snel geld verdienen!
    Absoluut niet aan te raden!!

    Door: F. Taheri08-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Low Budget Griekenland

    Low budget naar Griekenland op vakantie geweest, maar geen low budget hotel gekregen. Mooi hotel direct aan het strand goede reviews, grote kamer en aardige mensen. Aanrader.

    Door: Denise Kralingen06-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Voor herhaling vatbaar

    Net terug van een leuke reis Mallorca. Niks slechts te bedenken. Voor herhaling vatbaar.

    Door: Gerard Dalen01-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Holiday

    Perfect holiday. I want to recommend this website to everyone. Good deals for good prices! :)

    Door: Xander 24-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Vakantie

    Fijne vakantie gehad met prachtig weer en ga dit nog een keer doen goed hotel grote schone kamer en mooi zwembad

    Door: Monique22-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    10
    rating

    Verrassingsreis

    Behulpzame medewerkers, geen vraag te veel. Leuke deals voor goede prijzen. Je kunt bij veel reizen ook zelf je pakket samenstellen als je wel of geen extra opties kiest. Duidelijke website!

    Door: Iwan17-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Vakantie

    Verraders!! Geen enkele afspraak nagekomen en ook al mijn geld kwijt, ik ga zeker een klacht indienen. Blijkt ook geen 4 sterren hotel te zijn. Zo onbetrouwbaar en ook heel slecht/niet bereikbaar. Ongelofelijk

    Door: Ghazal13-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Pakketreis

    Meerdere keren een reis aangekocht bij Reizendeals. Elke keer weer een fantastische reis gehad en helemaal voor het bedrag wat je betaald! Super tevreden en ga binnenkort weer bij Reizendeals boeken.

    Door: Yvette11-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Reizendeals: Prague en Valencia 3 days trip

    ALL CAPTIONS “ A REAL SCAMMER” I begged this reizendeals people that I will not pay anymore the balance because I decided to cancelled my trip before it’s due time , but they are threatening me that if I will not pay, their accounting or law office will file complains against me. And I begged this REIZENDEALS that if possible I will not pay anymore because during last year the pandemic was started and my family and friends in the Philippines are in need for financial help. So instead I will give that money to help my family , I had no choice to used the money to pay to REIZENDEALS., because the REIZENDEALS WAS THREATENED ME... I EVEN BEGGED MAYBE YOU CAN GIVE ME BACK THE 60% of the whole money I paid but they didn’t listen . All they wanted was to scam me.. I paid almost 2000 euro for the trip that will never happen..

    Door: Jovelyn28-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Reis

    Een verwittigd man is er 2 waard
    Een tijdje terug bezocht ik de website
    van een online reisoperator Reinzendeals.nl Op een bepaald moment had ik blijkbaar een bod gedaan op een reis waarbij ik zonder mijn medeweten een reis had geboekt. Ik heb geen reisperiode of bestemming, of persoonlijke gegevens doorgegeven daarom
    vond ik het onmiddellijk heel verdacht toen ik van Reizendeals.nl een factuur tot betaling kreeg.
    Ik heb dezelfde dag de mail beantwoordt en
    aangegeven dat ik de zogenaamde boeking wenste te annuleren door mij te beroepen op het recht op herroeping contract binnen 14 dagen.
    Dit agentschap had hier geen oren naar en vroeg mij een schadevergoeding van 100€ per 'geboekte'reis. Ik heb 3 mailtjes gestuurd dat ik geen reis wou ook gezien de hele coronacrisis en enkel wenste te annuleren.
    Men heeft mijn dossier overgemaakt naar een incassobureau dewelke mij overstelpt met mails en berichtjes. Ik heb echter van hen nooit een
    brief ontvangen, dus twijfel ik ook aan de
    echtheid van dit bedrijf/ of wanpraktijken van deze onderneming. Vandaag kreeg ik terug een mail dat mijn dossier werd doorgegeven aan de gerechtsdeurwaarder voor inning van mijn openstaande factuur.
    Na opzoeking blijkt het adres van het incassobureau een particulier adres te zijn.
    Ik word reeds maanden door hen gestalkt om te betalen, ik hoop dat hier snel een einde aankomt.
    Er werd een klacht ingediend bij FOD Economie om de zaak verder te onderzoeken.

    Oplichters

    Door: Ghazal16-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    FAQ

    Is Reizendeals een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 30 ervaringen geplaatst over Reizendeals. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.2 gekregen, waarbij 63% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Reizendeals actief?

    Reizendeals is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goedkope vakanties, Zonvakanties & All-Inclusive, Bijzondere reizen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Reizendeals gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.