NederlandReview

  Ervaringen Recreatiepark de Leistert

  Iedereen wil wel eens op vakantie of dat nou vakantie in het buitenland of in eigen land is. Je kunt dan misschien wel terecht bij Recreatiepark De Leistert. Maar wat zal de kwaliteit van die bungalows zijn? Zal je op die camping nou wel genoeg ruimte hebben voor je tent? Zullen alle beloofde faciliteiten zoals een zwembad en speeltuin wel op het terrein aanwezig zijn? Zal het makkelijk zijn een bungalow of kampeerplek te boeken via de website van het vakantiepark? En zal de klantenservice van Recreatiepark De Leistert wel naar je luisteren als je een klacht over het vakantiehuisje of de andere gasten hebt? Alleen mensen die wel eens een vakantie op Recreatiepark De Leistert hebben doorgebracht kunnen je hierover informeren. Lees hun reviews om erachter te komen wat zij van die recreatiepark vinden. Hun meningen, cijfers, ervaringen en beoordelingen kunnen je laten zien wat je bij Recreatiepark De Leistert te wachten kan staan.

  Over Recreatiepark De Leistert

  Recreatiepark De Leistert is een vakantiepark. Ze zeggen op hun website dat het park de mooiste authentieke bungalows in Limburg heeft. Het is verdeeld in twee verschillende gedeeltes. Het ene gedeelte is een bungalowpark waar je een bungalow of ander vakantiehuisje kunt huren. Dit kan een luxe bungalow zijn authentieke stijl. Het tweede gedeelte is een camping voor tenten, campers en caravans. Het maakt dus niet uit of je graag kampeert of liever iets meer luxe wilt. Naast de huisjes en kampeerplekken zijn er ook nog wat andere faciliteiten op het park aanwezig. Denk hierbij aan een subtropisch zwembad waar je het hele jaar door heerlijk kunt zwemmen. Voor in de zomer is er een buitengolfslagbad gevuld met natuurwater. Hierbij is ook een grote speeltuin te vinden. Maar behalve binnen zwemmen kunnen kinderen ook overdekt spelen in La Selva Playground, een indoor speeljungle. Eten kun je in het cafetaria Mr. Friet, Restaurant Buitenhof, Smulhoekof bij La Selva Food & Drinks. Of je koopt zelf wat etenswaren en levensmiddelen in hun supermarkt. En ook voor sporten kun je bij Recreatiepark De Leistert terecht. Er zijn sportvelden, midgetgolfbanen en nog veel meer.


  Een introductiefimpje van Camping De Leistert.

  Diensten van Recreatiepark De Leistert

  Je kunt via de website van Recreatiepark De Leistert heel gemakkelijk een kampeerplek of bungalow boeken. Je hoeft alleen maar de verblijfssoort, aankomstdatum en verblijfsduur te selecteren. Zij zullen je dan de huisjes en kampeerplekken laten zien die er in die periode beschikbaar zijn. Ook heeft Recreatiepark De Leistert een klantenservice om je te assisteren als er iets niet helemaal volgens plan verloopt.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Recreatiepark De Leistert

  Heb jij wel eens een verblijf geboekt bij Recreatiepark De Leistert? Dan ben jij de juiste persoon om ons meer over jouw vakantie op Recreatiepark De Leistert te vertellen. Hoe makkelijk was het nou echt om een verblijf te boeken? Was de bungalow naar het zin of had je niet voldoende ruimte op het park? Waren alle beloofde faciliteiten aanwezig? En wat zei de klantenservice van Recreatiepark De Leistert toen je met een klacht bij ze kwam? Laat je eigen Recreatiepark De Leistert review achter en vertel ons wat jouw mening over Recreatiepark De Leistert.

  Recreatiepark de Leistert
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  2
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  2
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  2
  Leveren
  rating
  2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Verblijf 7 dagen

  Maandag aangekomen goed op tijd zodat we met onze 2 jonge kinderen meteen konden gaan zwemmen.

  Helaas zwembad gesloten wegens solititatie gesprekken. Hier waren wij natuurlijk graag op voorhand van op de hoogte geweest zodat we hier rekening mee konden houden.

  Snap niet dat bezoekers last moeten ondervinden van jullie zoektocht naar personeel.

  Vandaag op uitstap geweest en speciaal vroeger terug gekomen om met onze kinderen te kunnen gaan zwemmen opnieuw zwembad vroeger gesloten.

  Voor ons was de maat vol wij met onze klacht meteen naar het onthaal waar er heel laconiek werd mee omgegaan. Personeel mag toch ook een BBQ krijgen was de reactie. Daarbovenop was het volgens het onthaal toch nog maar laag seizoen en hebben wij minder betaald.

  Sorry hoor maar bijna 800€ vind ik toch al een behoorlijke som.

  Die maandag was volgens de receptie ook geen enkel probleem...

  Binnenspeeltuin de speeljungle was evengoed gesloten

  Waren wij hiervan op voorhand op de hoogte van geweest waren wij nooit naar de Leistert gekomen.

  Op deze manier met een klacht omgaan hebben wij nooit eerder ervaren.

  1 redder in zwembad voor toezicht, de balie, en eten en drinken... Veiligheid???

  Door: Ronny 08-07-2019
  A.M.M. Joosten 10-07-2019

  Beste Ronny, Wat vervelend dat u het gevoel heeft niet optimaal te hebben kunnen genieten van onze faciliteiten. Enige nuancering is echter wel op zijn plaats. Op maandag 24 juni hadden wij geen sollicitatiegesprekken, maar een teamdag. Ons zwembad is 365 dagen per jaar open en héél af en toe, vinden wij het nodig om ons team te verzamelen en centrale afspraken te maken met zijn allen. Dat was maandag 24 juni. Het binnenzwembad is hierdoor inderdaad om 13.00 uur gesloten. Het buitenbad echter is opengebleven tot 18.00 uur, waarbij ook de speeltuin en de roei-speelvijver continue tot uw beschikking hebben gestaan. Het was een erg warme dag, dus buitenzwemmen zal op die dag geen probleem zijn geweest. Qua opmerkingen speeljungle gesloten, zwembad gesloten op donderdag begrijpen we niet helemaal. Beide faciliteiten zijn tot 17.00 uur opengebleven. Dit stond vastgelegd in de openingstijden, dus kan voor u geen verrassing zijn geweest. U geeft aan 1 redder voor toezicht, de balie en eten en drinken. Onze planning laat zien dat er structureel 2 á 3 medewerkers aanwezig zijn geweest in het binnenbad. Bij het buitenbad zijn die maandagmiddag 2 medewerkers aanwezig geweest. Op andere dagen wisselen de binnenbad medewerkers in rondes af met de buitenbad medewerkers, zodat pauzes gewaarborgd worden en men fris op zijn post blijft staan. Dus nogmaals vinden wij het vervelend dat u het gevoel heeft dat u niet optimaal heeft kunnen genieten van onze faciliteiten. Gezien de veelvoud aan faciliteiten die de Leistert heeft, vinden wij heel eerlijk dat ook met een zwembad wat een uurtje eerder sluit, het vakantieplezier niet te lijden heeft hiervan.

  Ineke Duyndam-Kester 21-10-2019

  Nog maar eens proberen. Wij zijn met 9 personen waarvan 3 kinderen van 13, 7 en 3 jaar op 11 okt een weekend in de Leisterd geweest. De eerste 2dagen zijn goed verlopen. Zondagmorgen kwam spontaan het glas van de plafonnière naar beneden vallen op de plavuizen. De hele kamer en keuken, alles onder het glas. Kinderen mochten zich niet verroeren, bang dat iemand gewond zou raken. Gelukkig was niemand gewond, het had zo veel erger kunnen zijn. We zijn een tijd bezig geweest om alles op te ruimen, ook het gedeelte wat nog aan het plafond zat is schoongemaakt wat vol met dode vliegen en spinnenrag zat, achterstallig onderhoud. Daarna heel voorzichtig gedaan, mochten we glas vergeten zijn. De sfeer was danig verpest. We hebben onmiddellijk melding gemaakt bij de receptie, die bood ons een drankje aan, wat wij wel erg karig vonden. Het bedrag van het drankje is uitbetaald. Wij hadden niet rechtstreeks geboekt bij hun, maar via vakantiebungalows, dus konden ze niets meer doen. Al met al hebben wij een groot risico gelopen, vooral de kleine kinderen. We hebben toch een behoorlijk bedrag betaald en vinden dat we voor het risico en ongemak er er een betere compensatie tegenover had moeten staan. Voor ons geen park de Leisterd meer.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Schrijf zelf een review over Recreatiepark de Leistert

  Uw beoordeling


  FAQ

  Is Recreatiepark de Leistert een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Recreatiepark de Leistert. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 2 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Recreatiepark de Leistert actief?

  Recreatiepark de Leistert is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector Hotels, huisjes en campings

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Recreatiepark de Leistert gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.