NederlandReview

  Ervaringen Recreatiepark de Leistert

  Iedereen wil wel eens op vakantie of dat nou vakantie in het buitenland of in eigen land is. Je kunt dan misschien wel terecht bij Recreatiepark De Leistert. Maar wat zal de kwaliteit van die bungalows zijn? Zal je op die camping nou wel genoeg ruimte hebben voor je tent? Zullen alle beloofde faciliteiten zoals een zwembad en speeltuin wel op het terrein aanwezig zijn? Zal het makkelijk zijn een bungalow of kampeerplek te boeken via de website van het vakantiepark? En zal de klantenservice van Recreatiepark De Leistert wel naar je luisteren als je een klacht over het vakantiehuisje of de andere gasten hebt? Alleen mensen die wel eens een vakantie op Recreatiepark De Leistert hebben doorgebracht kunnen je hierover informeren. Lees hun reviews om erachter te komen wat zij van die recreatiepark vinden. Hun meningen, cijfers, ervaringen en beoordelingen kunnen je laten zien wat je bij Recreatiepark De Leistert te wachten kan staan.

  Over Recreatiepark De Leistert

  Recreatiepark De Leistert is een vakantiepark. Ze zeggen op hun website dat het park de mooiste authentieke bungalows in Limburg heeft. Het is verdeeld in twee verschillende gedeeltes. Het ene gedeelte is een bungalowpark waar je een bungalow of ander vakantiehuisje kunt huren. Dit kan een luxe bungalow zijn authentieke stijl. Het tweede gedeelte is een camping voor tenten, campers en caravans. Het maakt dus niet uit of je graag kampeert of liever iets meer luxe wilt. Naast de huisjes en kampeerplekken zijn er ook nog wat andere faciliteiten op het park aanwezig. Denk hierbij aan een subtropisch zwembad waar je het hele jaar door heerlijk kunt zwemmen. Voor in de zomer is er een buitengolfslagbad gevuld met natuurwater. Hierbij is ook een grote speeltuin te vinden. Maar behalve binnen zwemmen kunnen kinderen ook overdekt spelen in La Selva Playground, een indoor speeljungle. Eten kun je in het cafetaria Mr. Friet, Restaurant Buitenhof, Smulhoekof bij La Selva Food & Drinks. Of je koopt zelf wat etenswaren en levensmiddelen in hun supermarkt. En ook voor sporten kun je bij Recreatiepark De Leistert terecht. Er zijn sportvelden, midgetgolfbanen en nog veel meer.


  Een introductiefimpje van Camping De Leistert.

  Diensten van Recreatiepark De Leistert

  Je kunt via de website van Recreatiepark De Leistert heel gemakkelijk een kampeerplek of bungalow boeken. Je hoeft alleen maar de verblijfssoort, aankomstdatum en verblijfsduur te selecteren. Zij zullen je dan de huisjes en kampeerplekken laten zien die er in die periode beschikbaar zijn. Ook heeft Recreatiepark De Leistert een klantenservice om je te assisteren als er iets niet helemaal volgens plan verloopt.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Recreatiepark De Leistert

  Heb jij wel eens een verblijf geboekt bij Recreatiepark De Leistert? Dan ben jij de juiste persoon om ons meer over jouw vakantie op Recreatiepark De Leistert te vertellen. Hoe makkelijk was het nou echt om een verblijf te boeken? Was de bungalow naar het zin of had je niet voldoende ruimte op het park? Waren alle beloofde faciliteiten aanwezig? En wat zei de klantenservice van Recreatiepark De Leistert toen je met een klacht bij ze kwam? Laat je eigen Recreatiepark De Leistert review achter en vertel ons wat jouw mening over Recreatiepark De Leistert.

  Recreatiepark de Leistert
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Recreatiepark de Leistert

  Uw beoordeling