NederlandReview

  Ervaringen Recreatielandgoed De IJsvogel

  De vrije natuur, dat waar we eigenlijk niet zonder kunnen. Al lijken gemeenten en projectontwikkelaars er tegenwoordig anders over te denken, want die bouwen het liefst alles vol. Toch hebben wij mensen het nodig. Het is een plek om tot rust te komen, het drukke leven van alledag los te laten en ons even heerlijk onder te dompelen in het offline leven. Even terug naar je roots met Moeder Natuur, stress ontladen, energie opladen. De een gaat daarvoor het liefst naar zee, de ander naar het bos of de hei. Net wat het beste bij je past en waar je zelf het liefste tot rust komt.

  Veluwe
  Een van de grotere plekken in Nederland waar je volop kunt genieten van ruimte en ongerepte natuur als uitgestrekte bossen, beekjes en wild begroeide heiden, is de Veluwe. Nog voordat je de auto goed en wel geparkeerd hebt, is de eerste horde mensen op witte huurfietsen al gespot. Maar geef ze eens ongelijk; het is toch een prachtig gebied om heerlijk te fietsen en wandelen. Voor kinderen is het zelfs een regelrechte schatkamer vol spannende bomen, planten, beestjes en zand.

  Veluwse Big Five….of zes
  Nederland kent best een aantal inheemse grote soorten, maar buiten de natuurgebieden zie je ze vaak eerder achter een hek dan in het wild. Op de Veluwe zijn er een aantal van te vinden en trots wordt er ook gesproken over de Big Five of Big Six. Dus mocht je er ooit het edelhert, wild zwijn, ree, moeflon, vos en das zien, kun je zelf ook zeggen deze gezien te hebben. Een zoektocht naar deze schitterende dieren is ook geweldig om te doen met het hele gezin of met alleen de kinderen.


  De prachtige ijsvogel (Alcedo atthis)

  Vakantie op de Veluwe
  Op vakantiepark de Ijsvogel is het mogelijk om een vakantiehuis te huren en zo midden op de Veluwe te verblijven. Dit recreatielandgoed zou je kunnen gebruiken als uitvalsbasis voor het natuurgebied. Maar ook op het kindvriendelijke park zelf zijn verschillende faciliteiten te vinden, zoals zwembaden, speeltuinen, golfbaan, tennisbaan, bowlingbaan, een visvijver en een restaurant. In de zomer is het mogelijk om met het animatieteam van het vakantiepark filmpjes te maken. Het is tevens mogelijk om een groepsaccomodatie te boeken als dat jouw voorkeur heeft boven een romantisch weekendje weg met z’n tweeën of een lange vakantie met het gezin.

  Nestverlaters en eitjes
  Overweeg jij een break op dit vakantiepark en wil je weten hoe het de klanten voor jou bevallen is? Lees hier hun meningen, ervaringen en reviews. Ben je het nest al uitgevlogen en wil je graag een beoordeling achterlaten voor nog niet uitgebroede eitjes, ook dan ben je hier aan het juiste adres.

  Lees hier of gasten van De Ijsvogel rust hebben ervaren na een weekendje Veluwe. Hoe beoordelen zijn de parkfaciliteiten? En jouw mening?

  Recreatielandgoed De IJsvogel
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Recreatielandgoed De IJsvogel

  Uw beoordeling