NederlandReview

  Ervaringen Rebel Travel

  Wanneer je graag wat meer ziet van de wereld zonder meteen overal met het vliegtuig naartoe te gaan, dan kun je natuurlijk ook eens lekker Europa gaan verkennen. Neem gewoon je eigen auto mee of ga met de fiets en boek een rondreis bij Rebel Travel. Zij zorgen ervoor dat jij bij het hotel verwacht wordt en dat je de juiste route op zak hebt. Op deze pagina van NederlandReview kom je meer te weten over deze touroperator en lees je de reviews van klanten die al eens een reis bij hen geboekt hebben.

  Over Rebel Travel


  Rebel Travel is een reisorganisatie die in 1996 is opgericht en een hoofkantoor in Alkmaar heeft. Zij zijn gespecialiseerd in het organiseren van autorondreizen door Europa. Je maakt hierbij met je eigen auto een rondreis en bezoekt verschillende hotels die door henzelf bezocht en gecontracteerd zijn. Dit kan een kleinschalig familiehotel zijn maar ook een zeer luxe strand- of landhuishotel. Naast autovakanties bieden zij ook diverse actieve vakanties zoals wandel- of fietsvakanties aan.


  Een fijne playlist voor als je een roadtrip onderneemt

  Diensten


  Rebel Travel biedt rondreizen aan in Ierland, Italië, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, Polen, Slovenië, Spanje, Zwitserland, Kroatië, Luxemburg en België. Je kunt tijdens zo’n rondreis meerdere plekken van één land bezoeken, maar je kunt ook een reis boeken waarin je meerdere landen bezoekt, zogenaamde ‘Combi autorondreizen’. Je kunt ook zelf een reis samenstellen door een paar hotels uit te kiezen (minimaal 3 overnachtingen) en deze in één reis te combineren. Daarnaast kun je een rondreis selecteren en deze aanpassen aan jouw wensen door bijvoorbeeld het aantal nachten in een hotel te verlengen of een ander hotel toe te voegen. Aan het eind van het jaar kun je bovendien ook speciale kerstreizen met een bezoek aan verschillende kerstmarkten boeken.

  Rebel Travel Route Master

  Voordat je vertrekt,ontvang je van Rebel Travel gedetailleerde reisroutes, interessante tips voor excursies, duidelijke aanwijzingen voor de te volgen routes en veel achtergrondinformatie. Dat is de zogenaamde Rebel Travel Route Master. Zo kun jij goed voorbereid op reis gaan.

  SGR


  Rebel Travel is aangesloten bij de SGR. Zij staan garant voor jouw vooruitbetaalde reisgeld of zorgt er bijvoorbeeld voor dat uw verblijf of terugreis alsnog wordt betaald, ook als de reisorganisatie in financiële problemen zit of failliet is gegaan.

  Klachten


  Klachten over de uitvoering van de reisovereenkomst dienen voor zover mogelijk op de plaats van bestemming, waar de reden tot de klacht ontstond, te worden ingediend bij de accommodatieverschaffer of vertegenwoordiger van Rebel Travel. Als dit niet mogelijk is, dan die je meteen contact op te nemen met Rebel Travel. Wordt de klacht niet direct bevredigend opgelost, dan moet je binnen acht dagen na terugkeer in Nederland, je klacht gemotiveerd indienen via klantenservice@rebeltravel.nl. Later ingediende klachten worden niet in behandeling genomen.

  Hoe zijn jouw ervaringen met Rebel Travel?


  Heb jij al eens een vakantie bij deze reisorganisatie geboekt? Vertel dan hier hoe het jou bevallen is, waren de reisinstructies duidelijk genoeg en boden de hotels de service aan die je verwachtte? Of jouw ervaring positief of negatief was maakt niet uit, dit is een onafhankelijk platform waarop wij elkaar helpen door ervaringen met webshops, bedrijven en dergelijke te delen!

  Kunnen de klanten van Rebel Travel het organiseren van een verzorgde rondreis door Europa rustig aan hen overlaten of valt dit naar hun mening tegen?

  Rebel Travel
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Rebel Travel

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Rebel Travel een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Rebel Travel. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Rebel Travel actief?

  Rebel Travel is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Hotels, huisjes en campings, Autoverhuur, Bijzondere reizen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Rebel Travel gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.