RBI Travel Vakantievouchers

Alle reviews

RBI Travel Vakantievouchers

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

Anderen bekeken ook

Pixum
2 reviews

Als je zelf allemaal digitale foto’s op je desktop of laptop hebt verzameld, maak je regelmatig een selectie, waardoor je de mooiste overhoud...

Life is Feudal: MMO
1 reviews

Reviews van spelers - Life is Feudal: MMO. Het werd de MMO van 2017 genoemd: Life is Feudal: MMO. Heb jij ervaringen met deze MMO of wil je ju...

VCAdirect
3 reviews

Wanneer u in de bouw werkt is het erg belangrijk om te weten aan welke veiligheidseisen gedacht moet worden. Soms is een VCA certificaat halen dan ...

MamaKado
5 reviews

Als je vrouw of vriendin binnenkort moeder wordt, of pas moeder is geworden, dan is het extra leuk wanneer je haar verrast met een persoonlijk cade...

RBI Travel Vakantievouchers

Wat kan je doen om meer naamsbekendheid te krijgen en dat klanten aan jouw bedrijf gekoppeld blijven? Deze vraag zal bij alle ondernemingen vaak gesteld worden. Er zijn hele martketingafdelingen opgebouwd om deze vraag te beantwoorden. Je wilt klanten namelijk niet alleen overtuigen om jouw product te kopen, maar je wilt dat ze dit hun leven lang blijven doen. Je wilt klanten vasthouden. Het blijkt nu dat klanten die een geschenkkrijgen bij hun aankoop vaker terugkomen en ook vaker het bedrijf aan anderen aanraden. Hier heeft RBI Travel slim op ingespeeld. Ze hebben een vakantievoucher voor een stedentrip die jij aan jouw klanten cadeau kunt doen. Heb je interesse om samen te werken met RBI Travel? Lees dan hier de reviews van andere ondernemingen die al gebruikmaken van de vakantievouchers.

Over RBI Travel
Wie wil er nu niet een vakantie cadeau krijgen? Met deze vraag begon het allemaal bij RBI Travel. Het marketingbureau zag de positieve invloed van geschenken op het koopgedrag van klanten en besloot daarom een geschenk te creëren dat niet alleen betaalbaar is, maar ook nooit een teleurstelling zal zijn. En dit resulteerde zich in de vakantievoucher voor een stedentrip voor twee personen. RBI Travel gelooft dat er geen klant is die nee kan zeggen tegen hun vakantievoucher. En een tevreden klant, resulteert in een hogere omzet en sales.


Ontdek het unieke concept van RBI Travel!

Waarom RBI Travel?
De vakantievouchers van RBI Travel kunnen gebruikt worden voor bestemmingen verspreid over Europa. Klanten kunnen de vouchers inwisselen voor een stedentrip naar Dublin, Manchester, Hamburg, Keulen, Limburg, Gent, Praag, Krakau, München, Budapest, Nice, Pisa, Rome en Barcelona. Dit zal klanten natuurlijk heel gelukkig maken en gelukkige klanten zijn loyale klanten. Dit is wat RBI Travel voor een bedrijf kan betekenen. Je vergoot met TBI Travel je marketingkracht en zal een grotere naamsbekendheid krijgen. Overigens is de voucher ook geschikt als relatiegeschenk voor zakelijke partners.

De vakantievoucher
Wat kunnen jouw klanten verwachten met de vakantievoucher, dat bepaal jij zelf. Je kunt zelf kiezen of de vakantievouchers voor een 3-, 4- of 5-daagse stedentrip is. De reizen zijn altijd inclusief vlucht en hotel en RBI Travel garandeert klanten de beste kwaliteit door hun samenwerking met ANVR en SGR. Je kunt een vakantievoucher al voor 58,50 samenstellen.

Klachten RBI Travel
Ontvang jij klachten van klanten die problemen hebben met hun voucher? Of heb je zelf problemen ondervonden? Neem dan altijd eerst contact op met RBI Travel. Zij kunnen je het beste verder helpen en een oplossing bieden. Je kunt op hun website alle contactgegevens vinden. Heb jij contact opgenomen met het marketingbureau, laat andere ondernemingen dan weten hoe RBI Travel klachten afhandelt en schrijf een review.

Jouw ervaringen met RBI Travel
Is jouw omzet gestegen door de vakantievouchers van RBI Travel? Of hebben jouw klanten problemen met het inwisselen van de vouchers? Vertel dan alles over jouw ervaringen met het geschenk. Zijn de vouchers betrouwbaar? Is RBI Travel altijd bereikbaar voor vragen? Hebben de vouchers een positieve invloed op omzet en sales? Geef jouw mening.

Wat zijn de ervaringen van klanten van de vakantievouchers van RBI Travel? Stijgt hun naamsbekendheid en omzet? Lees hier de reviews en beoordelingen.

}