NederlandReview

  Ervaringen RaynaTours

  Toe aan een nieuw avontuur, interesse in dit online reisbureau, maar totaal onbekend met ze? Hier lees je reviews van ervaringen van de mensen voor jou. Wat is hun mening over dit bedrijf? Waren eventuele visa’s goed geregeld? Hoe beviel de reis en de overnachtingen? Was alles goed georganiseerd en geregeld? Of wil je zelf een recensie schrijven? Want dat kan en mag natuurlijk ook!

  Vakantiekriebels

  Zeker als de winter op zijn strengst is en de dagen op hun kortst, begint bij veel mensen de behoefte naar zon weer voelbaar te worden. Goed moment om eens na te denken over de zomervakantie of misschien gewoon overwinteren volgend jaar. Mooi weer, lekkere temperaturen en nu eens een keer niet naar een Spaans strand. De wereldreiziger in je is opgestaan.

  Dubai door de ogen van een skydiver

  Op avontuur

  De wereld kent vele prachtige plekken die je als toerist nog kunt gaan ontdekken. Laat je bijvoorbeeld eens verrassen door naar een plek door bijvoorbeeld allemaal excursies te ondernemen en uitjes te doen. Denk bijvoorbeeld aan de Verenigde Arabische Emiraten. Misschien kom je aanvankelijk niet verder dan ‘woestijn’ en ‘olie’, maar deze regio heeft meer te bieden dan dat. Denk bijvoorbeeld eens aan Dubai City of Abu Dhabi, of Ras Al Khaimah en Ajman. Hier is zoveel te zien en te beleven, zoals de Perzische Golf, de skyline, de Dubai Tower, de dierentuin Al Ain Zoo , Kohr al Maqta’a, Abu Dhabi Aquarium, de Sheik Zayed moskee, luxe winkelcentra (zoals de Dubai Mall), Marvel Studio Dubai, Al Habtoor City, Ferrari World Theme Park, Yas Water World, Warner Bros World Abu Dhabi, Six Flags, en nog veel meer. En die woestijn waar je eerst misschien wat tegen op keek, wordt een stuk gezelliger met een kameel tijdens een tocht langs alle prachtige natuur in dit ruige landschap.

  Maar ook Singapore, Hong Kong, Macau (China), Bankok (Thailand) of Kuala Lumpur (Maleisië) zijn prachtige steden waar veel te beleven, te zien en te doen valt. En wat dacht je van een rondreis door Langkawi en een bezoek aan Penang in Maleisië! Of een bezoek Tbilisi in Georgië. Ook een schitterend gebied voor sightseeing en rondreizen.  Rayna Tours

  Dit is een online reisbureau wat zich gespecialiseerd heeft op de Verenigde Arabische Emiraten (UAE), Singapore, Thailand, Hong Kong en Maleisië. Behalve de hotels en activiteiten, kun je op deze website ook de benodigde visa’s regelen en vervoer per limousine of huurauto. Eventuele vragen kunnen 24/7 gesteld worden via de chatfunctie op de website, waarbij je als het goed is direct geholpen wordt.

  Let er wel op dat de gehele website in het Engels is. Dit geldt niet alleen voor alle informatie, maar ook voor de reservering of uiteindelijke booking. Bij problemen kan er gebeld worden met de callcenters, maar bedenk wel dat deze zich in de VAE, India, Maleisië en Singapore bevinden, dus waarschijnlijk kan het gesprek niet in het Nederlands gevoerd worden.

  Reviews van vakantiegangers voor vakantiegangers

  Er zijn veel reisorganisaties, waardoor door de bomen het bos niet meer te zien is. Wie is er betrouwbaar en wie een oplichter? Hoe weet je nu of deze wel wat is? Nou, simpel, door het lezen van recensies. Dan lees je over de ervaringen van de reizigers voor jou. Wat is hun mening over hoe alles geregeld was? Wat voor beoordeling geven zij het hotel? Kregen ze waar voor hun geld? Waren er klachten? Zo ja, hoe ging de tour operator daarmee om? Zijn ze gericht op service, oplossingen en klantvriendelijk? Op al deze vragen krijg je hopelijk snel een antwoord. En weet jij het antwoord al? Schrijf dan gerust zelf een recensie. Alvast bedankt namens de mensen na jou!

  RaynaTours
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over RaynaTours

  Uw beoordeling


  FAQ

  Is RaynaTours een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over RaynaTours. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is RaynaTours actief?

  RaynaTours is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goedkope vakanties, Zonvakanties & All-Inclusive, Bijzondere reizen, Stedentrips, Hotels, huisjes en campings, Daguitjes & Tickets

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van RaynaTours gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.