NederlandReview

  Ervaringen Qurios Holiday Retreats

  Wie zegt dat je voor een strandvakantie ver moet reizen? Je kunt ook in Nederland genieten van een heerlijke vakantie aan het strand. Qurios Holiday Retreats heeft vakantieparken in Egmond aan Zee, Bloemendaal aan Zee, Ameland en Petten aan Zee. De sleutelwoorden hier zijn ‘aan zee’. Bij Ameland hoeft het er niet eens achter te staan, want Ameland wordt omringd door de zee. De vakantieparken van Qurios Holiday Retreats verzorgen strandvakanties in Nederland waar niemand nee tegen kan zeggen. Heb jij wel zin om een weekje te genieten van het Nederlandse strand, lees dan hier de reviews van reizigers die al terugzijn van hun vakantie. Ze vertellen je alles over hun ervaringen met de vakantieparken van Qurios Holiday Retreats.

  Over Qurios Holiday Retreats
  Of je nu wilt uitwaaien op het strand, van de zonsopgang wilt genieten, heerlijk wilt eten of de hele nacht op wilt blijven om samen gesprekken te voeren, met de comfortabele strandvakanties van Qurios Holiday Retreats kan het allemaal. De vier verschillende parken liggen aan het strand en hebben voor iedereen veel te bieden. Je kunt genieten van watersport, heerlijke strandwandelingen of een zeiltocht. Nederland heeft meer te bieden dan de meesten denken. Je hoeft voor een ontspannen vakantie echt niet ver te zoeken. 


  Kijk hier naar de reclame van het nieuwste park van Qurios Holiday Retreats in Petten aan Zee.

  Filosofie Qurios Holiday Retreats
  Bij de vakantieparken draait alles om L.E.S.S. is more. Het begint bij Qurios Holiday Retreats allemaal met Lokaliteit. De parken willen onderdeel worden van de omringende natuur. Hierbij staat de bescherming van de natuur centraal. Verder wordt er ook samengewerkt met lokale bedrijven. De focus ligt vervolgens op de Experience van de gasten. De vakantieparken willen blijvende herinneringen creëren voor gasten. Ze willen dat hun gasten zelfs van de kleinste dingen kunnen genieten. Hierbij staat Surprise centraal. Ze willen hun gasten verrassen met alle mogelijkheden en stijlvolle accommodaties. De laatste stap voor een perfecte vakantie volgens Qurios Holiday Retreats is Sharing. Samen delen maakt alles mooier, dat is de essentie van gastvrijheid. Lokaliteit, Experience, Surprise en Share maken samen zoveel meer.

  Klachten, vragen of opmerkingen
  Wil je graag meer weten over de verschillende parken? Of heb je vragen over de accommodaties? Dan kun je altijd contact opnemen met de klantenservice. Ze staan klaar om advies te geven en om te helpen bij problemen. Op de website staat het telefoonnummer en e-mailadres vermeld, maar je kunt ook gebruikmaken van het contactformulier of de chat. Heb je echter tijdens je vakantie klachten? Meld je klacht dan altijd eerst bij een medewerker op het park. Zij kunnen je direct te woord staan. Wil je meer weten over de parken, dan kun je ook kijken op Twitter, Facebook en Instagram

  Jouw ervaringen met Qurios Holiday Retreats
  Heb jij je volgende vakantie bij Qurios Holiday Retreats al geboekt, omdat je nog nooit zo van een vakantie hebt genoten? Of was jouw vakantie een minder groot succes? Schrijf dan een review en vertel alles over jouw verblijf bij de vakantieparken. Kunnen zij de beloftes van hun filosofie nakomen? Wat vind je van de accommodaties? En was er genoeg op de parken te doen? Laat het in jouw beoordeling allemaal weten.

  Wat vinden klanten van de Nederlandse strandvakanties van Qurios Holiday Retreats? Was hun vakantie een succes? Lees hier reviews over hun ervaringen.

  Qurios Holiday Retreats
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Qurios Holiday Retreats

  Uw beoordeling