Quality Holidays

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Quality Holidays

Weet jij al wat je volgende vakantiebestemming gaat zijn? Zo niet, dan ben je misschien op zoek naar de beste vakantieaanbieder. Maar welk reisbureau of andere reisorganisatie is dat? Één van de vele reisorganisaties die er bestaan is Quality Holidays. Maar wat voor een reizen zullen zij aanbieden? Zal er genoeg te doen zijn op de campings die zij aanbieden? Op wat voor een locatie zul je terecht komen? Zullen ze je niet helemaal naar de middle of no where sturen? Zal het makkelijk zijn om via hun website te boeken? En wat zal je aan hun klantenservice hebben als het er echt op aan komt? De enige onbevooroordeelde meningen hierover komen van reizigers die al eerder met Quality Holidays hebben gereist. Via hun reviews zullen zij je kunnen vertellen wat je kan verwachten van deze reisorganisatie. Hun beoordelingen en ervaringen zullen je voorbereiden op wat je te wachten kan staan als je besluit te boeken bij Quality Holidays.


Over Quality Holidays

Quality Holidays is een reisbureau. Ze hebben al meer dan 20 jaar ervaring in de camping branch. Al vanaf 1999 zijn ze bezig met de verhuur van allerlei soorten campingmogelijkheden. Ze bieden campingvakanties door heel Nederland aan. Je kunt dus verblijven aan de Zeeuwse kust of juist ergens midden in het Limburgse heuvellandschap. Je kunt voor een strandvakantie kiezen waar je kunt genieten van de welbekende zon-zee-strand combinatie. Maar je kunt ook juist een wandelvakantie door de heuvels boeken. Naast locaties in Nederland hebben ze ook contacten met 12 campings in Frankrijk. Voorbeelden zijn hun campings in Narbonne, Messanges, Plage, Bretagne, Moyenneville, Pont d’Arc en vele andere locaties in Frankrijk. Ze hebben zelfs een camping in Italie genaamd Camping Fornella. Naast campings is het ook mogelijk om neen bungalowtent, stacaravan of chalet te boeken via Quality Holidays. Niet iedereen is immers een campingliefhebber. Sommige mensen hebben graag wat meer luxe.
Diensten van Quality Holidays

Je kunt een campingplaats boeken via hun website. Op hun homepage kun je een formulier vinden dat je in kunt vullen. Ze zullen vragen naar het land waar je naartoe wilt gaan, de regio, het park, de dag van aankomst, de dag van vertrek en het aantal personen waarmee je op de camping zult verblijven. Daarna zullen zij je de mogelijke opties laten zien en kun je de leukste eruit pikken. Mocht je er niet uit komen, dan kun je altijd nog hun klantenservice om raad vragen. Zij helpen je graag.


Klachten, Complimenten en Tips voor Quality Holidays

Heb je al eens eerder een campingvakantie geboekt via Quality Holidays? In dat geval horen wij graag wat jij over dit camping reisbureau te zeggen hebt. Hoe makkelijk was het om te boeken via hun website? Kon je de camping makkelijk vinden? Wat was er allemaal op de camping te doen? Waren er veel faciliteiten op het kampeerterrein aanwezig? Was de stacaravan of bungalowtent naar het zin? En hoe behandelde hun klantenservice je toen je contact met hen opnam vanwege een vraag? Plaats een review op NederlandReview en vertel ons alles over jouw ervaring met deze campingorganisatie.


How bevalt een camping van Quality Holidays? Lees reviews over campingvakanties, bungalowtenten, stacaravans, faciliteiten en andere aspecten.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)