NederlandReview

  Ervaringen Qatar Airways

  Schrik niet?! Wat anderen van dit bedrijf vinden. Qatar airways is een grote en ook bekende vliegmaatschappij uit Qatar. Het valt dus onder andere in de categorie vakanties en vliegticket aanbieder met haar diensten. Ze hebben een uitstekende vloot en vliegen op de beste locaties over de hele wereld. Het is goed om de ervaringen te delen met anderen en om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Kijk hoe je met de reviews van anderen kunt ontdekken hoe ook jij ook een beter oordeel over Qatar airways kunt vormen. We weten zeker dat je ook gebaat zult zijn met deze optie. Kies ervoor om de mogelijkheden te gebruiken van deze site en van NederlandReview.nl. Vervolgens kun je op hun eigen site kijken om het beeld aan te vullen. Wanneer je ze natuurlijk al wel kent en een mening over ze hebt dan kun je deze mening op onze website achterlaten. Het is goed om te zien wat er allemaal kan! Succes. 

  Over Qatar airways
  In een relatief korte tijd heeft Qatar airways haar locaties weten uit te breiden naar 150 bestemmingen over de hele wereld. Hierdoor onstaat er een uitstekende vliegmaatschappij welke weet wat service is. Niet voor niets slepen ze zoveel verschillende awards binnen over de hele wereld.  De vliegmaatschappij weet het vertrouwen van haar passagiers en klanten te winnen door keer op keer goede prijzen te winnen over de hele wereld.
  Via de lucht reizen is natuurlijk iets wat steeds gemakkelijker is geworden door de jaren heen. Een groot deel van deze mensen vliegt met Qatar airways. Niet vreemd gezien ze een hoge kwaliteit weten te leveren. 
  Natuurlijk begeeft ook deze vliegmaatschappij zich binnen een hoge concurrerende wereld. Ondanks dat weten ze ieder jaar met 30 procent te groeien en komen er steeds meer nieuwe vliegtuigen bij in de vloot. De wereldwijde bestemmingen liggen in Europa, het Midden Oosten, Africa, Azie, Noord Amerika en ook Zuid Amerika. Je ziet dat ze over de hele wereld vliegen. Iets wat natuurlijk geweldig is.  

  Sinds de lancering in 1997 is het een elite vliegmaatschappij geworden met een 5 sterren beoordeling door Skytrax.  Ze hebben ook onlangs een nieuwe website gelanceerd. Iets wat natuurlijk geweldig is. Een nieuwe site waar je snel en gemakkelijk je vluchten kunt boeken.    

  Diensten van Qatar airways
  Qatar airways is een vliegmaatschappij welke je graag naar alle hoeken van de wereld brengt. Waar er een luchthaven is, daar is het mogelijk om te komen met de hulp van Qatar airways. Kijk naar de mogelijkheden en de vliegbestemmingen van Qatar airways om er een ticket te boeken. 

  Klachten, tips en complimenten over Qatar airways
  Heb je een klacht over Qatar airways? Dan kun je deze bij hun melden via de website, per mail, per post en ook via de telefoon. Qatar airways vindt het niet fijn, dat er een klacht is. Wel vinden ze het fijn, dat de klacht gemeld wordt. Hierdoor is het namelijk mogelijk om het probleem toe te lichten en zo mogelijk ook op te lossen. Wel zo fijn natuurlijk. 

  Heb jij ervaring met Qatar airways? 
  Je krijgt vast en zeker geen spijt van de mogelijkheden om een beoordeling te geven over een bedrijf op NederlandReview.nl. Er zijn volop mogelijkheden om een review te geven. NederlandReview.nl is een van de platformen waar ook jij terecht kunt. 

   

  Luxe en relaxed vliegen? Betrouwbaar en goed? Maar hoe goed zijn ze eigenlijk? Lees ervaringen van klanten die u voorgingen naar dubai en andere bestemmingen!

  Qatar Airways
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (7)

  8,2
  86% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  8

  Service

  8,6

  Prijs

  7,4

  Leveren

  9,2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Service en comfort belangrijk

  Roger Fransse10-12-2018

  Mijn vaste luchtvaartmaatschappij: waar mogelijk kies ik voor Qatar. Ik reis veel voor zaken, maar ook persoonlijk. Een beetje comfort en service onderweg krijg je tegenwoordig niet overal meer, maar hier zeker wel. Dat is mij zeker wat waard.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  Simpelweg de beste

  Gerard van der Kooi28-05-2017

  Simpelweg de mooiste airliner om mee te vliegen. Maar dat weet iedereen wel denk ik!! Niet de goedkoopste (Duh!) maar als frequent flyer voor zakelijk, als het even kan vlieg ik ermee.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Goedkoopste vlucht en heel chique!

  J. van der Lisse14-02-2017

  Gek genoeg was Qatar voor onze vlucht gewoon de goedkoopste aanbieder. Had ik niet verwacht!

  Binnen erg mooi ingericht en het personeel was zeer voorkomend.

  Ik kies zelf altijd de goedkoopste dealtjes en hoef niet zo nodig meer te betalen voor meer luxe, maar nu ik als goedkoopste aanbieder bij zo'n chique vlucht uitkwam, is dat wel extra mooi meegenomen!!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Prachtig vliegtuig en extra beenruimte

  Adriaan Kloos14-01-2017

  Het vliegtuig was prachtig ingericht en de beenruimte was aanzienlijk groter dan ik gewend ben van Europese vliegmaatschappij. Personeel was formeel, niet heel warm, maar wel erg keurig.

  Ik zou zeker overwegen een volgende keer weer te vliegen met Qatar, ook al zijn ze niet altijd de goedkoopste partij. Voor langere vluchten is een mooi vliegtuig inclusief genoeg beenruimte een grote plus!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Mooie vlucht en overstap Dubai naar Thailand

  Denise Brunt27-12-2016

  Voor onze vakantie naar Thailand kozen we voor Qatar Airways omdat het ons leuk leek daar een stop te maken, in Doha Qatar. Vlucht was erg professioneel uitgevoerd en erg mooi ingericht, vonden wij.
  Voordat je Doha inkunt, moet je wel wat dingetjes regelen, maar het is echt een aanrader, heel gaaf om zo'n megastad van dichtbij en veraf te bekijken!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  Waardeloze service bij Qatar Airways

  Henry Beits29-11-2016

  Onlangs met Qatar Airways gevlogen om onze studerende dochter op te zoeken. Ze studeert voor een half jaartje in Dubai en we wilden haar graag opzoeken. Qatar Airways leek ons een prima maatschappij om de reis mee te maken, maar het viel behoorlijk tegen. De reis op zich was overigens best comfortabel en er was meer dan genoeg beenruimte, maar de service van de medewerkers liet te wensen over. Het was zelfs zo slecht dat ik voortaan deze maatschappij zal mijden. Zelfs na drie keer vragen nog geen duidelijk antwoord gekregen en dat is mijns inziens toch echt iets teveel van het goede...

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4,5

  Zakelijke reis met Quatar Airways

  Jules van Rooijen07-06-2016

  Moest een tijdje terug voor mijn werk naar Australië en vloog met Quatar Airways. Ruime vliegtuigen waar je voldoende beenruimte hebt. Ik heb lange benen, dus in sommige vliegtuigen is het wat krap zitten. De service was uitstekend, maar daar betaal je natuurlijk ook behoorlijk voor.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  7,5

  Schrijf zelf een review over Qatar Airways

  Uw beoordeling