NederlandReview

  Ervaringen PZC

  Af en toe wil je er gewoon wel eens even een dagje uit. Maar dat is niet altijd makkelijk te organiseren. Je hebt bijvoorbeeld tickets nodig en je zult net zien dat die zijn uitverkocht als je bij het attractiepark or pretpark aankomt. Kinderen zijn teleurgesteld en ontroostbaar en zelf heb je ook niet echt een fijne dag. PZC kan je hier wel bij helpen. Maar zijn die tickets die je via hun website kunt bestellen wel zo betrouwbaar en veilig? En wat zal de klantenservice van PZC doen als je ergens mee in de problemen komt en dus hun hulp nodig hebt om het probleem op te lossen? Alleen mensen die al eens tickets via PZC hebben besteld weten hier wel iets meer over. Lees hun reviews om te ontdekken wat voor een website PZC nou echt is. Hun ervaringen, beoordelingen, cijfers en meningen zullen laten zien of tickets bestellen via PZC een goed idee is of niet.

  Over PZC

  PZC is een vakantiebedrijf dat zich richt op kortdurende uitjes. Dit kan een dagje uit of een avondje uit zijn, maar ook een minivakantie. Je kunt dus met de een dagje uit naar een pretpak, sportwedstrijd, wellness centre, museum, expositie of dierentuin. Misschien wil je wel een dagje naar de Efteling of wil je graag eens live een voetbalwedstrijd bijwonen. En natuurlijk kun je ook een avondje uit. Dan kun je naar een klassiek concert, familievoorstelling, kindershow, theatershow of musical. Maar ook concerten van Jeroen van der Boom, Woodstock Legends of The Music of Simon and Garfunkel behoren tot de mogelijkheden. Er zijn activiteiten die leuk zijn voor oma en opa om te doen met hun kleinkinderen of juist gewoon met elkaar. Waaghalzen kunnen gaan vliegen in een helicopter, rijden in een speciale auto of naar een escaperoom. Maar veel dingen zijn ook gewoon leuk om te doen met het hele gezin. En mocht dit allemaal niets voor jou zijn dan vind je misschien wat je zoekt bij hun selectie stedentrips of minicruises. Er is voor iedereen wel iets bij.


  De Efteling, één van de pretparken waar je met PZC naartoe kunt.

  Diensten van PZC

  Je kunt via de website van PZC heel makkelijk tickets naar een tentoonstelling, voorstelling of pretpark regelen. De tickets worden dan door de bezorgservice van PZC thuisgestuurd of je kan ervoor kiezen ze per e-mail toegestuurd te krijgen. Verder heeft PZC nog een klantenservice om je te helpen als je ze nodig hebt of gewoon even met een vraag zit.

  Klachten, Complimenten en Tips voor PZC

  Heb jij al eens tickets naar een attractiepark of voorstelling besteld via PZC? Dan zijn we er zeker van dat je ons wel iets meer over dit vakantiebedrijf kunt vertellen. Hoe makkelijk was het om tickets naar een musical te regelen? Heb je genoten van je dagje uit naar de dierentuin? Waren de tickets wel geldig of werden ze niet geaccepteerd? Misschien kwamen ze wel pas aan nadat je eigenlijk al weg had willen zijn. En wat is jouw mening over de klantenservice van PZC? Laat een PZC review achter en deel jouw mening met andere mensen.

  PZC
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over PZC

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is PZC een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over PZC. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is PZC actief?

  PZC is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Daguitjes & Tickets

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van PZC gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.