NederlandReview

  Ervaringen Privesauna.nl

  Als je het fijn vindt om naar de sauna te gaan dan wil je misschien wel eens genieten van een echte privésauna. Dat is mogelijk bij Privésauna.nl. Maar zullen ze je echt de dichtstbijzijnde privésauna kunnen laten zien? Zullen die sauna’s wel zorgvuldig geselecteerd zijn op hoe ze worden onderhouden? Zal je de sauna inderdaad helemaal voor jezelf hebben? Hoe ver zal je moeten reizen voor een sauna bij jou in de buurt? Zal het makkelijk zijn om een bezoek aan de sauna te boeken via de website van Privésauna.nl? En hoeveel zal je aan de klantenservice van Privésauna.nl hebben als je een vraag over zo’n bezoek aan een privésauna hebt? Alleen mensen die al eens een sauna hebben bezocht via Privésauna.nl kunnen je hierover wat meer vertellen. Lees hun reviews om een indruk van deze website voor saunabezoeken te krijgen. Hun beoordelingen, cijfers, ervaringen en meningen kunnen je laten zien wat er van Privésauna.nl verwacht kan worden.

  Over Privésauna.nl

  Privésauna.nl is een website die dagjes uit naar de sauna aanbiedt. Je kunt via hun website een bezoekje aan een sauna boeken. Dit is dan geen gewoon bezoek aan een sauna waarbij je de kans hebt tussen allerlei andere mensen zit die ook graag naar diezelfde sauna willen, Je zult een privésauna hebben waar je dus helemaal alleen of met een select groepje zal zitten. Op die manier heb je geen last van andere mensen en hoef je ook niet zo angstvallig die handdoek om je heen te houden. Sommige sauna’s die Privésauna.nl aanbiedt hebben nog meer faciliteiten dan alleen een sauna. Je kunt bijvoorbeeld aangeven dat er ook een zwembad, ventilator, natuurlijke verkoeling of jacuzzi aanwezig moet zijn. Dan kun je voor of na je bezoek aan de sauna een lekkere duik in het water nemen. Je kunt bij sauna’s die 24/7 open zijn (ook iets dat je kunt aangeven als vereiste) zelfs een overnachting boeken of een heel all-inclusive verblijf. Op die manier kun je lekker een weekendje helemaal ontspannen en tot jezelf komen.


  Wellness in Parel in 't Groen.

  Diensten van Privésauna.nl

  Je kunt via de website van Privésauna.nl heel gemakkelijk online een bezoek aan een privésauna plannen. Typ een plaatsnaam in en ze laten je zien welke sauna’s er in de buurt zijn. Je kunt de zoekopdracht nog verfijnen voor de zoekradius kleiner te maken of faciliteiten aan te geven die er aanwezig moeten zijn. Natuurlijk hebben ze ook wel een datum en tijd van je nodig zodat ze weten wanneer ze je in moeten plannen. Verder is er nog een Privésauna.nl klantenservice die je kan helpen.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Privésauna.nl

  Heb jij wel eens een bezoek aan een privésauna gebracht via Privésauna.nl? Dan horen wij graag alles over jouw ervaring met Privésauna.nl. Hoe makkelijk was het nou echt om een bezoek te plannen via Privésauna.nl? Was het zwembad of de jacuzzi aanwezig of kon je die nergens vinden? Kon je inderdaad de sauna binnen of was je boeking niet goed doorgekomen? En hoe vriendelijk en hulpvaardig is die klantenservice van Privésauna.nl? Laat een Privésauna.nl review achter en informeer ons over jouw mening over Privésauna.nl.

  Privesauna.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  2.4
  33% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  2
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  3.4
  Leveren
  rating
  2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Verblijf Spa Laguna

  Een sauna verblijf geboekt bij de mooie spa laguna in veldhoven op 20-11.2019.

  12 oktober gemaild in verband overlijdensgeval kunnen wij geen gebruik meer maken van het sauna verblijf. Meteen contact opgenomen met de eigenaar van Spa Laguna. Hij was erg attent en toonde zijn medeleven. De eigenaar R. gaf aan u heeft het ver van tevoren aangegeven ik wil u graag het gehele bedrag teruggeven maar dit moet via privesauna.nl.

  Gebeld met privesauna op 14-10-2019 en gesproken met Julian. Hij gaf aan het vervelend te vinden maar klampt zich vast aan de voorwaarden daarna geeft hij aan mij te willen tegemoet komen met een voucher van het resterende bedrag. Het betaalde bedrag is € 145,00 hiervan heb ik € 72,50 ontvangen. Dit is 50% van het bedrag en geen 75% zoals eerder aangegeven. Daarnaast heb ik tot heden de voucher met het resterende bedrag € 72,50 nog niet ontvangen.

  Ook aangegeven dat de eigenaar akkoord gaat met het bedrag omdat het ruim 1,5 maand van te voren heb afgezegd en hij de gelegenheid heeft om anderen te kunnen laten boeken. Tevergeefs is hier vanuit privesauna ook geen gehoor aangegeven.

  Nogmaals gebeld op 16-10 en wederom aangegeven dat ik nog steeds GEEN VOUCHER HEB ONTVANGEN! De medewerker Julian geeft aan dat ik överdrijf"en dat hij deze "discussie"als is aangegaan. Totaal onvriendelijk en slechte protocol naar klanten toe.

  Tot op heden heb ik geen voucher of reactie ontvangen van privesauna!!!. Ik zou iedereen aanraden om je sauna te boeken op de aanbieder zelf en niet via privesauna!

  PRIVE SAUNA LICHT MENSEN OP! Ik zal dit ook doorgeven aan de media zodat ook anderen hiervoor behoed kunnen worden. Erg teleurgesteld in Prive sauna en zal het mijn netwerk afraden.

  Door: Vandana 18-10-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  slechte service

  in januari jl heb ik geboekt voor een arrangement. ter plekke bleek dat het er heel anders uitzag dan op de fotos, jacuzzi was stuk en privesauna heeft helemaal geen oor naar wat de klant te vertellen heeft. heel arrogant aan de telefoon.

  Al met al HEEL slecht. nooit weer

  Door: dhr Meerding 27-02-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  3
  rating

  250 km voor niks heen en weer rijden!

  Deze organisatie laat een potentiële klant voor niks 250 km heen en weer rijden zonder ook maar iets tegemoet te komen.  Onlangs op het idee gekomen om een prive-sauna te boeken via privesauna.nl

  eerst een reservering willen doen op een bepaalde datum en tijdstip. aangekomen bij het punt van betaling bleek dat de tijdstip(16:00) ons dat niet uitkomt. dus alles weer weggeklikt.

  vervolgens plaatsen we een paar dagen later vooralsnog een reservering voor dezelfde dag maar 2 uur later(18:00). netjes bevesteging gehad per mail.


  eenmaal aangekomen. kregen we te horen dat er helemaal geen reservering staat.

  de eigenaresse van de sauna heeft ter plekke contact gehad met de organisatie privesauna om te kijken wat er fout gaat. zij heeft een bevesteging voor om 16:00 en wij hebben van hun de bevesteging gehad voor om 18:00.

  waar het mis is gegan: een medewerker heeft perongeluk de oude reservering(waar geen aanbetaling voor is gedaan) en de nieuwe reservering waar wel voor betaald is, door elkaar gehaald. Kan gebeuren.

  op hun site staat dat de reservering pas bindend is op het moment dat de aanbetaling is gedaan. de aanbetaling is gedaan voor de rervering om 18:00.


  de organistatie gaf direct aan dit een fout van mijn collega en ik zal diegene daar zeker op aanspreken, verder kregen wij van de organisatie een andere optie aangeboden gekregen waar we niet mee akkoord gingen.
  ten eerste was het een stuk minder luxe en dus ook een goedkopere arrangement.
  we zijn er niet mee akkoord gegaan, dat puur omdat wij dan nog een uur verder uit de richtng moesten rijden. dat kwam ons ivm de tijd niet uit omdat wij op tijd weer ergens anders moesten zijn.

  de medewerker heeft ons aangegeven dat is het enige wat ik kan aanbieden op dit moment. en voor verdere coulance moet ik het morgen met de directie over hebben

  dus met elkaar afgesproken dit te annuleren en morgen verder contact met elkaar houden over een tegemoetkoming

  volgende dag op maandag weer eens contact gehad. de directie was weer niet aanwezig. maar wel de leiding gevende.

  Ik heb de leidinggevende netjes gevraagd hoe het zit met de brandstofkosten die wij gemaakt hebben voor niks door een fout van hun collega.

  wat krijg ik te horen?

  als je de optie voor een andere arrangement had geaccepteerd dan had ik nog wat kunnen regelen, maar omdat je die niet hebt geaccepteerd, hebben wij als bedrijf geen winst gemaakt en dus kan ik geen ruimte maken voor een coulance!!!

  hoe kan hij opeens wel beslissingen maken zonder de directie?
  hele vreemde gang van zaken!

  Deze organisatie int als je 2 weken van te voren annuleert, 25% van je kosten. dat ben je dan kwijt!
  binnen 13 dagen annuleren ben je zelfs 50% van je kosten kwijt!
  binnen 48 uur zelfs 100%

  hun recht. staat ook in de voorwaarden.

  MAAR DOOR EEN FOUT VAN HUN KOMEN ZE JE NERGENS MEE TEGEMOET!!??

  nou worden mijn telefonische gesprekken automatisch opgenomen ivm een zakelijke nummer. dus heb het allemaal gelukkig op een bandje staan.

  ik had gehoopt dat ik er samen met hun netjes uit kon komen, maar dat is niet gelukt.

  dus ga ik het bij mijn rechtsbijstand neerleggen en de organisatie ''privesauna'' hoor het verder via een andere organisatie en mogen we het met hun uitvechten!


  Door: C. 18-02-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Schrijf zelf een review over Privesauna.nl

  Uw beoordeling


  FAQ

  Is Privesauna.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 3 ervaringen geplaatst over Privesauna.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 2.4 gekregen, waarbij 33% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Privesauna.nl actief?

  Privesauna.nl is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector Daguitjes & Tickets

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Privesauna.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.