NederlandReview

  Ervaringen Primavera Reizen

  Ben je ooit wel eens naar Portugal geweest? Het land is dan misschien niet zo bekend en geliefd als buurland Spanje, maar toch gaan ieder jaar vele mensen naar dit mooie land. Dan moet je echter wel eerst een reisorganisatie vinden die deze reis voor je kan faciliteren. Primavera Reizen beweerd gespecialiseerd te zijn in deze zonnige bestemming. Maar wat voor een accommodaties zullen ze voor je kunnen regelen? Zal je via de Primavera Reizen website wel gemakkelijk een hotel of vakantiehuisje kunnen boeken? En op wat voor een manier zal de Primavera Reizen klantenservice er voor je kunnen zijn als je een vraag voor ze hebt? Alleen vakantiegangers die Portugal al eens hebben bezocht via een arrangement van Primavera Reizen weten hier meer over. Lees hun reviews om erachter te komen hoe een vakantie met Primavera Reizen er echt uitziet. Hun meningen, cijfers, ervaringen en beoordelingen zullen je alles over dit vakantiebedrijf kunnen vertellen.

  Over Primavera Reizen

  Primavera Reizen is een vakantiebedrijf. Ze bestaan al meer dan 25 jaar en hebben dus ruimschoots ervaring in de reisbranche. Hun specialiteit is het verzorgen van vakanties in Portugal. Ze vinden dat vele bestemmingen in dit veelzijdige vakantieland de moeite van een vakantie waard zijn. De |Algarve is al jaren een populaire vakantiebestemming. Er zijn zowel rotsformaties (Westen) en zandstranden (Oosten) te vinden. Je hebt natuurlijk ook de gezellige hoofdstad Lissabon. Deze is gelegen aan de Costa de Lisboa. Ook bloemeneiland Madeira hoort bij Portugal. Je kunt besluiten op één plek te blijven, maar je kunt ook rondtrekken. Door het warme klimaat is Portugal geschikt voor zomervakanties maar ook winterzonvakanties. Andere soort reizen die je via Primavera Reizen kunt boeken zijn golfvakanties, stedentrips, wandelvakanties, bridgevakanties, familievakanties en fietsvakanties. Er is dus voor iedereen wel wat wils. Primavera Reizen kan je helpen aan autoverhuur, sfeervolle hotels en meer. En naast vakanties in Portugal zijn er ook wel wat vakanties in Spanje die je via hen kunt boeken.


  Naar de Oost Algarve met Primavera Reizen.

  Diensten van Primavera Reizen

  Je kunt een vakantie in Portugal boeken via de website van Primavera Reizen. Kies een bestemming of soort reis uit en bekijk de mogelijkheden. Er zijn speciale Fly & Drive vakanties. Dan boek je een vlucht, huurauto en rondreis tegelijk. Mocht je onverwachts toch een paar dagen vrij hebben dan kun je een last minute proberen te boeken. Die zijn er regelmatig te vinden. En er is een Primavera Reizen klantenservice die je kan helpen als er iets mis lijkt te gaan.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Primavera Reizen

  Heb je zelf wel eens een vakantie geboekt via Primavera Reizen? Dan horen we graag wat jouw mening over deze reisorganisatie is. Hoe gemakkelijk was het nou echt om een vakantie te boeken? Heb je van je verblijf in een luxe hotel genoten of liet de accommodatie te wensen over? En op wat voor een manier heeft de klantenservice van Primavera Reizen geprobeerd je te helpen toen je een probleem zelf niet op kon lossen? Laat je eigen Primavera Reizen review achter en vertel ons wat jouw mening over deze reisorganisatie is.

  Primavera Reizen
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Primavera Reizen

  Uw beoordeling