Priceline

Alle reviews

Priceline

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (2)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Heerlijke vakantie gehad!

  Wij zijn net terug van een heerlijke vakantie. We hadden geboekt via Priceline, omdat ze daar een mooie aanbieding hadden. Alles was netjes verzorgd en er waren geen rare verrassingen. Gewoon een heerlijke vakantie voor een nette prijs. Volgend jaar gaan we hier zeker weer een kijkje nemen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Topvakantie gehad bij priceline

  Topvakantie gehad!!

  Geen rare verrassingen, gewoon goed geregeld!

  Prachtige locatie ook

  F*ckin’ great issues listed here. I am very satisfied to look your write-up. Many thanks a lot and i’m Waiting for contact you. Will you make sure you drop me a mail?

  Spot on with this write-up, I honestly really feel this Site requirements a terrific deal far more interest. I’ll probably be returning to study by more, thanks for the knowledge!

Anderen bekeken ook

La Casita
23 reviews

La Casita: Ervaringen Olijfbomen zover het oog kan zien, typisch Spaanse avonden met tapas en flamenco, de comfort van een eigen huisje zonder bur...

Golfreizen.nu
4 reviews

Lees nu! De ervaringen van dit bedrijf? Golfreizen is een bureau welke groepsreizen en cursussen organiseert waarbij mensen kunnen golfen en vakant...

Fiets-fun
4 reviews

Leer fiets-fun.nl beter kennen door deze review te lezen. Een goedkope vakantie kun je boeken op fiets-fun.nl. Het is hier mogelijk om een camping ...

Vakantieveluwe.com
12 reviews

Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen over Vakantieveluwe? Vakantieveluwe is een website waar u een vakantiehuisje, vakantiewoning, vakantie bunga...

Priceline

Bij een stedentrip wil je natuurlijk niet teveel betalen voor je hotel. Als het goed is slaap je er immers alleen maar en breng je de rest van de dag in de stad door. Priceline wil je daarom aan de goedkoopste hoteltickets helpen. Maar wat zal de kwaliteit van deze hotels zijn? Zullen alle faciliteiten die je verwacht wel aanwezig zijn? Zal ze boeking wel helemaal goed gaan of weet het hotel bij je aankomst van niets? Zal het moeilijk zijn om een hotel te boeken via Priceline’s website? En wat voor een klantenservice zal Priceline verlenen als je wat hulp, assistentie of advies nodig hebt? De enige manier om dit te onderzoeken is via echte klanten van Priceline. Lees hun reviews om te ontdekken hoe hun boeking via Priceline is verlopen. Hun beoordelingen, ervaringen, cijfers en meningen kunnen je vertellen wat er van Priceline verwacht kan worden zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Over Priceline
Priceline is een bedrijf dat goedkope hotels aanbiedt. Je kunt via hun website dus goedkoop een hotelovernachting regelen. Ze beloven zelfs dat je via hen meer zult besparen. Per dag maken ze op deze manier wel duizenden deals. Ze kunnen je aan hotels over de hele wereld helpen. Populaire bestemmingen zijn onder andere New York, Orlando, Denver, San Diego, Miami, San Francisco, Atlanta, Dallas en Orlando. Dit zijn allemaal steden in Amerika, maar je kun took naar Parijs, Berlijn, Tokyo, Sydney of een andere wereldstad. Je kunt erheen gaan voor een stedentrip of om welke reden dan ook. Ze kunnen je voorzien van een hotel, maar het is ook mogelijk dit hotel te regelen in combinatie met de vlucht er naartoe. Eenmaal op locatie wil je natuurlijk wel wat van de omgeving kunnen zien. Je kunt dan via Priceline een auto huren zodat je mobiel bent. Zo kun je ook eens naar steden en andere plekken in de omgeving zonder afhankelijk te moeten zijn van het plaatselijke vervoer. En mocht je verblijf of je vervoer op locatie al geregeld zijn, dan kun je natuurlijk ook gewoon alleen de vlucht boeken.


Diensten van Priceline
Je kunt dus via de website van Priceline een vlucht, hotel en/of huurauto regelen. Ze willen graag het vliegveld weten van waaruit je wilt vertrekken evenals natuurlijk je bestemming. Ook is het voor hen belangrijk te weten met hoeveel volwassenen en kinderen je komt en hoeveel kamers het gezelschap nodig heeft. Verder is er nog een Priceline klantenservice die je om hulp kunt vragen als je er zelf niet helemaal uit kunt komen.

Klachten, Complimenten en Tips voor Priceline
Mocht je al eens eerder een vlucht of hotel hebben geboekt via Priceline, dan horen wij graag meer over jouw ervaring met dit bedrijf. Hoe makkelijk was het om een vlucht te vinden naar de gewenste bestemming? Boden zij echt de goedkoopste hotels of vond je na het boeken nog een goedkopere optie? En wat is jouw oordeel over de klantenservice van Priceline? Schrijf je eigen Priceline review en laat ons weten wat jouw mening over Priceline precies is.

}