NederlandReview

  Ervaringen Priceline

  Bij een stedentrip wil je natuurlijk niet teveel betalen voor je hotel. Als het goed is slaap je er immers alleen maar en breng je de rest van de dag in de stad door. Priceline wil je daarom aan de goedkoopste hoteltickets helpen. Maar wat zal de kwaliteit van deze hotels zijn? Zullen alle faciliteiten die je verwacht wel aanwezig zijn? Zal ze boeking wel helemaal goed gaan of weet het hotel bij je aankomst van niets? Zal het moeilijk zijn om een hotel te boeken via Priceline’s website? En wat voor een klantenservice zal Priceline verlenen als je wat hulp, assistentie of advies nodig hebt? De enige manier om dit te onderzoeken is via echte klanten van Priceline. Lees hun reviews om te ontdekken hoe hun boeking via Priceline is verlopen. Hun beoordelingen, ervaringen, cijfers en meningen kunnen je vertellen wat er van Priceline verwacht kan worden zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

  Over Priceline

  Priceline is een bedrijf dat goedkope hotels aanbiedt. Je kunt via hun website dus goedkoop een hotelovernachting regelen. Ze beloven zelfs dat je via hen meer zult besparen. Per dag maken ze op deze manier wel duizenden deals. Ze kunnen je aan hotels over de hele wereld helpen. Populaire bestemmingen zijn onder andere New York, Orlando, Denver, San Diego, Miami, San Francisco, Atlanta, Dallas en Orlando. Dit zijn allemaal steden in Amerika, maar je kun took naar Parijs, Berlijn, Tokyo, Sydney of een andere wereldstad. Je kunt erheen gaan voor een stedentrip of om welke reden dan ook. Ze kunnen je voorzien van een hotel, maar het is ook mogelijk dit hotel te regelen in combinatie met de vlucht er naartoe. Eenmaal op locatie wil je natuurlijk wel wat van de omgeving kunnen zien. Je kunt dan via Priceline een auto huren zodat je mobiel bent. Zo kun je ook eens naar steden en andere plekken in de omgeving zonder afhankelijk te moeten zijn van het plaatselijke vervoer. En mocht je verblijf of je vervoer op locatie al geregeld zijn, dan kun je natuurlijk ook gewoon alleen de vlucht boeken.


  Hoe biedt je op Priceline? 

  Diensten van Priceline

  Je kunt dus via de website van Priceline een vlucht, hotel en/of huurauto regelen. Ze willen graag het vliegveld weten van waaruit je wilt vertrekken evenals natuurlijk je bestemming. Ook is het voor hen belangrijk te weten met hoeveel volwassenen en kinderen je komt en hoeveel kamers het gezelschap nodig heeft. Verder is er nog een Priceline klantenservice die je om hulp kunt vragen als je er zelf niet helemaal uit kunt komen.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Priceline

  Mocht je al eens eerder een vlucht of hotel hebben geboekt via Priceline, dan horen wij graag meer over jouw ervaring met dit bedrijf. Hoe makkelijk was het om een vlucht te vinden naar de gewenste bestemming? Boden zij echt de goedkoopste hotels of vond je na het boeken nog een goedkopere optie? En wat is jouw oordeel over de klantenservice van Priceline? Schrijf je eigen Priceline review en laat ons weten wat jouw mening over Priceline precies is.

  Priceline
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  9
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  9
  Service
  rating
  9
  Prijs
  rating
  8
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Priceline

  Uw beoordeling

  Heerlijke vakantie gehad!

  Wij zijn net terug van een heerlijke vakantie. We hadden geboekt via Priceline, omdat ze daar een mooie aanbieding hadden. Alles was netjes verzorgd en er waren geen rare verrassingen. Gewoon een heerlijke vakantie voor een nette prijs. Volgend jaar gaan we hier zeker weer een kijkje nemen.

  Door: Mariette en Wim22-09-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Topvakantie gehad bij priceline

  Topvakantie gehad!!

  Geen rare verrassingen, gewoon goed geregeld!

  Prachtige locatie ook

  Door: Lydia vd Waal18-10-2018
  how to lose weight fast23-09-2021

  F*ckin’ great issues listed here. I am very satisfied to look your write-up. Many thanks a lot and i’m Waiting for contact you. Will you make sure you drop me a mail?

  NYC NY Moving companies25-09-2021

  Spot on with this write-up, I honestly really feel this Site requirements a terrific deal far more interest. I’ll probably be returning to study by more, thanks for the knowledge!

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  FAQ

  Is Priceline een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over Priceline. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Priceline actief?

  Priceline is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goedkope vakanties, Stedentrips, Hotels, huisjes en campings, Daguitjes & Tickets

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Priceline gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.