NederlandReview

  Ervaringen Portucasa.nl

  Weet wat anderen vinden van deze onderneming. Portucasa.nl is een bedrijf wat zich bezig houdt met vakanties, vakantiehuisjes en last minute reizen. Een mooie vakantie boeken doe je dus bij Portucasa.nl. Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslissen of je wel of geen aankoop gaat doen? Het is goed om te zien wat er allemaal kan. Kijk naar de verschillende opties om zo snel een goede keuze te maken. We weten ook, dat jij graag een oordeel achterlaat (wanneer je dat kunt) over Portucasa.nl. Het mag positief zijn en ook negatief. Het is goed om zo een ander te helpen en ook om te laten zien wat jouw mening is over Portucasa.nl. Na een klacht kan het een opluchting zijn. Wanneer je tevreden bent is het natuurlijk ook heerlijk om een bedrijf een compliment te maken. Gewoon doen dus! Vinden wij! 

  Over portucasa.nl
   Portucasa.nl richt zich op de toeristen welke niet van het massatoerisme houden. Het is mogelijk om hier een rustige vakantie te krijgen in de mooie steden en dorpen van een land met afgelegen stranden, mooie natuurgebieden en natuurlijk met lekker eten en drinken. Je vindt de cultuur van het echte Portugal. Portucasa.nl richt zich vooral op Zuid Portugal. 

  Goede huizen en mooie plekken.  Er zijn naast Portugal ook vakantiehuizen in Spanje: Andalusië, Catalonië, Balearen, Levante en de Canarische eilanden . 

  Op de site vindt je een uitgebreide beschrijving van de vakantiehuizen met foto’s en gebiedsinformatie. Ook praktische informatie over het huis en de huurvoorwaarden zijn er. Ook informatie of je gemakkelijk een auto kunt huren, een hotelkamer kunt boeken of een vlucht. 

  Portucasa.nl is aangesloten bij de Stichting Garantiefondsen Reisgelden. Hun aansluitnummer is 2911. 

  Diensten van portucasa.nl
  Portucasa.nl  biedt vakantiereizen aan in Portugal en Spanje. Ze kunnen je helpen met een vakantie en: 
  •    Golfen
  •    Hotels
  •    Autohuur
  •    Vluchten
  •    Gidsen & kaarten

  Klachten, complimenten en tips voor en over portucasa.nl
  Ben je ergens niet tevreden over bij Portucasa.nl? Dan is het belangrijk om je opmerking of klacht kenbaar te maken. Het is dan mogelijk voor Portucasa.nl om een oplossing te zoeken en te vinden voor je. Hierna kun je een review achterlaten op onze site. 

  Jouw Mening over portucasa.nl
  Het is goed om anderen te helpen! Als je ervaring hebt met dit bedrijf dan is het goed om je review op NederlandReview.nl achter te laten. Je helpt hiermee vele anderen om een onafhankelijk en goed beeld te krijgen van deze organisatie. Kies ervoor om mensen te helpen! 

   

  Consumenten die u voorgingen vertellen u wat ze er écht van vonden. Ga voorbereid op reis en lees ervaringen op NederlandReview.nl!

  Portucasa.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (5)

  6,6
  60% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  6,4

  Service

  6,4

  Prijs

  6,4

  Leveren

  7,2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  casa da formosa

  frank31-08-2018

  Geen woorden voor,ronduit slecht! Slechte communicatie eigenaar.
  Slechte communicatie beheerders
  Slechte service
  Slechte prijs/kwaliteit.
  Deze ervaring met deze eigenaars/beheerders liever niet weer! Kom al sinds 1984 in Portugal maar dit slaat alles. Arrogantie ten top.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3

  Prachtig huisje, prachtig land

  Hanneke04-12-2017

  We hebben ongelofelijk genoten van onze vakantie in Portugal.
  We hadden een prachtig huisje, erg schoon, met prachtige uitzichten.

  Met de auto zijn we in de buurt rond gaan rijden en ik kan niet anders zeggen dan dat Portugal prachtig is.

  We gingen normaal vaak naar Spanje, en wisten gek genoeg niet al te veel af van hun buurland, maar nu gaan we hier zeker nog eens op vakantie.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Verschillende vakantiehuisjes in Portugal

  gast20-02-2017

  De afgelopen twee zomervakanties een huisje in Portugal gehuurd via Portucasa.nl. De ervaringen waren nogal wisselend. Het eerste jaar kregen we echt een prachtig huisje waar niets aan mankeerde. Het was schoon en alles was aanwezig voor een lekkere rustige vakantie. Afgelopen zomer kregen we echter een huisje dat helemaal het tegenovergestelde was. Het was niet bepaald schoon en ook ontbraken er veel spullen. Over het eerste jaar zijn we dus bijzonder positief, maar over het afgelopen jaar juist negatief. Met het huisje van afgelopen zomer in ons achterhoofd zullen we daarom ook niet zo snel weer gaan boeken hier.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  6

  Vakantie huis Portugal

  Jacqueline 30-08-2016

  Portugal is echt fantastisch. De natuur is ongelofelijk en de taal bijzonder mooi.

  Via Portucasa kwamen we in een vakantie huis terecht. Het was keurig geregeld, schoon en op een mooie locatie.

  We hebben erg genoten van deze vakantie en willen zeker nog een keer naar Portugal.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  Fraaie vakantiewoning bij Portucasa.nl gehuurd

  Mick Jager02-06-2016

  Komende zomer ga ik met mijn gezin op vakantie naar de Algarve in Portugal. Ik ben namelijk geen fan van vakantie vieren in een druk hotel. Ik wil in alle rust vakantie vieren en hoop dat ik dat aankomende zomer ook kan doen. De foto's zien er in ieder geval veelbelovend uit, dus ik ga er maar vanuit dat het een onvergetelijke vakantie wordt!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  6,5

  Schrijf zelf een review over Portucasa.nl

  Uw beoordeling