NederlandReview

    Ervaringen Portucasa.nl

    Weet wat anderen vinden van deze onderneming. Portucasa.nl is een bedrijf wat zich bezig houdt met vakanties, vakantiehuisjes en last minute reizen. Een mooie vakantie boeken doe je dus bij Portucasa.nl. Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslissen of je wel of geen aankoop gaat doen? Het is goed om te zien wat er allemaal kan. Kijk naar de verschillende opties om zo snel een goede keuze te maken. We weten ook, dat jij graag een oordeel achterlaat (wanneer je dat kunt) over Portucasa.nl. Het mag positief zijn en ook negatief. Het is goed om zo een ander te helpen en ook om te laten zien wat jouw mening is over Portucasa.nl. Na een klacht kan het een opluchting zijn. Wanneer je tevreden bent is het natuurlijk ook heerlijk om een bedrijf een compliment te maken. Gewoon doen dus! Vinden wij!

    Over portucasa.nl

    Portucasa.nl richt zich op de toeristen welke niet van het massatoerisme houden. Het is mogelijk om hier een rustige vakantie te krijgen in de mooie steden en dorpen van een land met afgelegen stranden, mooie natuurgebieden en natuurlijk met lekker eten en drinken. Je vindt de cultuur van het echte Portugal. Portucasa.nl richt zich vooral op Zuid Portugal.

    Goede huizen en mooie plekken. Er zijn naast Portugal ook vakantiehuizen in Spanje: Andalusië, Catalonië, Balearen, Levante en de Canarische eilanden .

    Op de site vindt je een uitgebreide beschrijving van de vakantiehuizen met foto’s en gebiedsinformatie. Ook praktische informatie over het huis en de huurvoorwaarden zijn er. Ook informatie of je gemakkelijk een auto kunt huren, een hotelkamer kunt boeken of een vlucht.

    Portucasa.nl is aangesloten bij de Stichting Garantiefondsen Reisgelden. Hun aansluitnummer is 2911.

    Diensten van portucasa.nl

    Portucasa.nl biedt vakantiereizen aan in Portugal en Spanje. Ze kunnen je helpen met een vakantie en:
    • Golfen
    • Hotels
    • Autohuur
    • Vluchten
    • Gidsen & kaarten

    Klachten, complimenten en tips voor en over portucasa.nl

    Ben je ergens niet tevreden over bij Portucasa.nl? Dan is het belangrijk om je opmerking of klacht kenbaar te maken. Het is dan mogelijk voor Portucasa.nl om een oplossing te zoeken en te vinden voor je. Hierna kun je een review achterlaten op onze site.

    Jouw Mening over portucasa.nl

    Het is goed om anderen te helpen! Als je ervaring hebt met dit bedrijf dan is het goed om je review op NederlandReview.nl achter te laten. Je helpt hiermee vele anderen om een onafhankelijk en goed beeld te krijgen van deze organisatie. Kies ervoor om mensen te helpen!

    Consumenten die u voorgingen vertellen u wat ze er écht van vonden. Ga voorbereid op reis en lees ervaringen op NederlandReview.nl!

    Portucasa.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (12)

    8,4
    83% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    8,2
    Service
    rating
    8,6
    Prijs
    rating
    7,8
    Leveren
    rating
    8,8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Villa Leonidas

    We hebben al vaak bij Portucasa geboekt en nu ons gezin groter wordt zoeken we grotere huizen. Zij krijgen ook steeds meer luxere huizen, nog steeds op rustige plekken. Leonidas waar we deze zomer zaten was echt een paleis. Alleen is dit huis maar een paar maanden per jaar te huur! ik had er graag in de winter gezeten, misschien een idee Portucasa??

    Door: Josje 25-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Portucasa

    Wij zijn afgelopen week op vakantie geweest in Portugal en hadden een huisje via portucasa gehuurd. Dit is ons super goed bevallen!! We hadden vooraf persoonlijk contact met de eigenaar/huis manager. Zij stond ons savonds laat op te wachten na onze vlucht bij het huisje om ons binnen te laten, alles was keurig geregeld. Een prachtig schoon huis, precies zoals op de foto’s stond.

    Door: Simmering 01-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    villa

    Nu 3 x bij Portucasa geboekt de afgelopen paar jaar. Wat ik vooral fijn vindt aan ze is dat ze de tijd voor je hebben. Ik vind dat bijzonder, in een tijd dat alles wat onpersoonlijk en digitaal gaat. Vorige maand met de hele familie ons huwelijksjubileum gevierd en ze hebben ons daarvoor een paar hele mooie huizen aanbevolen. Ook toen we met zijn tweetjes gingen hadden we een heel leuk advies gekregen, ook over de regio. Er is persoonlijk contact met de huiseigenaren ook. Er is voor iedereen wel iets wils.

    Door: Vicky 03-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    Mooie vakantie in een prachtige villa

    Vorig jaar hebben wij na vele malen gekampeerd te hebben, voor het eerst een villa geboekt. Na positieve ervaringen gekozen voor Portucasa en zeker geen spijt gehad!

    De villa was precies zoals aangegeven op de website. Alles was goed geregeld en het huisje was ook erg schoon. Het gebied was werkelijk waar prachtig! Ook dit jaar overwegen we weer om bij Portucasa een huisje te huren. Er is zoveel te zien in dit gebied!!

    Door: Anneke 02-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    Heerlijke vakantie gehad!

    Wij hebben met onze familie afgelopen zomer doorgebracht in één van de vakantiehuizen via Portucasa. Het huis was perfect en we hebben een heerlijke vakantie gehad. De ligging was perfect, het huis was keurig en netjes onderhouden en alles was prima geregeld!

    Wij willen Portucasa aan iedereen aanraden en wij gaan zeker nog een keer naar Portugal!!

    Door: Aniek 30-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Goede ervaring

    Vorige zomer een bezoekje gebracht aan Portugal in 1 van de huizen van Portucasa.nl. Al met al een goede ervaring. Het huisje was goed beschreven op de site en alles was aanwezig. Zwembad was top! Zeker een aanrader!

    Door: Theo Streng 21-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    Absolute aanrader!

    Eind 2018 hebben we een huisje gehuurd via Portucasa. Dit is ons uiterst goed bevallen. Er was 1 klein dingetje niet goed met het huisje, maar dat lag aan de eigenaar en niet aan Portucasa. Daarop hebben we echt niets op aan te merken. De site zit vol informatie over de huisjes, de liggingen en is er veel overige informatie, zoals tips uit de omgeving. Het gehele boekingsproces verliep ook perfect. Ik raad Portucasa zeker aan!

    Door: Danny 18-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    casa da formosa

    Geen woorden voor,ronduit slecht! Slechte communicatie eigenaar.
    Slechte communicatie beheerders
    Slechte service
    Slechte prijs/kwaliteit.
    Deze ervaring met deze eigenaars/beheerders liever niet weer! Kom al sinds 1984 in Portugal maar dit slaat alles. Arrogantie ten top.

    Door: frank 31-08-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3
    rating

    Prachtig huisje, prachtig land

    We hebben ongelofelijk genoten van onze vakantie in Portugal.
    We hadden een prachtig huisje, erg schoon, met prachtige uitzichten.

    Met de auto zijn we in de buurt rond gaan rijden en ik kan niet anders zeggen dan dat Portugal prachtig is.

    We gingen normaal vaak naar Spanje, en wisten gek genoeg niet al te veel af van hun buurland, maar nu gaan we hier zeker nog eens op vakantie.

    Door: Hanneke 04-12-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8
    rating

    Verschillende vakantiehuisjes in Portugal

    De afgelopen twee zomervakanties een huisje in Portugal gehuurd via Portucasa.nl. De ervaringen waren nogal wisselend. Het eerste jaar kregen we echt een prachtig huisje waar niets aan mankeerde. Het was schoon en alles was aanwezig voor een lekkere rustige vakantie. Afgelopen zomer kregen we echter een huisje dat helemaal het tegenovergestelde was. Het was niet bepaald schoon en ook ontbraken er veel spullen. Over het eerste jaar zijn we dus bijzonder positief, maar over het afgelopen jaar juist negatief. Met het huisje van afgelopen zomer in ons achterhoofd zullen we daarom ook niet zo snel weer gaan boeken hier.

    Door: gast 20-02-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6
    rating

    Vakantie huis Portugal

    Portugal is echt fantastisch. De natuur is ongelofelijk en de taal bijzonder mooi.

    Via Portucasa kwamen we in een vakantie huis terecht. Het was keurig geregeld, schoon en op een mooie locatie.

    We hebben erg genoten van deze vakantie en willen zeker nog een keer naar Portugal.

    Door: Jacqueline 30-08-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    Fraaie vakantiewoning bij Portucasa.nl gehuurd

    Komende zomer ga ik met mijn gezin op vakantie naar de Algarve in Portugal. Ik ben namelijk geen fan van vakantie vieren in een druk hotel. Ik wil in alle rust vakantie vieren en hoop dat ik dat aankomende zomer ook kan doen. De foto's zien er in ieder geval veelbelovend uit, dus ik ga er maar vanuit dat het een onvergetelijke vakantie wordt!

    Door: Mick Jager 02-06-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    6,5
    rating

    Schrijf zelf een review over Portucasa.nl

    Uw beoordeling