NederlandReview

  Ervaringen Pestana Hotels & Resorts

  Iedereen is af en toe wel eens toe aan vakantie. Maar waar ga je heen? En welke reisorganisatie of hotel kan je het beste boeken? Er zijn zoveel mogelijkheden dat de keus niet altijd makkelijk is. Één van de mogelijke hotels en resorts waar je uit kunt kiezen is Pestana Hotels & Resorts. Maar hoe zal hun hotel eruit zien? Zal de accommodatie wel netjes schoon en onderhouden zijn? Wat voor faciliteiten zul je allemaal op het resort kunnen vinden? Hoe makkelijk zal het zijn om een verblijf te regelen via de website van Pestana Hotels & Resorts? En wat voor klantenservice biedt dit vakantiebedrijf aan als je een vraag, klacht of probleem hebt waar ze je mee moeten helpen? Dit zijn allemaal dingen die alleen echte klanten van Pestana Hotels & Resorts je kunnen vertellen. Lees hun reviews om te ontdekken hoe hun vakantie is verlopen. Hun ervaringen, meningen en beoordelingen kunnen je helpen bij je beslissing wel of niet bij Pestana Hotels & Resorts te boeken.

  Over Pestana Hotels & Resorts

  Pestana Hotels & Resorts is een ketens van hotels en resorts. Hun eerste hotel is opgericht door Manuel Pestana in 1972. Dit hotel was het Pestana Carlton Madeira hotel en is nog steeds gevestigd op het eiland Madeira. Samen met zijn zoon Dionísio heeft hij de branche verder uitgebreid. In 1986 volgde de Pestana Vacation Club en de opening van hun Madeira Beach Club. Nu bestaan de keten uit zo’n 90 hotels en pousadas in 15 verschillende landen. Ze hebben hotels en resorts in, onder andere, Portugal, Lisabon, Nederland, Zuid-Afrika, Kaapverdië, Venezuela, Marokko, Duitsland, Engeland, Spanje, Argentinië, Cuba, Mozambique, Londen, Brazilië en zelfs de Verenigde Staten. In Portugal zijn ze zelfs een leider op het gebied van hotelketens. Ze hechten veel waarde aan het milieu en doen daarom hun best om zo duurzaam mogelijk te zijn.


  Het verhaal van de Pestana groep. Wel in het Engels, maar het laat was van hun locaties zien.

  Diensten van Pestana Hotels & Resorts

  Je kunt een verblijf boeken via hun website. De website is helaas niet in het Nederlands beschikbaar, dus je zult je in het Engels of een andere taal moeten proberen te redden. Als eerste zul je een hotel moeten selecteren. Daarna willen ze je aankomstdatum en vertrekdatum weten. Natuurlijk moeten ze ook weten met hoeveel personen je denkt te komen, hoeveel volwassenen en kinderen daarbij zitten en hoeveel kamers je voor het gezelschap nodig hebt. Ook is het mogelijk een kortingscode of voucher in te voeren. Natuurlijk heeft Pestana Hotels & Resorts ook een klantenservice om je te helpen als je ergens niet uit komt.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Pestana Hotels & Resorts

  Heb je wel eens een hotelkamer bij Pestana Hotels & Resorts geboekt? Dan zijn wij erg benieuwd hoe jouw verblijf is bevallen. Was het makkelijk om een kamer te boeken via hun website? Waren alle beloofde faciliteiten aanwezig? Was je hotelkamer ruim en netjes schoon? En kon hun klantenservice je helpen toen er iets niet helemaal naar wens was? Schrijf een review en vertel ons wat jouw mening over Pestana Hotels & Resorts werkelijk is.

  Pestana Hotels & Resorts
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Pestana Hotels & Resorts

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Pestana Hotels & Resorts een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Pestana Hotels & Resorts. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Pestana Hotels & Resorts actief?

  Pestana Hotels & Resorts is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Hotels, huisjes en campings

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Pestana Hotels & Resorts gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.