Pelikaan Reizen

Alle reviews

Pelikaan Reizen

83% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (6)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Vlucht en hotel naar Kreta

  Onze vakantie naar Kreta in mei werd geannuleerd vanwege corona en we kregen een voucher voor het totaalbedrag van onze reis ( ter waarde van ruim 1100 euro ). Toen we een reis in augustus wilden boeken met deze voucher, werden we verwezen naar de omboeksite van Pelikaan. De reis zou ons per persoon veel meer gaan kosten als we via de omboeksite zouden boeken. Precies dezelfde reis, ( zelfde vertrekdatum, vlucht en hotel ) kostte op de eigen website van Pelikaan ruim 260 euro per persoon minder dan op de omboeksite. We hebben dit diverse malen aangekaart bij Pelikaan en kregen een vage uitleg. We hebben de reis nu bij een andere aanbieder geboekt en willen graag de voucher in geld uitbetaald. een vreemde gang van zaken dat men op de omboeksite dus gewoon een behoorlijk bedrag op de reizen zet.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Onbetrouwbaar, niet mee reizen.

  De organisatie is leuk als het goed gaat, maar zodra het niet goed gaat helpen ze 0. Mijn vlucht werd geannuleerd en de organisatie kreeg geld terug van de luchtvaartmaatschappij. Dat geld heb ik echter nooit terug ontvangen en geholpen word ik verder ook niet, met de mededeling u moet niet bij ons zijn. Hoezo niet, want het geld is naar jullie teruggestort ten behoeve van mij. Nooit meer!!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  vacantiie portugal

  Wij zijn net terug van een 10 daagse vacantie in Portugal,ons verblijf was in Monte Corde hotel Casablanca inn.WE hebben een heerlijke vacantie gehad in dit hotel.het was wel wat verouderd, maar de verzorging was perfect.Iedere dag schone handdoeken,beddegoed werd regelmatig verschoond.kamer iedere dag schoon gemaakt,het was echt goed.vriendelijk personeel.Het was onze eerste kennismaking met Pelikaan reizen.Jammer dat het sms bericht voor de terug reis niet gelukt is.Hebben zelf gebeld voor de transfer

  Fam Cok.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Comfortabel reizen met de bus

  Jarenlang met de auto naar het zuiden van Europa gereden. Een paar jaar geleden een aanrijding gehad door vermoeidheid en sindsdien nog steeds wat angstig om weer zo'n stuk te gaan rijden. Om toch nog op vakantie te kunnen, gaan wij tegenwoordig altij dmet Pelikaan Reizen. We boeken ieder jaar weer een busreis. Het is heerlijk relaxed reizen en je hebt er genoeg beenruimte. Enige nadeel is dat je toch wel behoorlijk lang in de bus moet zitten voordat je op de plaats van bestemming bent. De vakantie op zich was tot in de puntjes geregeld en we konden altijd terugvallen op de medewerkers. Voor komend jaar is de boeking ook alweer gedaan bij Pelikaan Reizen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  vakantiespecialist wij boeken hier vaak

  Gewoon een oude gerenommeerde vakantiespecialist

  Wij boeken regelmatig een vakantie via Pelikaan, van verre zonvakanties tot simpele stedentripjes.

  Nooit geen problemen gehad, altijd tip top in orde!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Betrouwbare reisorganisatie

  Aantal keren geboekt bij Pelikaan.

  Service en verzorgdheid is altijd goed, de bestemmingen genoeg keuze.

  Ik ben een zeer tevreden klant.

Anderen bekeken ook

La Casita
23 reviews

La Casita: Ervaringen Olijfbomen zover het oog kan zien, typisch Spaanse avonden met tapas en flamenco, de comfort van een eigen huisje zonder bur...

Golfreizen.nu
4 reviews

Lees nu! De ervaringen van dit bedrijf? Golfreizen is een bureau welke groepsreizen en cursussen organiseert waarbij mensen kunnen golfen en vakant...

Fiets-fun
4 reviews

Leer fiets-fun.nl beter kennen door deze review te lezen. Een goedkope vakantie kun je boeken op fiets-fun.nl. Het is hier mogelijk om een camping ...

Vakantieveluwe.com
12 reviews

Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen over Vakantieveluwe? Vakantieveluwe is een website waar u een vakantiehuisje, vakantiewoning, vakantie bunga...

Pelikaan Reizen

Lees alle ervaringen over dit bedrijf! NederlandReview is een verzamelplek van reviews en beoordelingen over bedrijven en organisaties. Het is goed om te zien, dat ook over dit bedrijf er volop reviews en beoordelingen verzameld worden. Wanneer jij nog geen mening hebt kunnen vormen over een bedrijf, dan is dat met NederlandReview nu wel mogelijk. Het is goed om de zaken goed door te nemen om daarna te besluiten om wel of geen klant te worden van een onderneming. Laten we je meer vertellen over Pelikaanreizen.nl.

Over Pelikaan Reizen
Dit bedrijf is al meer dan 85 jaar actief is op de markt. Ze bieden mooie vakantiereizen aan en hebben een veelzijdig reisaanbod. Ze bieden bijvoorbeeld goedkope busreizen aan. Je kunt eigenlijk naar iedere bestemming reizen. Het maakt niet uit of je naar Spanje, Noorwegen, Frankrijk of Schotland wilt gaan. De goedkoopste busreizen boek je natuurlijk online. Je kunt dan het meeste geld besparen.  
Ook is het mogelijk om een goedkope zonvakantie te boeken bij hun. Het maakt niet uit waar je naartoe wilt. Of het nu Gambia is of Spanje, Portugal of een ander warm land. Via hun kun je alles boeken. Er zijn all-inclusive reizen en ook voordelige last minutes.  

Naast busreizen, zonvakanties, autovakanties, groepsreizen en stedentrips tref je ook mooie sportreizen aan. Het maakt niet uit of het om tennis gaat, voetbal, hockey of rugby. Als er een wedstrijd is dan wordt de reis georganiseerd.  


Wanneer je met een groep op vakantie gaat dan is het goed om te kiezen voor een groepsreis op maat. Je kunt een ultieme groepsreis maken. Het is mogelijk om te gaan teambuilden, een weekendje naar de Ardennen met de familie of een andere groepsreis doen.   

Diensten van Pelikaan Reizen
Ze hebben een ruim assortiment van verschillende soorten reizen. Denk hierbij aan: 
•    Busreizen 
•    Groepsreizen 
•    Stedentrips 
•    Sportreizen 
•    Zonvakanties 
•    Superdeals 

Klachten, tips en complimenten over Pelikaan Reizen
Wanneer je ergens ontevreden over bent dan is het goed om dit te melden bij hun. Je kunt dit per mail, via de site en ook per post doen. De gegevens zijn hieronder weergegeven. 
Pelikaanreizen.nl
Haveneind 2 
 4761 BZ Zevenbergen 
T: 088 - 735 4555 
E: Bezoek onze contactpagina

Heb jij ervaring met Pelikaan Reizen
Een goed bedrijf, een slecht bedrijf? Wat is het nu? Lees de reviews op onze site en wees zo goed om jouw review over dit bedrijf ook op NederlandReview achter te laten. Je krijgt er zeker geen spijt van. 

Lees hier de beoordelingen van echte klanten van Pelikaan Reizen. Hoe ervaren zij hun busreis, zonvakantie, stedentrip, groepsreis en sportreis met deze organisatie? Zijn er goede aanbiedingen?

}