NederlandReview

  Ervaringen Park Plaza

  Stel, je wilt ergens verblijven maar kent de stad helemaal niet. Dan is het niet altijd even makkelijk om een hotel in de buurt van je bestemming uit te zoeken. Er zijn sites zoals Park Plaza die je kunnen helpen om een hotel te vinden. Maar hoe mooi zullen hun hotels echt zijn? Zal het hotel wel voldoen aan de plaatsjes van de website? Zullen de kamers netjes schoon gehouden worden? Zal het nou echt wel zo makkelijk zijn om een hotelkamer te boeken via Park Plaza’s website? En wat voor een klantenservice biedt Park Plaza aan als er iets niet helemaal goed gaat of je gewoon een vraag hebt? De enige manier om deze vragen te beantwoorden is door reviews te lezen van echte klanten van Park Plaza die al eens bij deze hotelketen hebben verbleven. Hun beoordelingen, meningen en ervaringen kunnen je helpen om te onderzoeken of Park Plaza de beste optie is voor jouw verblijf.

  Over Park Plaza

  Park Plaza is een hotelketen. Ze bieden hotels aan in een aantal van de grootste steden ter wereld. Hier in Amsterdam heb je bijvoorbeeld al meerdere hotels van Park Plaza. Voorbeelden hiervan zijn het Park Plaza Victoria Amsterdam, Park Plaza Vondenpark Amsterdam en Park Plaza Amsterdam Airport. Maar ze zijn ook in andere Nederlandse steden te vinden zoals Utrecht en Eindhoven. Park Plaza heeft ook hotels op andere plekken van de wereld. Zo kun je bijvoorbeeld verblijven in één van hun hotels in Berlijn, Londen of Kroatië. Als je al weet dat je vrij veel tijd op je hotelkamer door gaat brengen wil je misschien wel een mooi uitzicht. Het is daarom dan ook mogelijk een kamer met uitzicht te boeken zodat je niet teleurgesteld wordt met een kamertje ergens achteraf. De meeste hotels van Park Plaza hebben wel een restaurant of bar waar je ’s avonds wat kunt eten en/of drinken. Ze besteden hier dan ook veel aandacht aan en nemen alleen de beste barmannen aan. En ze staan ook open voor het organiseren van jouw bijeenkomst of evenement.


  Één van de Park Plaza hotels in Londen.

  Diensten van Park Plaza

  Je kunt vrij makkelijk een hotelkamer boeken via de website van Park Plaza. Je hoeft alleen maar je bestemming in te vullen. Dit kan een locatie zijn maar ook een hotel, luchthaven of bezienswaardigheid zijn. Ook willen ze natuurlijk je incheckdatum en uitcheckdatum weten zodat ze kunnen kijken of er in die tijd plek is. Verder heeft Park Plaza nog een klantenservice om je te helpen als je een probleem hebt.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Park Plaza

  Heb je al eens eerder een hotel geboekt via Park Plaza? Dan zijn wij heel nieuwsgierig naar jouw ervaring met dit bedrijf. Hoe is je verblijf bevallen? Wat is jouw oordeel over het hotel waar je verbleef? Was de kamer schoon en netjes? Was het nou echt zo makkelijk om een hotelkamer te boeken via de website van Park Plaza? En hoe vriendelijk en behulpzaam is Park Plaza’s klantenservice? Schrijf een review en laat ons weten wat jouw mening over Park Plaza is.

  Park Plaza
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Park Plaza

  Uw beoordeling