P&O Ferries

2

Bestellen

2

Service

2

Prijs

2

Levering

0%

Zou hier weer kopen

P&O Ferries

Zoek je een bedrijf welke het mogelijk maakt om per pont een reis van stad naar stad te maken? Bekijk op P&O Ferries of er voor jou een bedrijf is waar je een overvaart kunt gaan boeken. Via NederlandReview lees je wat de klantervaringen zijn bij P&O Ferries.


Wat is P&O Ferries?


Het bedrijf P&O Ferries biedt mensen de mogelijkheid om per pont (ferry) vervoerd te worden: Dover naar Calais, Calais naar Dover, Hull naar Rotterdam, Rotterdam naar Hull, Hull naar Zeebrugge, Zeebrugge naar Hull, Cairnyan naar Larne, Larne naar Cairnyan, Liverpool naar Dublin, Dublin naar Liverpool.


Stukje geschiedenis


P&O Ferries heeft meer dan 180 jaar ervaring. Volgens het bedrijf zijn ze inmiddels een begrip als het gaat om veerdiensten en hebben ze een fascinerende geschiedenis. Deze historie helpt om een betrouwbare vestiging te zijn. Er wordt aangegeven dat de schepen over rivieren, de Noordzee en de Ierse Zee varen en dat het bedrijf bijna vierduizend personeelsleden in dienst heeft. P&O Ferries stelt een toonaangevend Europees veerboot- en logistiekbedrijf te zijn, dat meer dan 20 schepen per jaar 27.000 keer laat varen op acht belangrijke routes. Landen waar de schepen komen zijn onder andere Frankrijk, Noord-Ierland, de republiek Ierland, België en Nederland.


Registratie en account


Mocht je een reis willen boeken zul je een account moeten aanmaken. Als je deze niet hebt zul je je eerst moeten registreren. Met je account kun je je persoonlijke gegevens, informatie van je mede passagiers, huisdieren en voertuigen beheren. Je kunt actieve boekingen annuleren of wijzigen en oude boekingen en prijzen bekijken. Bij het registeren zul je ook een wachtwoord moeten invoeren. Dit geeft de zekerheid dat jouw informatie veilig bij het bedrijf worden opgeslagen. Andere mensen kunnen jouw gegevens niet inzien.


Wetenswaardigheden


Er zijn bij het bedrijf ook algemene voorwaarden van P&O toepassing. Zowel P&O Ferries alsmede de klant moeten zich hieraan houden. Het bedrijf stelt eerlijke en duidelijke voorwaarden te hebben opgesteld. Je doet er sowieso altijd verstandig aan om deze even goed door te nemen voordat je een ferry boekt. In de voorwaarden staat onder andere te lezen dat Ierse Zeeroutes inhouden dat ze varen tussen Larne en Cairnryan en Liverpool / Dublin. Maar, er zijn ook andere vaarroutes die over de Ierse zee gaan. Noordzeeroutes zijn de routes die over het kanaal worden gevaard met onder andere tochten tussen Calais en Dover.


Als er wordt gesproken over beperkte duur, dan wil dat zeggen dat boekingen waarbij je een heen- en terugreis boekt ook binnen die periode zal moeten plaatsvinden. Dan wordt er gesproken over een standaard enkele reis of over een standaard retour. Ook staat in de voorwaarden aangegeven dat totaal tarief, de volledige prijs exclusief bedragen voor het spoor betekent. Mocht je alle voorwaarden willen lezen, verwijzen we je naar de algemene voorwaarden die op de site van P&O Ferrie staan aangegeven.


Wat zijn de klantervaringen bij P&O Ferries?


Ben je al klant bij P&O Ferries? We zijn reuze benieuwd naar jouw bevindingen bij dit bedrijf. Met welke pont ben jij op reis gegaan? Van welke stad naar welke stad ben jij vervoerd? Hoe is deze tocht verlopen? Wat vind je van de prijzen die worden berekend door P&O Ferries? Zou je andere mensen aanbevelen om via P&O Ferries een pont te boeken? Door jouw visie te delen via NederlandReview help je andere mensen een weloverwogen keuze te maken. Deel ook jouw mening via de website van NederlandReview!


 


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

Tickets van af Calais naar Dover

P&O is heel hard achteruit gegaan Waar we in 2019 nog om het half uur een ferry hadden is het nu om de vier tot vijf uur Van Calais naar Dover Dus als je nu de ferry mist nou berg je maar En de prijzen zijn verschrikkelijk Ik zal nooit geen p&o ferry meer boeken Zelfs niet meer voor mijn transport bedrijf Neem de le schuttle wel Wat een slecht bedrijf is het geworden

N

Nick

28-01-2023

0