NederlandReview

  Ervaringen OUI.sncf

  Heb je er altijd al van gedroomd om een rondreis door Europa te maken? Of wil je alle hoofdsteden van Europa bezoeken? Heb je echter geen zin om uren achter het stuur te zitten? Ga dan met de trein. Bij OUI.sncf kun je treinkaartjes boeken voor heel Europa. Je kent SNCF misschien als de Franse spoorwegen, maar de treinen in Frankrijk rijden ook voorbij de Franse grenzen. OUI.sncf is de officiële distributiewebsite om kaartjes te kopen voor de treinen die door heel Europa rijden. Lees daarom snel de reviews en beoordelingen van andere reizigers en ontdek of je tijdens jouw rondreis door Europa deze zomer gewoon de trein kunt nemen!

  Over OUI.sncf

  SNCF laat zich niet door de grenzen van landen tegenhouden. De Franse spoorwegen wil hun passie voor treinreizen delen met reizigers in heel Europa. Zij kennen het gemak van een treinreis als geen ander en willen reizen in Europa voor iedereen betaalbaar en toegankelijk maken. Er zijn genoeg reizigers die liever niet vliegen of de hele dag in de auto zitten. SNCF ging op zoek naar een oplossing en OUI.sncf was het resultaat.


  Bevrijd je reiswensen!

  Waarom OUI.sncf?

  - De klantenservice helpt je graag verder: Het team van OUI.sncf wil hun kennis en ervaring met hun klanten delen. Ze zijn daarom de hele dag bereikbaar voor vragen en advies. Je kunt ze bereiken via je mobiel, online, via de callcenters of Social Media.
  - Het comfort van de trein: De treinen van OUI.sncf hebben geen gewichtslimiet voor bagage. Je kunt dus je koffers volgooien en zonder zorgen om reis gaan.
  - Boek met vertrouwen: Bij OUI.sncf kom je nooit voor onverwachtse verrassingen te staan; er zijn geen verborgen kosten en alle klanten kunnen profiteren van meer dan 100 jaar expertise.
  - Lokale experts: Het beste advies krijg je natuurlijk van iemand die zelf jouw bestemming bezocht heeft. OUI.sncf heeft lokale experts in meer dan 12 Europese landen die je graag verderhelpen om jouw perfecte reis te plannen. Of bestel de reisgids en laat je inspireren.

  Vragen, klachten of complimenten

  OUI.sncf hoort graag van hun klanten. Ze helpen je verder bij vragen of klachten, maar stellen ook feedback altijd op prijs. Wil je contact opnemen? Dan is er altijd een geschikte manier om de adviseurs te bereiken. Je kunt gebruikmaken van de LiveChat op de website. Je wordt direct doorverbonden met een adviseur. Vragen worden direct beantwoord en er wordt bij klachten meteen naar een oplossing gezocht. Als de LiveChat offline is, kun je een bericht sturen via Facebook, gebruikmaken van het telefoonnummer of langsgaan bij één van de verkooppunten die verspreid zijn over heel Nederland.

  Wat zijn jouw ervaringen met OUI.sncf?

  Heb jij met jouw beste vriendin een treinreis door Europa gemaakt? Of heb je het platteland van Frankrijk doorgereisd met SNCF? Verteld dan over jouw ervaringen met OUI.sncf en schrijf een review! Kun je eenvoudig online kaartjes bestellen? Zijn de treinreizen duur? Of waren er problemen tijdens jouw reis? Laat het andere reizigers weten in jouw beoordeling!

  Wat zijn de ervaringen van klanten met de Franse spoorwegen? Kun je goedkoop met de trein door Europa reizen? Lees hier de reviews over OUI.sncf!

  OUI.sncf
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  6,6
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  4
  Service
  rating
  4
  Prijs
  rating
  8
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Wisselende prijzen en Betaling niet kunnen afronden

  Heenrieis Beziers Amsterdam goed kunnen boeken op de site. Door mijn fout dubbele boeking direct kunnen annuleren en kreeg ook prima feedback. Terugbetaling wel lang enkele weken.
  Paar weken later de terugreis Amsterdam - Beziers willen boeken. Dat was een crime! Onmogelijk de betaling af te ronden op de Safari zoekmachine Na vele pogingen ook op andere zoekmachine niet gelukt. Daarna kreeg ik ook de onbegrijpelijke mededeling “ loyaliteitskaart onherkenbaar” terwijl ik dat niet had ingegeven.
  Dan maar via NS site proberen te boeken, ineens veel duurder zelfde traject en treinen. En plots ook geen plaatsen meer beschikbaar!
  Volgende dag maar weer geprobeerd en..... ineens weer lager prijs en wel plaatsen beschikbaar..
  Het vreemde dat mij werd aangeraden om treinen maar apart te boeken dwz Amsterdam -Parijs en Parijs - Beziers. Dat was Amsterdam - Parijs niet mogelijk geen plaatsen.
  Kortom de volgende dag bleek alles ineens wel mogelijk tegen aantrekkelijk tarief.
  Overigens kon ik nogsteeds niet boeken op ouisncf. Uiteindelijk na 1 dag achter de pc gelukt

  Door: Willem van Oosten 09-12-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  6,5
  rating

  Schrijf zelf een review over OUI.sncf

  Uw beoordeling