NederlandReview

  Ervaringen Otel.com

  Bij Otel.com hoeft een hotel boeken niet duur te zijn. Met bestemmingen in meer dan 192 landen kun je altijd goedkoop een hotel boeken bij Otel.com. Komen deze lage prijzen echter met ongewenste consequenties of kun je zonder problemen van een heerlijke vakantie genieten? De beste manier om het antwoord te vinden op deze vragen, is het lezen van de reviews van andere klanten die al een hotel geboekt hebben bij Otel.com. Zij kunnen je alles vertellen over hun ervaringen met de website en de hotels. Je weet dan altijd wat je van de hotels kunt verwachten, zodat je tijdens je reis niet voor verrassingen komt te staan. Lees daarom hier de beoordelingen van andere klanten!

  Over Otel.com

  In 2004 werd Otel.com opgericht door de MetGlobal groep. Ze zagen dat reizigers vaak te veel betalen voor hotels en besloten een handje te helpen. Otel.com biedt reizigers daarom goedkope hotels, die ze eenvoudig en snel online kunnen boeken. De hotelaanbieder wil zo uitgroeien tot de one-stop-shop voor klanten die op zoek zijn naar de goedkoopste hotel. Otel.com garandeert klanten altijd de laagste prijs, zodat klanten nooit verder hoeven te zoeken naar hotelaanbieders met een goedkoper aanbod. Ze zijn zelfs zo zeker over hun prijzen, dat ze het verschil terugbetalen als jij hetzelfde hotel op een andere website voor een lage prijs vindt.


  Ga jij net als Lieke Biemans binnenkort genieten van een heerlijke vakantie?

  Diensten Otel.com

  Het zoeken van een hotel wordt door de zoekmachine op de website nog makkelijker gemaakt. Kies voor een hotel of stad, vul je aankomst- en vertrekdatum in, laat weten met hoeveel kamers je wilt boeken, geef het aantal gasten door en je bent klaar. De zoekmachine geeft je alle opties en jij hoeft alleen nog maar te boeken. Boek bijvoorbeeld jouw volgende reis naar Barcelona, Londen of Parijs. Als je uit de ruime keuze nog altijd geen keuze kunnen maken, dan kun je de zoekresultaten nog verder filteren. Kies hoeveel sterren het hotel moet hebben, bepaal de maximum prijs, selecteer de faciliteiten die voor jou vereist zijn en kies een plek in de stad waar je het dichtstbij wilt zijn. Makkelijker kan Otel.com het niet maken.

  Klachten Otel.com

  Is er iets foutgegaan tijdens jouw boeking? Of waren er problemen tijdens de betaling? Neem dan altijd contact op met de klantenservice van Otel.com. Je kunt op de website meteen de LiveChat gebruiken om met een medewerker te spreken. Het kan echter zijn dat de chat offline is. Je kunt dan gebruikmaken van het telefoonnummer of het e-mailadres. Otel.com is ook te vinden op Facebook en Twitter. Je kunt ook altijd daar je vraag stellen.

  Jouw ervaringen met Otel.com

  Heb jij een hotel geboekt bij Otel.com om geld te besparen? Schrijf dan een review en laat andere klanten weten of je makkelijk een reis kunt boeken. Of ben jij net terug van een reis naar Berlijn? Vertel dan over jouw ervaringen tijdens je reis. Geef jouw beoordeling en laat anderen weten of jij vaker een hotel gaat boeken bij Otel.com.

  Wat vinden anderen van de hotels met kortingen bij Otel.com? Is het betrouwbaar? Krijg je een luxe kamer? Ontdek het hier in reviews en ervaringen!

  Otel.com
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (8)

  2.8
  25% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  2.6
  Service
  rating
  2.8
  Prijs
  rating
  3
  Leveren
  rating
  2.8

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  hotel boeken

  omdat ik zo gek van de reclame werd van booking.com ben ik elders gaan kijken voor goedkope hotels en zo kwam ik bij otel.com uit....
  boeken is soms een beetje uitzoeken, maar dat kan aan mij liggen
  wel leuke aanbiedingen en mooie hotels enzo!

  Door: Chantal Lommer 27-11-2017
  Corine de Vries 22-04-2020

  Ook wij hebben een hotel geboekt. Totaal geen reactie. Hier nooit meer boeken inderdaad, ze zijn echt niet te vertrouwen. Contact met ons hotel gehad en zij kunnen niets voor ons doen. Otel.com houdt het geld gewoon in hun eigen zak. Bij Agoda geboekt ook een hotel geboekt. Meteen reactie en geld teruggestort, terwijl ik dit hotel niet gratis kon annuleren.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Hotel reservering Sardinie

  In 2019 voor juni een hotel in Olbia geboekt voor 3 nachten medio juni met gratis annulering. Hun prijs was toen het scherpste maar mijn ervaring is nog minder dan goedkoop is duurkoop. Goedkoop is onbetrouwbaar.
  Op 28 maart vanwege Corona geplande zelf samengestelde reis met vlucht en hotelreserveringen geannuleerd. Otel.com gemeld geen aanbod te accepteren van een voucher maar geld retour te willen. Zou op terugbetalingslijst worden gezet en binnen 60 dagen geld terug ontvangen.Na verstrijken periode nog niets ontvangen en hierover meldingen gedaan aan hun. Ik heb geen vertrouwen in deze partij meer, mede gezien slechte ervaringen van anderen. Bij andere boekingssites als Booking. com, air B&B en weekend desk had ik geen problemen om mijn rechtmatige geld terug te ontvangen. Ik boekte alles met gratis annuleren tot vlak voor vertrekdatum voor een 3 weekse reis naar Sardinie. Ik adviseer; doe geen zaken met otel.com

  Door: M van Grouw 07-06-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  hotel

  boek niet bij otel.com het zijn oplichters. ze betalen het hotel niet uit en houden alles voor hun zelf! ik wilde mijn geld terug omdat mijn vakantie niet door ging door het coronavirus. Na vele mailtjes te hebben gestuurd werd er eindelijk gereageerd dat ik niks terug krijg en daar moet ik het maar mee doen..

  Door: Wendy 15-05-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  hotel in US

  Hotel geboekt in de US via Otel. Nu we niet konden gaan geprobeerd te annuleren. Ze zeiden dat ze geld niet terug kregen van hotel dus niets voor ons konden doen. Contact opgenomen met hotel en die zeggen leugens wij hebben nooit geen geld van Otel gehad. Boek dus echt nooit meer bij hun. Andere hotels gelukkig via Hotel.com geboekt en daar nu al bijna al het geld terug.

  Door: Rob 10-05-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  hotel Koh samui

  Krijg geen reactie na annuleren hotel

  Door: Vries 22-04-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Reis

  Heb hier een reis geboekt die ik gratis kon annuleren, dit heb ik gedaan maar na een maand heb ik nog steeds geen geld terug. Ook beantwoorden ze geen berichten.
  Hier nooit boeken zijn niet te vertrouwen

  Door: Akkie Meurkens 19-04-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Hotelkamer

  Pas op,
  Ze hebben mijn hotelkamer zonder fatsoenlijke reden geannuleerd en heb mijn geld nog steeds niet terug!

  Door: Pieter 19-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Waar blijft mijn geld

  Reis geboekt en betaald op maandag 16/4
  17/4 blijkt de boeking niet gelukt (na mail )
  1/5 NOG steeds mijn geld niet terug , na diverse live chats
  en mail
  WAARDELOOS !!!!!

  Door: G. Peters 01-05-2018
  Berry de Wit 20-03-2019

  Zelfde ervaring, leuk hotel gevonden voor 1 nacht, bij het boeken ging het steeds op het einde mis en kon ik het hotel daarna wel boeken voor een veel hogere prijs. Niet gedaan, maar ze hebben wel 2x een reservering gemaakt op mijn creditcard en dat blijken ze na 2,5 week nog niet te kunnen verwijderen. Goede raad: boek maar gewoon bij Booking.nl

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Schrijf zelf een review over Otel.com

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Otel.com een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 8 ervaringen geplaatst over Otel.com. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 2.8 gekregen, waarbij 25% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Otel.com actief?

  Otel.com is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goedkope vakanties, Vakanties binnen Nederland, Hotels, huisjes en campings

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Otel.com gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.