NederlandReview

  Ervaringen OpVakantieVanafEelde.nl

  Wanneer je in Drenthe, Friesland of Groningen woont is het wel lekker makkelijk om in de buurt je vakantie te kunnen starten. Als je vanaf de luchthaven in Eelde vertrekt heb je in ieder geval minder reistijd en minder parkeerkosten. Op de website OpVakantieVanafEelde.nl kun je een reis boeken. Hoe dit anderen is bevallen kun je hier lezen bij NederlandReview.

  Over OpVakantieVanafEelde.nl

  Opvakantievanaf.nl is een initiatief van Disma Reizen. Dit is een reisadviesbureau dat al dertig jaar bestaat. Zij zijn de winnaar van vele prijzen, waaronder Reisbureau van het Jaar (3x), Reismanager van het Jaar, Beste Reisbureauketen en Beste Reisbedrijf van Nederland. Disma Reizen biedt vakanties en tickets aan met vertrek vanaf de regionale luchthavens van Nederland, België en Duitsland. Zij zitten ook achter OpvakantievanafMaastricht.nl, OpvakantievanafRotterdam.nl, OpvakantievanafBrussel.nl etc. Je kunt bij hen altijd terugvallen op een advies van de gespecialiseerde reisadviseurs. Deze kun je mailen, bellen of via een chatgesprek om advies vragen.


  Razendsnel vanaf Groningen naar Londen: Hoe bevalt het op Groningen Airport Eelde?

  Diensten

  Op de website OpVakantieVanafEelde.nl kun je kiezen voor het boeken van een volledige reis met accommodatie incl. vlucht, alleen een vlucht, of je kunt zelf een reis samenstellen. Dit zijn de landen waaruit je kunt kiezen:

  • Groot Brittannië
  • Portugal
  • Griekenland
  • Spanje
  • Turkije

  Nadat je een vakantiebestemming en vertrekdatum hebt geselecteerd kun je simpel de stappen volgen. Je kunt ook een eventuele huurauto meteen meenemen in de boeking. Je ontvangt per e-mail een bevestiging van de boeking. Je kunt de reis betalen via overboeking, iDeal of Creditcard. Je kunt ook telefonisch boeken of voor overige vragen of noodsituaties onderstaand nummer bereiken op werkdagen van 09.00 tot 18.00 uur. Op maandag vanaf 10.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Tijdens deze uren kun je ze ook via de chat benaderen. E-mails proberen zij altijd binnen 24 uur te beantwoorden. (In geval van nood tijdens je vakantie kun je buiten kantooruren contact opnemen met de Reisbureau Alarmservice op +31 (0)20 6515606)

  Disma Reizen BV
  Hart van Brabantlaan 30
  5038 JM Tilburg

  info@disma.nl
  013 53 235 00

  Garanties

  Disma Reizen is lid van de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. ANVR: biedt zekerheid en kwaliteit, omdat voldaan wordt aan de ANVR Reisvoorwaarden. De SGR: beschermt de vooruitbetaalde reisgelden van de vakantieganger. Als laatste is er nog het Calamiteitenfonds: deze heeft tot doel de reizigers financieel tegemoet te komen van wie de reeds aangevangen reis niet verder kan worden uitgevoerd ten gevolge van een calamiteit.

  Klachten

  Wanneer je een klacht hebt over de reis of de dienstverlening, dan kun je die via e-mail toesturen. Je krijgt dan binnen één week een ontvangstbevestiging en binnen 14 dagen zal Disma Reizen inhoudelijk op de klacht reageren. Ben je niet tevreden met de afhandeling van de klacht? Dan kun je deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag. Je kunt je klacht ook voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform.

  Laat hier ook jouw mening achter!

  Ben jij al eens vanaf Eelde vertrokken voor een vakantie met deze reisorganisatie? Laat dan hier je mening achter over dit Reisbureau.

  Is het echt goedkoper reizen vanaf Vliegveld Eelde met OpVakantieVanafEelde.nl? Hoe zijn de ervaringen van klanten? Lees de reviews en klantbeoordelingen!

  OpVakantieVanafEelde.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  7.6
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  8
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  8

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over OpVakantieVanafEelde.nl

  Uw beoordeling

  Vliegen dichtbij huis: mooi makkelijk

  Voorheen vlogen wij vrijwel altijd vanaf Schiphol naar onze vakantiebestemming. Tijdens onze laatste vakantie konden wij, tot onze grote verbazing, ook kiezen om te vertrekken van vliegveld Eelde. Deze vakantie hebben wij geboekt via OpVakantieVanafEelde.nl. Nooit geweten dat dit ook mogelijk was. Wij wonen zelf namelijk in Drenthe, dus qua afstand scheelt dit enorm. Het is hier helemaal niet druk en je hoeft ook niet zo lang van tevoren aanwezig te zijn op de luchthaven als bij Schiphol. De prijs lag ongeveer op gelijke hoogte, maar voor ons scheelt het al heel wat dat we al die kilometers niet meer hoeven te rijden. Ik heb het als bijzonder prettig ervaren om vanaf deze luchthaven te vertrekken en zou het dan ook zo nog een keer doen.

  Door: Jos van U. 24-03-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  FAQ

  Is OpVakantieVanafEelde.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over OpVakantieVanafEelde.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is OpVakantieVanafEelde.nl actief?

  OpVakantieVanafEelde.nl is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goedkope vakanties, Zonvakanties & All-Inclusive, Luchtvaartmaatschappijen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van OpVakantieVanafEelde.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.