NederlandReview

  Ervaringen Oosterscheldepark De Stelhoeve

  Wil je genieten van een heerlijke vakantie bij recreatiepark Oosterscheldepark de Stelhoeve? Dat kunnen wij best begrijpen. Het park ligt vlakbij het historische dorpje Wemeldinge en de Oosterschelde biedt vele mogelijkheden voor watersport. Wist je bijvoorbeeld dat je zelfs kunt genieten van de prachtige onderwaterwereld van de Oosterschelde door een duiktocht te maken? Staat de vakantie al in de agenda gepland, maar wil je voordat je de boeking plaats meer weten over de ervaringen van andere gasten met het recreatiepark? Lees dan hier op NederlandReview de beoordelingen en reviews van andere vakantiegangers. Je wilt tijdens je verblijf namelijk kunnen genieten van een ontspannen vakantie zonder zorgen en problemen.

  Over Oosterscheldepark de Stelhoeve

  In 2010 was er een grote brand in de schuur van de Stelhoeve. Van het rijksmonument, dat dateert uit 1540, was maar weinig over. Toch wilde de eigenaren van het park de schuur niet zomaar opgeven. Samen met de architecten van Roos & Ros besloten ze de schuur opnieuw op te bouwen. Bouwbedrijf van de Linde uit Goes wilde graag meewerken en ze hebben de schuur geheel kunnen restaureren. Na alle verbouwingen werd in mei 2011 het huidige park geopend. Met 18 vakantiehuisjes, een groepsaccommodatie en een vergaderaccommodatie was het park compleet.


  Neem jij ook een duik in de Oosterschelde?

  Het Recreatiepark

  De fundering van de schuur kon na de brand gelukkig nog voor een groot deel gered worden. Het is nu dan ook een gerenoveerde oude Zeeuwse boerderij, of eigenlijk een hofstede. Het park zelf wordt omringd door groen en water. Watervogels plaatsen hun nesten in het gras bij het water en er is vlakbij het park nog altijd een oude drinkput te vinden.

  Diensten Oosterscheldepark de Stelhoeve

  Het boeken bij de Stelhoeve gaat eenvoudig online. Je vult de duur van je verblijf in, laat weten met hoeveel gasten je komt en kunt je aankomst datum kiezen. Je krijgt hierna direct alle opties en prijzen te zien en kunt daarna direct boeken. Iedereen die op de hoogte wil blijven van de aanbiedingen en kortingen kan zich inschrijven voor de nieuwsbrief of het park volgen op Twitter, Facebook en Instagram.

  Klachten en vragen

  Alle klanten die graag meer willen weten over de accommodaties of gasten die klachten willen melden, kunnen contact opnemen met de klantenservice. Op de website staan alle contactgegevens van het park vermeld. Je kunt gebruikmaken van het telefoonnummer voor dringende problemen. Er is echter ook een contactformulier en het e-mailadres te vinden. De openingstijden van de receptie staan ook vermeld, zodat je zeker weet wanneer je de klantenservice telefonisch kunt bereiken. Mochten er problemen zijn tijdens je vakantie, dan raden wij je aan om naar de receptie te lopen en daar je klacht te melden.

  Schrijf een review over Oosterscheldepark de Stelhoeve!

  Heb jij afgelopen zomer genoten van een heerlijke vakantie op het park? Of heb jij met een groep vrienden een duiktocht gemaakt in de Oosterschelde en ben je van plan om volgend jaar weer terug te gaan? Schrijf dan een review een geef jouw mening over het recreatiepark. Wat vind je van de kwaliteit van de accommodaties? Is het park schoon? En word je door de medewerkers op het park vriendelijk te woord gestaan? Laat het in jouw beoordeling allemaal weten en vertel over jouw ervaringen!

  Een heerlijke vakantie aan de Oosterschelde in Zeeland boek je bij de Stelhoeve. Lees hier de reviews en ervaringen van gasten over het vakantiepark.

  Oosterscheldepark De Stelhoeve
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Oosterscheldepark De Stelhoeve

  Uw beoordeling


  FAQ

  Is Oosterscheldepark De Stelhoeve een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Oosterscheldepark De Stelhoeve. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Oosterscheldepark De Stelhoeve actief?

  Oosterscheldepark De Stelhoeve is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goedkope vakanties, Vakanties binnen Nederland, Hotels, huisjes en campings

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Oosterscheldepark De Stelhoeve gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.