Oostappen Vakantieparken

3.3
3.7

Bestellen

3.1

Service

3.3

Prijs

3.1

Levering

33.3%

Zou hier weer kopen

Oostappen Vakantieparken

Overweeg je een huisje te huren bij een van de Oostappen Vakantieparken, maar ben je benieuwd naar hoe eerdere recreanten het desbetreffende park beoordeeld hebben? Hier kun je reviews van ervaringen en meningen lezen van de vakantiegangers voor jou. En kom gerust nog eens terug als je zelf een recensie wilt schrijven.

Vakantie in eigen land

Ook Nederland heeft, net als andere landen, iets te bieden tijdens de vakantie. Dat we dat nog wel eens vergeten als we ons voorbereiden op de zwarte zaterdag op de Franse snelweg, is eigenlijk jammer. Naast een andere kijk op en beleving van je eigen land, scheelt het ook nog eens vele uren reistijd, want je bent er zo. De kans op file is ook een stuk minder en de benzinekosten lager. Ook scheelt het omrekenen en een steenkolenversie van een andere taal van de gemiddelde Nederlander op een camping.

Vakantieparkwensen

Het eerste waar je waarschijnlijk onbewust aan denkt is of je op een camping wilt staan of dat je liever een vakantiehuisje huurt. Sommige campings verhuren overigens ook stacaravans, dus dat scheelt slepen met een tent of de caravan. Als je er met (kleine) kinderen komt, wil je graag als voltallig gezin huiswaarts keren aan het einde van de vakantie, dus veiligheid, kindvriendelijkheid, speeltuin, baby- of peuterbad en andere activiteiten voor kinderen zullen dan ook belangrijke criteria zijn. Als de kinderen al tieners zijn, willen ze waarschijnlijk zelf ook iets ondernemen, dus recreatie voor hun doelgroep is dan wel aangenaam, zoals een zwemparadijs met waterglijbanen. Pubers zijn doorgaans al wat prikkelbaar en op vakantie is dat niet praktisch.

En dan kun je eindelijk lekker zelf dromen. Wil je naar een (subtropisch) zwembad of is een meertje of waterplas voldoende? Wil je gaan vissen in een visvijver? Zonnebaden op de ligweide nadat je je heel goed hebt ingesmeerd met zonnebrand? Relaxen in een natuurreservaat of natuurgebied? De Peel of Hoge Veluwe misschien? Zijn huisdieren eigenlijk welkom? En wat zijn de bezienswaardigheden in de omgeving?Oostappen Vakantieparken

Dit is de website van Oostappen Groep Vakantieparken en hier vallen meerdere vakantieparken onder, omringd door natuur. De parken bevinden zich in Noord-Brabant, Gelderland, Limburg, Zeeland en net over de grens met België in Limburg (provincie in Vlaanderen). Zo vind je in Gelderland vakantiepark Arnhem (Arnhem), in Noord-Brabant de parken Prinsenmeer (Asten-Ommel), Brugse Heide (Valkenswaard) en vakantiepark Droomgaard (Kaatsheuvel, waar ook de Efteling ligt). Helemaal zuidelijk zijn de parken Marina Beach (Hoek) in Zeeland, en in Limburg De Berckt (Baarlo) en Elfenmeer (Herkenbosch). Daarna is het een kwestie van de grens met België over, want daar vind je Hengelhoef (Houthalen-Helchteren), en in Lommel de vakantieparken Parelstrand en Blauwe Meer.

Voor alle parken kan via deze website geboekt worden en zijn alle parken voorzien van informatie over  accommodatie, faciliteiten, mogelijkheden en activiteiten tijdens de schoolvakanties, zoals de kidsclub. Ook langdurig verblijf en jaarplaatsen zijn mogelijk. De groep beschikt over een Boekingscentrale die telefonisch bereikbaar is, voor als het online niet helemaal wilt lukken.

Reviews van vakantie-ervaringen

Voor toekomstige vakantiegangers is het prettig als ze een idee krijgen van het park waar ze interesse in hebben. Hoe zijn de accommodaties en faciliteiten op het terrein? Is het veilig en leuk voor kleine kinderen? Mag de hond mee? Als doorgewinterde vakantieparkbezoekers dan een recensie schrijven en hun mening geven over allerlei verschillende aspecten, is dat voor nieuwkomers hele waardevolle informatie waar ze erg mee geholpen worden. Zin om mee te helpen? Schrijf dan vandaag nog een review.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (30)

Anderen bekeken ook

close

Oostappen Vakantieparken

Vergelijk reviews en bekijk Oostappen Vakantieparken