NederlandReview

    Ervaringen Oostappen Vakantieparken

    Overweeg je een huisje te huren bij een van de Oostappen Vakantieparken, maar ben je benieuwd naar hoe eerdere recreanten het desbetreffende park beoordeeld hebben? Hier kun je reviews van ervaringen en meningen lezen van de vakantiegangers voor jou. En kom gerust nog eens terug als je zelf een recensie wilt schrijven.

    Vakantie in eigen land

    Ook Nederland heeft, net als andere landen, iets te bieden tijdens de vakantie. Dat we dat nog wel eens vergeten als we ons voorbereiden op de zwarte zaterdag op de Franse snelweg, is eigenlijk jammer. Naast een andere kijk op en beleving van je eigen land, scheelt het ook nog eens vele uren reistijd, want je bent er zo. De kans op file is ook een stuk minder en de benzinekosten lager. Ook scheelt het omrekenen en een steenkolenversie van een andere taal van de gemiddelde Nederlander op een camping.

    Vakantielied van de kinderen voor op de achterbank tijdens de autorit. Of heb je liever een potje met vet?

    Vakantieparkwensen

    Het eerste waar je waarschijnlijk onbewust aan denkt is of je op een camping wilt staan of dat je liever een vakantiehuisje huurt. Sommige campings verhuren overigens ook stacaravans, dus dat scheelt slepen met een tent of de caravan. Als je er met (kleine) kinderen komt, wil je graag als voltallig gezin huiswaarts keren aan het einde van de vakantie, dus veiligheid, kindvriendelijkheid, speeltuin, baby- of peuterbad en andere activiteiten voor kinderen zullen dan ook belangrijke criteria zijn. Als de kinderen al tieners zijn, willen ze waarschijnlijk zelf ook iets ondernemen, dus recreatie voor hun doelgroep is dan wel aangenaam, zoals een zwemparadijs met waterglijbanen. Pubers zijn doorgaans al wat prikkelbaar en op vakantie is dat niet praktisch.

    En dan kun je eindelijk lekker zelf dromen. Wil je naar een (subtropisch) zwembad of is een meertje of waterplas voldoende? Wil je gaan vissen in een visvijver? Zonnebaden op de ligweide nadat je je heel goed hebt ingesmeerd met zonnebrand? Relaxen in een natuurreservaat of natuurgebied? De Peel of Hoge Veluwe misschien? Zijn huisdieren eigenlijk welkom? En wat zijn de bezienswaardigheden in de omgeving?



    Oostappen Vakantieparken

    Dit is de website van Oostappen Groep Vakantieparken en hier vallen meerdere vakantieparken onder, omringd door natuur. De parken bevinden zich in Noord-Brabant, Gelderland, Limburg, Zeeland en net over de grens met België in Limburg (provincie in Vlaanderen). Zo vind je in Gelderland vakantiepark Arnhem (Arnhem), in Noord-Brabant de parken Prinsenmeer (Asten-Ommel), Brugse Heide (Valkenswaard) en vakantiepark Droomgaard (Kaatsheuvel, waar ook de Efteling ligt). Helemaal zuidelijk zijn de parken Marina Beach (Hoek) in Zeeland, en in Limburg De Berckt (Baarlo) en Elfenmeer (Herkenbosch). Daarna is het een kwestie van de grens met België over, want daar vind je Hengelhoef (Houthalen-Helchteren), en in Lommel de vakantieparken Parelstrand en Blauwe Meer.

    Voor alle parken kan via deze website geboekt worden en zijn alle parken voorzien van informatie over accommodatie, faciliteiten, mogelijkheden en activiteiten tijdens de schoolvakanties, zoals de kidsclub. Ook langdurig verblijf en jaarplaatsen zijn mogelijk. De groep beschikt over een Boekingscentrale die telefonisch bereikbaar is, voor als het online niet helemaal wilt lukken.

    Reviews van vakantie-ervaringen

    Voor toekomstige vakantiegangers is het prettig als ze een idee krijgen van het park waar ze interesse in hebben. Hoe zijn de accommodaties en faciliteiten op het terrein? Is het veilig en leuk voor kleine kinderen? Mag de hond mee? Als doorgewinterde vakantieparkbezoekers dan een recensie schrijven en hun mening geven over allerlei verschillende aspecten, is dat voor nieuwkomers hele waardevolle informatie waar ze erg mee geholpen worden. Zin om mee te helpen? Schrijf dan vandaag nog een review.

    Oostappen Vakantieparken
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (18)

    4
    39% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    4.8
    Service
    rating
    3.8
    Prijs
    rating
    3.8
    Leveren
    rating
    3.8

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Oostappen Vakantieparken

    Uw beoordeling

    Oostappen Prinsemeer

    Héérlijk genoten. Prachtig meer, mooie natuur, netjes onderhouden. De chalet (stacaravan) was ook prima, het zijn geen nieuwe chalets dus hier en daar zijn wat gebruikerssporen, is logisch. Mijn hondje was ook welkom, die zijn toegestaan. Wel even melden bij de boeking. Persooneel is vriendelijk. Let wel even op de openingstijden van diverse faciliteiten, deze zijn buiten de vakantie tijden en weekenden om, anders.

    Door: Miranda17-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Staanplaats

    Plekken schoon en ruim receptie vriendelijk personeel .alleen jammer dat er wel veel herie was waarwij stonden tot 2 uur s nachts gegil helaas niemand die daar op letten .De opening tijden van de winkel klopte niet toen ok om 15.00 boodschappen ging doen was de winkel dicht terwijl er op de deur stond open tot 5 uur geen eten dus maar friet gehaald. Park wel mooi en goede wandelroutes

    Door: Henk27-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Geen,reactie op div revieuws

    9 van de 10 slechte revieuws is niet tedanken aan ooststappen, maar aan de mensen op een park hun mentaliteit en hun normen en waarden of het late doorgeven aan de klachten,wel een tip voor ooststappen regeer op klachten brieven,voor de rest super parken voor een betaalbare prijs voor jong en oud

    Door: Janny van der hout06-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Review

    Wij deden de deur open van het gehuurde challetje en zijn weer vertrokken zeer vies, zwaar outdated. Schandalig dat je hier nog geld voor durft te vragen een schande voor Ernhem. Min sterren

    Door: Ginsel25-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    De berckt

    Waardeloos park!
    Veel te druk en veel te weinig personeel.
    Dingen kapot, bijna 2 uur in de rij gestaan om in te checken!!
    Een half uur in de rij voor een ijsje.
    Wil je ergens aan mee doen, zit alles al vol.
    Overal voor betalen.
    Zelfs voor de Wi-Fi, die het niet doet!!
    Ik kom nooit meer bij ooststappen.

    Door: Mathilde25-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Parelstrand 13-8-21

    We hadden een mobilhome. Klem bij de voordeur kapot. De voordeur waaide steeds dicht, ook bij meerdere mobilhomes. De mobilhomes waren niet goed schoon. Op het terras bestelde mijne vrouw een cocktail , voor het glas massa is kassa. Werd haar na 8.85 euro verteld, deze glazen zijn niet meer op voorraad. Wel betalen geen glas , dus slechte service. Werd er bij slot van rekening nog een bruiloft gevierd, waar heel het park van mee moest genieten . Dit van 13.00u tot 22.30u zwaar irritant als je op vakantie bent. En dan de immigranten die een hele dag door het park lopen. Dus mijn conclusie nooit meer.😭😭

    Door: Patrick Passemiers 25-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Huur blauwe chalet Marina Beach oosstappen

    Via vakantieveilingen gewonnen midweek ik en de kids (2 boys) effe eruit. We kwamen aan met rotweer en zagen een giga rij staan, waar wij achteraan sloten om ons lakenpakket en sleutel in ontvangst te kunnen nemen. 1 uur heeft dit geduurd. Geen poncho of paraplu aangeboden gekregen en wat ik niet begreep is waarom deze niet bij aanrijden uitgedeeld konden worden was beter en veiliger geweest. Maar goed we hebben er zin in en gaan naar ons huisje.....oude lakens lagen er nog, schijt stond in de pot en het was gewoon vies!!!! Eerst alles schoongemaakt en afgewassen wat wij gingen gebruiken. Park verkennen dan maar niks was open, de ijssalon was er niet? Alles op de plattegrond was er niet of dicht?!?! Geen WiFi, welk park heeft tegenwoordig geen WiFi???Dan maar in het huisje nog een spelletje spelen en naar bed. Wat een klote bed (zo hard als beton en smerig) je kon beter op de grond slapen, wat geen optie was omdat het zo smerig is, bedjes van de jongens zo klein dat ze er uit vielen. We hebben ons redelijk kunnen vermaken en gelukkig werd het droog en was er een mini kermis mar anders was ik al eerder naar huis gegaan. Vreselijk vind het wonderbaarlijk dat dit park nog bestaat. Het is wel doodzonde want het is een mooie plek. In de ochtend bij eerste licht, direct vertrokken alles gelijk in de was en moest onze zoons een luizenbehandeling geven want dat was het souvenir wat we nog mee kregen, bah

    Door: Suus21-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Oostappen burgse heiden

    Minpunten: snackbar is gesloten of op reservering , weinig personeel , receptie gesloten ivm personeel te kort en de informatie op de site klopt niet met het park.

    Door: Kooremam17-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Stacaravan gehuurd

    Gezellig vakantiepark/ camping, vriendelijk personeel, natuurrijke omgeving en mooi strand.
    Stacaravan was oud, zeer tochtig en rook gigantisch muf.
    Matrassen waren nieuw maar kei hard, leek wel beton, beddengoed gekregen bij receptie in plastic zakken maar schoon was het niet te noemen, rook ook erg muffig.
    Stacaravan was niet echt schoon te noemen, de vloeren hadden volgens mij al jaren geen dweil meer gezien, toilet en douche was wel schoon.
    Van het gasfornuis en het kacheltje deden de elektrische ontstekingen het niet dus moesten we met lucifers aanmaken wat niet echt veilig is. Koelkast functioneert maar was enorm roestig.
    Tv functioneerde niet in het hele park, volgens de receptie omdat de leverancier failliet was gegaan.
    Wifi is aanwezig, alleen in de horeca dus niet in de huisjes en dat is echt een gemis.
    Parkeren bij accommodatie wordt geschreven maar is niet zo, er zijn parkeerplaatsen in de buurt.

    Door: Mw Schoutens05-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5.5
    rating

    12tm 16 juli

    We hebben van 12 tm 16 juli een mobile home op marina beach gehuurd.
    De tv komt uit de jaren nul zo klein en er zitten maar 6 zenders op de bank zit zo hard en de matrazen liggen erg hard ik huur hier nooit meer wat we zijn een dag eerder naar huis gegaan

    Door: Mulder16-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    1 week prinsenmeer

    Oplichters

    Door: J.kok16-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    4 dagen

    Meest vreselijke park ooit
    Huisje stinkt alsof er jaren sigaar gerookt is. Kinderen zijn er gewoon misselijk van.ruilen naar ander huisje kan niet. Duochestang hangt kapot los.mis een gordijn, waardoor we om 6 uur wakker waren.stop in het keukentje te klein. Kan de afwas niet doen mieren lopen overal. Kwam de hulp met wc vergissen aanzetten en zei toen, ruikt fris he????

    Door: Ik ben boos15-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Vakantie

    Verschikkelijk vies en goor de jointjes aanstekers lege wc rollen sokken kousen alles lag onder de bedden douche in de caravan word na 5 min ijskoud waardoor je met je kindje nog even een ritje naar de douche gebouw kan maken om zijn haartjes uit te spoelen zo zonde van ons geld geweest iedereen die wij tegen kwamen op het park liep te klagen geen 1 positief ding gehoord doe verdomme wat aan die gore caravans. Het enige waar wij van hebben genoten en de kindjes waren de 2 dames en 1 heer van de animatie team echt toppertjes
    En de managers van het restaurant wat waren die lief!!! Voor de rest nooit meer geen cent voor jullie vieze gore camping

    Door: Samantha24-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    chalet

    Wij hebben van 5-9 t/m 19-9 bij vakantiepark Oostappen Arnhem geboekt. We zijn vandaag (8-9) van pure ellende naar huis gegaan. Wat een waardeloos gruwelijk verblijf. Het was niet vuil, het was ronduit GOOR. Overal dood ongedierte, als je met een vochtige doek over een oppervlakte ging was die zwart. Douche was zeiknat, muf en zat onder de oorwormen, die tot in de slaapkamer liepen. In de koelkast zaten de etensresten van de vorige bewoners en er zat onder de zwarte schimmel. De inrichting is oud en aan veel onderdelen mankeerde wat. Er is duidelijk al heel lang niet naar omgekeken. Bij melding bij de receptie werd er door een medewerker gevraagd wat wij nu van hem verwachte dat hij ging doen. Met andere woorden, zoek het uit. Wij zijn zeer teleurgesteld in dit vakantiepark en jullie omgang met gasten. Er is niet 1x een poging gedaan voor ons een oplossing te zoeken of ons te helpen. Er werd alleen maar schouderophalend gereageerd. Zij bieden GEEN vakantie ervaring! Nooit meer!

    Door: Desiree08-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Midweek caravan

    Wat een verschrikkelijk park
    Het is er smerig.slecht onderhouden en erg luidruchtig
    Wij hadden een midweek geboekt maar zijn na 2 nachten weggegaan
    We stonden ong 40 mtr van de snelweg af tussen de polen
    Het park word na het zomerseizoen verhuurd aan polen
    Wij raden dit park ten zeerste af
    Nooit meer

    Door: Ron02-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    FAQ

    Is Oostappen Vakantieparken een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 18 ervaringen geplaatst over Oostappen Vakantieparken. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4 gekregen, waarbij 39% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Oostappen Vakantieparken actief?

    Oostappen Vakantieparken is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Vakanties binnen Nederland, Hotels, huisjes en campings

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Oostappen Vakantieparken gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.