NederlandReview

  Ervaringen Onlinevakantiegids.nl

  Op vakantie willen we natuurlijk allemaal. En de vakantie is al snel leuker als je deze met korting kunt krijgen toch? Onlinevakantiegids.nl biedt vakanties aan met tot zeven procent korting. Op NederlandReview vertellen we nog veel meer over wat Onlinevakantiegids.nl je te bieden heeft. Waar kun je naartoe, wat zijn de accommodaties en welke service kun je verwachten? Op al deze vragen geeft NederlandReview je antwoord. Enerzijds de mogelijkheden die deze site je zegt te bieden, maar anderzijds ook de mening van consumenten die jou voor zijn gegaan. Heel graag horen wij van jou als je al eens een vakantie hebt geboekt via Onlinevakantiegids.nl. Want jij kunt dan vertellen hoe de vakantie en de service je zijn bevallen. Zijn alle afspraken nagekomen, was je verblijfplaats schoon en netjes of moest je eerst alles zelf nog met schoonmaakmiddel te lijf gaan? Als je op zoek bent naar een fijne vakantie, dan is de voorwaarde toch dat je wilt ontspannen. Dat betekend dat je je niet druk wilt maken om regelzaken en achterstallig onderhoud aan je verblijfplaats. Laat NederlandReview, en dus andere vakantiegangers, weten wat Onlinevakantiegids.nl te bieden heeft, zodat ze direct met een gerust hart kunnen boeken, of weten dat ze beter even verder kunnen klikken op zoek naar een droomvakantie.

  Over Onlinevakantiegids.nl

  Onlinevakantiegids is onderdeel van Reas reizen in Rotterdam. In het verleden zijn zij actief geweest onder Nu7procentkorting.nl. Deze site is niet meer online, maar via Onlinevakantiegids.nl kun je nog wel terecht voor Reas reizen, met zeven procent korting. In 2009, 2012 en 2014 is Reas reizen verkozen tot het beste reisbureau van Nederland. Onlinevakantiegids.nl is de kortingswebsite van Reas Reizen. Beide zijn aangesloten bij het ANVR en de SGR. Bedrijven die aangesloten zijn bij het ANVR (Algemeen Nederlands Verbond van Reisondernemingen) bieden extra zekerheden. Zo kun je altijd terecht bij een geschillencommissie en heb je een aanvulling op reis- en boekingsvoorwaarden. De SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden) zorgt ervoor dat je het vooruitbetaalde reisgeld terug krijgt wanneer je door financiële tegenslagen de reis toch niet meer kunt betalen.


  Tips om goedkoop te vliegen en te reizen

  Diensten

  Vakantieonlinegids.nl biedt vakanties over de hele wereld. Je kunt kiezen voor een all inclusive vakantie in een hotel, maar ook alleen overnachten in een éénkamer appartement is mogelijk. Naast je accommodatie en de reis, kun je via Vakantieonlinegids ook een auto huren en via de site kun je ook makkelijk een parkeerplaats reserveren op Schiphol. Betalen van je reis kan via iDeal of een pinbetaling. De klantenservice van Vakantieonlinegids.nl is op werkdagen van negen tot vijf bereikbaar en op zaterdag van tien tot vier uur.

  Klachten

  Bij klachten over je accommodatie dien je deze ter plekke en direct kenbaar te maken aan de receptie en reisleider ter plaatse. Er zal dan direct naar een oplossing gezocht worden. Wanneer je bij thuiskomt een klacht indient over je verblijfplaats, dan ben je te laat, want dan kun je hier niet meer mee geholpen worden. Heb je je klacht ter plekke gemeld en is deze niet naar jouw tevredenheid behandeld, dan kun je binnen een maand na afloop van je reis een schriftelijke klacht indienen. Deze moet een duidelijke motivatie hebben, zonder de motivatie zal je klacht niet in behandeling worden genomen. Een klacht over een boeking moet binnen acht weken gemeld worden. Voorwaarden zijn te vinden via de ANVR en wanneer je niet tevreden bent over het behandelen van je klacht, kun je ook terecht bij de geschillencommissie.

  Lees de beoordelingen en reviews van echte klanten van Onlinevakantiegids.nl. Hoe is het echt om hier een reis te boeken? Is het wel betrouwbaar? Goede service?

  Onlinevakantiegids.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  5.2
  67% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  5.4
  Service
  rating
  5.4
  Prijs
  rating
  4.6
  Leveren
  rating
  5.4

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Onlinevakantiegids.nl

  Uw beoordeling

  7% goedkoper volgens mij niet

  Ze zeggen 7% goedkoper maar ik weet niet waar ze dat op baseren want ik vond ze niet de goedkoopste van wat ik tegenkwam.
  wel leuk aanbod trouwens, al vind ik het ook een beetje lastig zoeken en beperkt.

  jammer!

  Door: Eloise04-02-2017
  chsrzetoaw25-07-2020

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  4.5
  rating

  Onlinevakantiegids niet de goedkoopste

  Ik had hier bijna een vakantie geboekt omdat ik dacht dat het zo goedkoop was, maar toen keek ik op een andere site en toen was dezelfde reis daar gewoon NOG goedkoper. Natuurlijk heb ik toen daar geboekt en ik weet nu dat deze Onlinevakantiegids dus helemaal niet de goedkoopste is zoals ik dacht...

  Door: Sabrina Leur30-01-2017
  qojplhbtko25-07-2020

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  Leuke korting op vakanties

  Om alvast een leuke bestemming te vinden voor onze zomervakantie ging ik laatst wat zoeken op het internet. Na een tijdje kwam ik op Onlinevakantiegids.nl terecht. Hier stonden enkele leuke vakanties op. Grote voordeel is dat je hier ook nog eens een leuke korting kreeg. Het was niet heel veel, maar voor mij geldt dat alle kleine beetjes mooi meegenomen zijn. Ik kwam op het internet louter positieve informatie tegen over deze organisatie en heb hier dan ook onze vakantie geboekt. Bestellen was niet lastig en waar nodig werd ik goed geholpen door de online medewerkers. De prijs is zoals gezegd gunstig. De levering wordt nog afwachten, maar ik heb er in ieder geval al wel heel erg veel zin in!

  Door: Hermien Wijers24-01-2017
  qrpvwxzyos25-07-2020

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  FAQ

  Is Onlinevakantiegids.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 3 ervaringen geplaatst over Onlinevakantiegids.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.2 gekregen, waarbij 67% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Onlinevakantiegids.nl actief?

  Onlinevakantiegids.nl is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Hotels, huisjes en campings

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Onlinevakantiegids.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.