Ommerland.nl

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Ommerland.nl

Wil je op vakantie in eigen land? Ben je iemand die het leuk vindt om te kamperen? Wellicht is het dan een idee om op Camping Ommerland te verblijven. Bekijk eerst eens welke ervaringen er over dit kampeerverblijf bekend zijn.


Wat is Ommerland?


Camping Ommerland is gelegen in de bossen van Ommen. Mocht je een plek willen boeken kun je dit via de homepage op Ommerland.nl doen. Je selecteert allereerst op welke data je op het park wilt verblijven. Er kan gekozen worden uit een kampeerplek of andere accommodaties. Er kunnen onder andere bungalows, chalets, glamping lodges, 12-persoons Familie Bungalows geboekt worden. Het is mogelijk om met eigen kampeermiddelen op een campingplaats te verblijven. Het behoort ook tot de mogelijkheden om met een stacaravan of chalet midden in het bos te staan. Je wordt dan geadviseerd een kijkje te nemen bij de opties voor een jaarplaats. Op het terrein zijn honden en paarden van harte welkom. Er wordt ruimte en rust geboden in een natuurrijke omgeving. Jong en oud kunnen zich vermaken. Je kan hier terecht voor een budget-, comfort- of luxe reis. Er wordt aangegeven dat je een echt familiegevoel zult ervaren.


Faciliteiten


Er zijn tal van faciliteiten waar gebruik van gemaakt mag worden. Mensen zullen volgens dit bedrijf sowieso een onvergetelijke vakantietijd beleven. Naast bos, heide en zandverstuivingen zijn er veel dingen te doen. Er wordt vermeld dat je maximaal plezier in de buitenlucht zult ervaren. Er kan geklommen worden tot grote hoogtes. Er is mogelijkheid om te boogschieten, paintballen en er kan op een paard gereden worden. Op bijna ieder kampeerveld is een speeltuin aanwezig. In de grote centrale hal vind je een binnenspeeltuin inclusief trampoline, kabelbaan en speelburcht. Voor de crossfiets fanatiekelingen is er een pumptrackbaan. Zwemmen kan gedaan worden in het binnen- of buitenzwembad. Het waterspraypark kan betreden worden zonder zwemdiploma!


Wijzigen en annuleren


Kleine wijzigingen kunnen gratis doorgevoerd worden. Voor overige wijzigingen kun je het beste even contact met de medewerkers opnemen. Het is niet mogelijk om online je reisgezelschap te veranderen. Het verzoek is om in een dergelijke situatie contact te leggen met de receptie. Reserveringen kunnen altijd geannuleerd worden. Aan het annuleren van een boeking zijn geen kosten verbonden, mits je dit binnen 24 uur doet. Annuleringen kunnen alleen schriftelijk via de e-mail doorgevoerd worden. Het is niet mogelijk om dit per telefoon te doen. Zonder annuleringsverzekering kunnen er kosten in rekening gebracht worden. Zorg dus altijd dat je alles met betrekking tot je verzekeringen op orde hebt. Annuleringsverzekeringen kunnen tot 7 dagen na het boeken worden afgesloten.


Klachten


Ze stellen het erg vervelend te vinden als je niet tevreden bent over de camping. Volgens het personeel van deze onderneming wordt er alles aan gedaan het je naar de zin te maken. Bij ontevredenheid gaan ze graag op zoek naar een oplossing. Voor het indienen van een klacht kan via telefoon of per e-mail contact worden opgenomen. Is er tijdens je verblijf een issue? Loop dan even langs bij de receptiemedewerkers. Zij zullen gelijk kijken of ze een en ander voor je kunnen oplossen.


Klantervaring


Heb je weleens vakantie gevierd op Camping Ommerland? Dan horen we graag of dit je bevallen is. We waarderen het als je dit laat weten via een review op deze pagina. Het is mede aan jou te danken dat NederlandReview het grootste bedrijf op het gebied van neutrale bedrijfsreviews kan blijven.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)