OERRR

Alle reviews

OERRR

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (3)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mijn dochtertje is groot fan!

  Mijn dochtertje is groot fan van de leuke buiten dagen! Heerlijk rondrennen en dan doodmoe thuiskomen, gauw douchen en meteen naar bed. Heerlijk om haar zo bezig te zien met de andere kinderen!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Kinderen lekker de natuur in

  In een poging mijn kinderen weer wat meer in de buitenlucht te krijgen, heb ik ze aangemeld voor een activiteit van OERRR. Dit is een initiatief van Natuurmonumenten waarbij kinderen lekker in de natuur bezig zijn. De kids zaten thuis veelal achter de computer en kwamen nauwelijks meer buiten. Dit patroon heb ik weten te doorbreken. Ze waren allebei heel erg enthousiast over OERRR en vertelden er heel erg veel over. Je had hun blije koppies eens moeten zien, fantastisch! Inmiddels al de nodige activiteiten gedaan en ik ben zelf ook een aantal keren mee geweest. Het is echt allemaal heel erg goed geregeld en het is ook nog reuze goedkoop.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Cadeau voor neefje: ravotten in de natuur

  Ik heb mijn neefje van 3 een lidmaatschap op OERRR cadeau gegeven voor zijn verjaardag.

  Hij woont in de stad en ik vind het belangrijk dat de kleine man ook genoeg buiten komt en buiten kan spelen. Dat heeft zo'n jongen echt nodig, lekker ravotten met vriendjes en vooral leren van de natuur.

  Fantastisch concept en niet eens duur.

Anderen bekeken ook

Vakantieveluwe.com
12 reviews

Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen over Vakantieveluwe? Vakantieveluwe is een website waar u een vakantiehuisje, vakantiewoning, vakantie bunga...

Landgoed Ruwinkel
9 reviews

Wanneer je er even lekker tussenuit wilt in eigen land, dan kun je natuurlijk kiezen voor de grote bekende ketens die er zijn. Maar je kunt ook een...

sailing2gether
2 reviews

Heerlijk zeilen over het IJsselmeer, maar geen ervaring? Denkt u erover om zelf een zeilboot aan te schaffen, maar wilt u het eerst eens uitprobere...

Interhome
7 reviews

Wat anderen over Interhome zeggen. Iedereen houdt ervan om op vakantie te gaan. Sommige mensen gaan graag naar een hotel of resort. Anderen zijn li...

OERRR

Heerlijk, het zonnetje schijnt, de lucht is blauw, zalig weer om naar buiten te gaan. Maar wat zullen we vandaag eens gaan doen? Neem je kinderen lekker mee de natuur in. Om je op ideeën te brengen wat je zoal kunt doen, kun je voor een klein bedrag bij Natuurmonumenten een lidmaatschap aangaan voor je kind(eren). Of het leuk is om lid te zijn van OERRR en of je er ook echt wat aan hebt, dat lees je hier bij de reviews over OERRR.

Over OERRR
Natuurmonumenten wil ouders en kinderen activeren en stimuleren om vaker naar buiten te gaan. Zij vinden het erg belangrijk dat kinderen kennismaken met de natuur en er met een respectvolle manier mee om leren gaan. Daarom hebben zij een jeugdprogramma genaamd OERRR opgezet voor kinderen van 0 tot 12 jaar.


Diensten
Zoals gezegd, je kunt een lidmaatschap aangaan voor je kind bij OERRR. Dit lidmaatschap kost € 1,25 per maand. Hiermee krijg je korting op de activiteiten die Natuurmonumenten voor kinderen organiseert. Voor elke schoolvakantie krijg je een nieuwsbrief met inspiratie, speel- en knutseltips. Op OERRR.nl kun je iedere week speeltips en ideeën vinden die afgestemd zijn op het weer en je vind er de actuele  uitjes van Natuurmonumenten bij jou in de buurt. De kinderen zijn in drie leeftijdscategorieën verdeeld, voor iedere leeftijdscategorie worden weer andere dingen aangeboden:

 • OERRR 0 - 3
  Bij aanmelding krijgt je kind een eigen boom van OERRR, die jullie zelf mogen planten op Boomplantdag. Voor de boomplantdag krijg je een persoonlijke uitnodiging. Daarnaast krijg je elk seizoen kaarten met eenvoudige, bijzondere activiteiten die de zintuigen van je kind zullen prikkelen. Ook krijg je via de e-mail een voorleesverhaal over de belevenissen van haas toegestuurd.
 • OERRR 4 – 8
  Bij aanmelding krijgt je kind een stoere kist van stevig karton om dingen uit de natuur in te verzamelen. Ook krijgt je kind een officiële pas van OERRR en een uitnodiging met gratis toegang tot de ING Wilde Buiten Dagen in de herfstvakantie. Een dag vol spannende activiteiten. Ieder seizoen valt er een set ontdekkingskaarten in de bus met spelletjes, knutseltips, natuurweetjes etc. Jij ontvangt dan een e-mail met extra tips over de onderwerpen van de kaarten.
 • OERRR 9 – 12
  Bij aanmelding krijgt je kind een survivalpack om mee te nemen op expedities in OERRR. Alles wat je kind nodig heeft past erin: zakmes, kompas (of GPS) en vergrootglas. Ook deze kinderen krijgen in het najaar een uitnodiging met gratis toegang tot de ING Wilde Buiten Dagen in de herfstvakantie. En als ze lid worden krijgen ze natuurlijk een eigen pas van OERRR.

Klachten
Blijkt in de loop der tijd dat je weinig doet met het lidmaatschap van je kind, of je wilt om andere redenen het lidmaatschap opzeggen, dan kan dat heel eenvoudig. Je vult dan online het formulier ‘OERRR Opzeggen’ in. Ook kun je op de website je gegevens zoals je e-mailadres wijzigen. Voor contact over het lidmaatschap kun je ook de Ledenservice benaderen via 035 – 65 599 11, Postbus 9955, 1243 ZS, ’s-Graveland.

Schrijf jouw review over OERRR!
Hebben jij en je kind(eren) veel plezier van het abonnement van OERRR of vind je dat het leuker lijkt dan het in werkelijkheid is? Wij horen graag van je hier op NederlandReview. Het consumentenplatform waar wij ervaringen met goederen, winkels en diensten met elkaar delen.

OERRR! Hoe leuk is buiten spelen met OERRR van Natuurmonumenten? Lees reviews, beoordelingen en reviews van klanten + kinderen van OERRR! En is het veilig?

}