Oasis parcs

8

Bestellen

9.3

Service

7.3

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Oasis parcs

Ook besparen op kosten en uitgaven? Kiest u ook voorde goedkope vakanties, de lastminute vakanties of een mooie vakantiehuis of bungalow bij het Oasis parcs? Het is mooi om te zien hoe u een betaalbare vakantie kunt boeken en een eigen vakantiehuisje of bungalow kunt hebben. U heeft meer privacy en u hoeft niet iedere dag uit eten te gaan. U kunt immers zelf gaan koken in de vakantiewoning. Hierdoor kunt u geld besparen en een goedkope vakantie vieren. Het is heerlijk om te zien welke verschillende mogelijkheden er allemaal zijn om een mooie en goede tijd te hebben op vakantie. 

Benieuwd wat anderen van Oasis parcs vinden? Dan is het goed om de reviews en beoordelingen over Oasis parcs te lezen op NederlandReview. Het is goed om te lezen en te zien wat anderen van Oasis parcs vinden. 

Over Oasis parcs

Oasis parcs is een verhuurbedrijf welke hun klanten bemiddelt bij luxe vakantie villa’s op top locaties met uitzonderlijk goede accommodaties. Er zijn een drietal resorts in Europa en op Curacao. Oasis parcs is in 2013 opgericht door mensen welke hun sporen hebben verdiend in de vrijetijdsindustrie. Er was volgens hun geen aanbieder van luxe en hoogwaardige vakantieparken. Een gat in de markt dus. Iets wat helemaal waar is. Inmiddels zijn er immers al drie resorts. De reiziger welke op zoek is naar kwaliteit en persoonlijke service vindt Oasis parcs geweldig. 

Oasis parcs bestaat uit een team van ervaren experts en enkele jonge specialisten welke alles met een frisse blik benaderen. Het is een jonge organisatie met een platte bedrijfsstructuur. Het is zo mogelijk om iedereen goed van dienst te zijn. 

De focus bij Oasis parcs wordt gelegd op natuurlijke omgeving, ruimte, locatie en ook luxe accommodaties en persoonlijke service. Het is belangrijk om een unieke beleving te ervaren waar u volop van kunt genieten.  
Alle parken zijn in een natuurrijke omgeving met grote stuken grond. Er is in de omgeving volop te zien en te beleven. Ook de restaurants zijn van een uitstekend niveau met heerlijk eten en drinken. 

De vier Oasis parcs typen accommodatie zijn: 

•Comfort
•DeLuxe 
•VIP 
•Super VIP

Luxe faciliteiten

Op alle resorts treft u een receptie en een restaurant aan. Hier kunt u van een goed glas wijn genieten en heerlijk gaan eten. Ook zijn er volop activiteiten in en rondom het resort. Bij ieder resort is dit weer anders en afgestemd op de locatie. 

De drie parken van Oasis parcs:
•Oasis Parcs Les Jardins du Chateau d’Olonne - Vendée, Frankrijk 
•Oasis Parcs Coral Estate - Curaçao 
•Oasis Parcs Punt-West Hotel & Beachresort - Ouddorp, Nederland
Diensten van Oasis parcs

Oasis parcs zorgt voor een onvergetelijke vakantie op een hoog niveau. Een VIP treatment in een rustige omgeving vol met ambiance en genot. Ontdek de mogelijkheden om ook te genieten van deze mooie resorts in Nederland, Frankrijk en zelfs op Curacao.

Klachten, tips en complimenten over en voor Oasis parcs

Bent u ergens ontevreden over? Dan is het goed om te weten, dat u altijd een klacht kunt indienen. Ook kan het een tip zijn. Oasis parcs zal blij zijn met beide. Op die manier is het namelijk mogelijk voor Oasis parcs om hun dienstverlening te verbeteren. Iets wat wel fijn is. Toch?

Uw mening over Oasis parcs

Bent u bekend met de Oasis parcs? Dan is het goed om uw mening achter te laten op NederlandReview. NederlandReview verzamelt al enige tijd ervaringen en reviews van consumenten over bedrijven en organisaties. Op die manier is het mogelijk om anderen te helpen om een goed oordeel te kunnen vellen over Oasis parcs. 

Al vast bedankt voor het geven van uw review en beoordeling!


Wat vindt Nederland van de vakantiehuizen van Oasis? Lees ervaringen van vakantiegangers die u voorgingen. Zodat u weet of het verstandig is om hier te boeken!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (3)

Vakantie genoten

Vakantie was leuk, resort heette het. Kwaliteit was goed en er was genoeg te doen in omgeving. Strand was wel koud nog, toch hebben we gewandeld. Genoten van deze vakantie.

M

Marian

05-01-2017

0

Huisjes altijd goed

Meerdere keren hier een huisje geboekt Valt nooit tegen Boeken gaat snel Altijd schoon

F

Fanneke

22-08-2016

0

Prachtige huisjes

Prachtige huisjes hier, alsof je in een mediterraan park zit! Jammer van het weer, dat blijft Nederland... Tenzij je voor Curacao kiest natuurlijk haha, maar dat was voor ons te duur, dus daarom Nederland (Ouddorp).

D

DirkJan

24-10-2015

0