NederlandReview

  Ervaringen NusaTrip

  Kijk je al uit naar je volgende vakantie? Natuurlijk wil je niet al te duur uit zijn? Maar waar kun je nou het beste een trip of vakantie boeken? Één website die hier de mogelijkheid toe aanbiedt is NusaTrip. Maar zijn zij nou echt wel zo’n handige website? Kun je makkelijk via hun website een boeking plaatsen of heeft dat nog veel voeten in de aarde? Bieden ze wel een afdoende assortiment vluchten en hotels aan? Hoe goed, gastvrij en netjes zullen deze hotels zijn? En wat zal de klantenservice van NusaTrip te zeggen hebben als je een vraag, klacht of probleem hebt waar je hu hulp bij nodig hebt? De enigen die je dit kunnen vertellen zijn de vakantiegangers en reizigers die al eens eerder bij NusaTrip geboekt hebben. Lees hun reviews om te ontdekken of NusaTrip nou echt wel zo’n goede aanbieder van vakanties is. Hun beoordelingen, ervaringen en meningen kunnen je helpen in je beslissing wel of niet bij NusaTrip te boeken.

  Over NusaTrip

  NusaTrip is een online reisbureau. Ze noemen zich op hun website een “travel portal”. Ze willen je graag voorzien van informatie, prijzen, beschikbaarheid, boekingservice en nog veel meer. Dit doen ze zowel voor de nationale als internationale markt. Dus of je nou naar het buitenland gaat of lekker binnen Nederland op vakantie gaat, er is een kans dat NusaTrip iets voor je kan betekenen. Ze bieden vluchten aan naar internationale steden zoals Bangkok, Istanbul, Tokyo, Melbourne, Kuala Lumpur, Sydney, Amsterdam, New Delhi, Los Angeles, Perth, Jeddah, Hong Kong en nog veek meer. Ook kunnen ze in deze steden en nog vele andere steden een hotel voor je regelen. Zo kun je er zeker van zijn dat je ergens hebt om te kunnen overnachten. Dus of je nou een zakelijke reis wilt maken, een city trip wilt doen met veel shoppen en bezienswaardigheden of juist gewoon een strandvakantie wilt, NusaTrip kan je helpen met de vlucht en het hotel.


  Een kort NusaTrip filmpje

  Diensten van NusaTrip

  Je kunt vrij gemakkelijk een vlucht of hotel boeken via NusaTrip. Helaas is de website alleen in het Engels te bezoeken. Je zult je dus met de Engelse termen moeten bezighouden. Maar als je dat een beetje door hebt hoef je alleen maar de stad in te voeren waar je heen wilt. Natuurlijk willen ze wel weten van welk vliegveld je vertrekt. Daarnaast kun je aangeven of het op een enkele reis of retour gaat en hoeveel personen erbij betrokken zijn. Op dezelfde manier kun je ook een hotel zoeken. Selecteer gewoon de stad of voer de naam van een hotel in in het zoekvenster. Verder is er een NusaTrip klantenservice die eventueel kan helpen.

  Klachten, Complimenten en Tips voor NusaTrip

  Wij zijn ook benieuwd naar jouw eigen ervaring met NusaTrip. Was je tevreden over het hotel wat je via hun website geboekt hebt? Hoe was de vlucht? Vond je hun website echt zo makkelijk? En kon NusaTrip’s klantenservice je helpen toen je ze om raad vroeg? Schrijf een NusaTrip review en laat ons weten wat jouw mening over NusaTrip is.

  NusaTrip
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  2
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  2
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  2
  Leveren
  rating
  2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  vlucht yangoon brussel 27 maart 2020

  wij boekten vlucht op 27 maart,kostprijs 1700 euro.Na 2 dagen werd deze gecanceld,zgz door malysian airlines.Terugbetaling 1700 euro neen hoor.Je bent geblokeerd in Yangoon,trek uw plan.Enig voorstel is dat je herboekt voor 31 juni 2020 euro en vliegt voor 31 december 2020.Leuk detail:voor vlucht enkel Brussel Kuala Lumpur op 16 november betaal je dan wel rond 1050 euro.ENKEL...Op Belgische site betaal je 925 euro GO AND BACK.Ben je graag je geld kwijt boek dan Nusa Trip...

  Door: genbrugge marie christine29-05-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Schrijf zelf een review over NusaTrip

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is NusaTrip een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over NusaTrip. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 2 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is NusaTrip actief?

  NusaTrip is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goedkope vakanties, Zonvakanties & All-Inclusive, Stedentrips, Luchtvaartmaatschappijen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van NusaTrip gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.