Ervaringen NOVASOL

Bijna iedereen gaat wel graag eens op vakantie, sommige verkiezen een verblijf op een hotel, anderen een camping en nog anderen verkiezen om een vakantiehuisje te huren, dat kan ook bij Novasol! Wat vinden klanten van Novasol en hun service? Kom het te weten in de reviews op NederlandReview.nl!


Zin om op vakantie te trekken?

Over Novasol

Novasol is een organisatie die vakantiehuisjes verhuurt. Ze is actief in 27 Europese landen en heeft haar hoofdkantoor in Denemarken. Novasol werd in 1968 opgericht. Het bedrijf begon met het verhuren van vakantiewoningen in Noorwegen. Daarna groeide het snel uit tot de grootste aanbieder van vakantiehuizen in Noord-Europa. Novasol is vandaag de dag een groot internationaal bedrijf met verschillende dochterondernemingen in verschillende Europese landen. Het bedrijf heeft zo'n 400 werknemers in dienst.

Diensten van Novasol

Bij Novasol kan je terecht voor het huren van een vakantiewoning in binnen- en buitenland. Ze bieden meer dan 50 000 vakantiehuizen aan, verspreid over 27 Europese landen. Als je zelf een vakantiewoning hebt waar je niet vaak komt kan je ook bij Novasol terecht voor het verhuren ervan.

Bij Novasol kan je ook een auto huren voor je vakantie en een security pack als extra optie nemen.

Als je zoekt naar een vakantiehuisje met bepaalde eigenschappen kan je klikken op 'Thema's'. Daar vind je huizen die passen in verschillende categorieën zoals vakantiehuizen met een zwembad, vakantiehuizen waar huisdieren zijn toegestaan, huisboten en drijvende vakantiehuizen, langdurige verblijven in een vakantiehuis, golfvakantie in Europa, groepsaccommodatie en meer.

Novasol zegt te staan voor kwaliteit, service en geloofwaardigheid.

Klachten of vragen over Novasol?

Heb je een klacht of vraag voor Novasol? Neem dan zeker contact op met de klantendienst, ze zullen blij zijn dat ze je verder kunnen helpen. De klantendienst kan je bereiken per telefoon of e-mail. Ze zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen. Op de site vind je ook heel wat veelgestelde vragen;, misschien wordt jouw vraag hier wel beantwoord!

Schrijf je eigen review!

Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met Novasol? Heb je een favoriet vakantiehuisje waar je zo snel mogelijk terug naartoe wil of leuke ervaringen gehad tijdens je vakantie? Laat het weten! Schrijf een review op NederlandReview.nl! Zo laat je potentiële lezers weten wat ze mogen verwachten van de service en het aanbod van Novasol.

Denk je eraan om een vakantiewoning te boeken bij Novasol? Lees dan zeker enkele reviews! Op NederlandReview.nl vind je honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op NederlandReview.nl!

NOVASOL
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (5)

4,2
40% Zou hier weer kopen!

Bestellen

4,4

Service

3,6

Prijs

4,8

Leveren

3,6

Alle reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Vakantiewoning te Roe Volciano, nabij Salò Gardameer

Onlangs bij Novasol een vakantiewoning geboekt, IVG341 te Roe Volciano. Bij aankomst (juli 2019) bleken huis en tuin ernstig verwaarloosd. Het huis was vies, stinkende schimmellucht, vochtig, vieze matrassen en beddengoed, rotzooi in de tuin en de plantenbakken, oude vieze tuinmeubels en een vreselijk smerige bbq. Ik zoek mensen die ook in DIT huis zijn geweest. Hadden jullie ook zulke slechte ervaringen en wat heeft Novasol voor jullie gedaan? Bij ons in elk geval helemaal niets. Ze zijn niet thuis als er problemen zijn, schuiven alles af naar Novasol Italië en vinden het niet nodig de geleden schade (nu een hotel moeten boeken omdat je niet in het huis kon blijven)te compenseren. Eén groot drama en een totaal verknalde vakantie. Elke dag mailen en bellen zonder resultaat. Vreselijke organisatie, nooit meer Novasol!!

Door: Sandra K.23-07-2019
Hans26-07-2019

Wij zijn wel tevreden over Novasol. Het is natuurlijk zo dat ze in ieder land eigen kantoren hebben die lokaal verantwoordelijk zijn. Die lossen de problemen vaak snel op.

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2,5

huis niet warm te krijgen

huis in Somme Leuze gehuurd. Wat 'n ellende. Grote , tot nok toe open kamer die niet warm te krijgen was. Alle radiatoren open. 't werd slechts 13 graden. Alle tuinstoelen kapot en pannen waren vies en verroest.. Met ons allen 'n week in de keuken gezeten. Dat was 't enige vertrek wat warm te krijgen was. Ellende...........

Door: Peter Castelijns18-05-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
4

Horror huis in Spanje Algarobbo costa

Om 16.00 gearriveerd in het huis aan de kust . Uit eten geweest terug in de woning lagen de bovenkasten met inhoud en de afvoer van de geijser op de grond.
De meeste verlichting in het huis kapot. Bank was een gevulde hoes. Na 2 dagen geen warm water en dus ook geen keuken of douche kregen we een ander huis 65 km verderop. Huis was goed. Locatie slecht naaste een geitenfarm met 300 geiten en de lucht hiervan.
Ze laten je gewoon in de steek. NOOIT MEER.
Verhuurobject / Verhuurders worden niet gecontroleerd.

Door: Hilde Hulshof13-02-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2
NOVASOL Vakantiehuizen

Lekkere vakantie gehad

Wij hebben een fijne vakantie gehad in een fijn huis in Carpentras. Geboekt bij Novasol. Alles goed bevallen. Het huis was netjes en schoon, zwembad was top! Aardige eigenaar die een nieuwe parasol kwam brengen. Wij zijn dik tevreden!

Door: Alex Peters06-10-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

NEVER AGAIN !!!

Wij boekten een vakantievilla in Ventimiglia via Novasol voor 1829€ + 150€ schoonmaak.

Vooreerst bleek er een probleem met de elektriciteit. De eerste keer na een onweer dachten we dat het wel toeval zou zijn maar het is pas de derde keer op woensdag 18/07 (dag 5) - zonder onweer trouwens - dat mij dit teveel lijkt. Het antwoord van de conciërge Maurizio was kort en duidelijk: "that’s normal here; the owner knows about it”.
Waarschijnlijk is het probleem van de elektriciteit een gevolg van het grote VOCHTPROBLEEM in het huis. Boven het huis was een witte doek gespannen. De eerste dag vroeg ik mij al af waarom die er lag. Uiteindelijk werd na het onweer op zondag 15/07 duidelijk waarom die er was. Het onweer had de doek laten wegwaaien; gevolg insijpelend vocht in het huis (zie foto’s). Op zaterdag bij vetrek heeft de conciërge het doek terug gelegd. Bij het betalen van de kost voor het poetsen bij vertrek de zaterdag zei de conciërge ook dat de eigenaar weet heeft van het grote vochtprobleem maar er niets aan wil doen. Voor mij is dit een groot gebrek aan RESPECT voor de huurder. Het zou mij sterk verbazen dat wij de eerste zijn met deze melding en bijgevolg Novasol niet op de hoogte is van dit probleem. Hij vertelde dat het onmogelijk is om het huis te verhuren in de winter wegens het vochtprobleem!!!

Een muffe geur in het ganse huis; schimmels in badkamer, woon- en slaapkamer (zie foto’s). Ongedierte die blijkbaar houden van vochtige omgeving.

HET IS NIET GEZOND OM IN ZO’N HUIS TE VERBLIJVEN!!!

Bij aankomst op zaterdag 14/8 bleek de vriezer “net” kapot. De conciërge beloofde een nieuwe op dinsdag, nadien woensdag en later op vrijdag. Bij ons vertrek op zaterdag was er nog geen vriezer. De kapotte lag ergens in de tuin (zie foto). De kids eten ook graag eens een ijsje op reis!

Er bleek ook geen mogelijkheid om in de schaduw te zitten van 11u tot 19u. Volgens de conciërge is het door de wind niet veilig om een parasol te zetten voor de wind. Wat een lachertje zeg.

Stopcontacten uit de muur. Mijn kinderen zij oud genoeg om te weten dat ze daar niet moeten aankomen maar wat als een kleuter geëlektrocuteerd wordt??

Kapotte stoelen aan het zwembad. Bij mijn opmerking tegen de conciërge: “I know” en weg was hij.


Na 20 jaar huisjes huren heb ik dit nog NOOIT meegemaakt.
Novasol kan misschien wel beginnen over huurvoorwaarden en zeggen dat we contact moeten opnemen met de lokale verantwoordelijke maar dit is duidelijk een STRUCTUREEL probleem aan het huis die niet in 1 dag aangepakt kan worden en daarenboven Novasol weet van heeft. Met als gevolg dat Novasol zelf haar verhuurcondities - een VEILIGE woning - niet naleeft.

Aan mijn klachtenmelding bij Novasol werd geen gevolg gegeven. Vochtigheid is normaal; elektriciteit kan uitvallen en ze beweren zelfs dat een nieuwe vriezer werd geplaatst voor ons vertrek. Dit is een pertinente leugen.

Boek niet met NOVASOL als u een leuke vakantie wil!

Door: Jan D05-10-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
2

Schrijf zelf een review over NOVASOL

Uw beoordeling

Please enter your first and last name separated by a space (e.g. Jane Miller)