NederlandReview

    Ervaringen NOVASOL

    Bijna iedereen gaat wel graag eens op vakantie, sommige verkiezen een verblijf op een hotel, anderen een camping en nog anderen verkiezen om een vakantiehuisje te huren, dat kan ook bij Novasol! Wat vinden klanten van Novasol en hun service? Kom het te weten in de reviews op NederlandReview!

    Over Novasol

    Novasol is een organisatie die vakantiehuisjes verhuurt. Ze is actief in 27 Europese landen en heeft haar hoofdkantoor in Denemarken. Novasol werd in 1968 opgericht. Het bedrijf begon met het verhuren van vakantiewoningen in Noorwegen. Daarna groeide het snel uit tot de grootste aanbieder van vakantiehuizen in Noord-Europa. Novasol is vandaag de dag een groot internationaal bedrijf met verschillende dochterondernemingen in verschillende Europese landen. Het bedrijf heeft zo'n 400 werknemers in dienst.

    Zin om op vakantie te trekken?

    Diensten van Novasol

    Bij Novasol kan je terecht voor het huren van een vakantiewoning in binnen- en buitenland. Ze bieden meer dan 50 000 vakantiehuizen aan, verspreid over 27 Europese landen. Als je zelf een vakantiewoning hebt waar je niet vaak komt kan je ook bij Novasol terecht voor het verhuren ervan.

    Bij Novasol kan je ook een auto huren voor je vakantie en een security pack als extra optie nemen.

    Als je zoekt naar een vakantiehuisje met bepaalde eigenschappen kan je klikken op 'Thema's'. Daar vind je huizen die passen in verschillende categorieën zoals vakantiehuizen met een zwembad, vakantiehuizen waar huisdieren zijn toegestaan, huisboten en drijvende vakantiehuizen, langdurige verblijven in een vakantiehuis, golfvakantie in Europa, groepsaccommodatie en meer.

    Novasol zegt te staan voor kwaliteit, service en geloofwaardigheid.

    Klachten of vragen over Novasol?

    Heb je een klacht of vraag voor Novasol? Neem dan zeker contact op met de klantendienst, ze zullen blij zijn dat ze je verder kunnen helpen. De klantendienst kan je bereiken per telefoon of e-mail. Ze zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen. Op de site vind je ook heel wat veelgestelde vragen;, misschien wordt jouw vraag hier wel beantwoord!

    Schrijf je eigen review!

    Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met Novasol? Heb je een favoriet vakantiehuisje waar je zo snel mogelijk terug naartoe wil of leuke ervaringen gehad tijdens je vakantie? Laat het weten! Schrijf een review op NederlandReview! Zo laat je potentiële lezers weten wat ze mogen verwachten van de service en het aanbod van Novasol.

    Denk je eraan om een vakantiewoning te boeken bij Novasol? Lees dan zeker enkele reviews! Op NederlandReview vind je honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op NederlandReview!

    NOVASOL
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (33)

    3
    27% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    3.8
    Service
    rating
    2.4
    Prijs
    rating
    3.6
    Leveren
    rating
    2.4

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over NOVASOL

    Uw beoordeling

    Lekkere vakantie gehad

    Wij hebben een fijne vakantie gehad in een fijn huis in Carpentras. Geboekt bij Novasol. Alles goed bevallen. Het huis was netjes en schoon, zwembad was top! Aardige eigenaar die een nieuwe parasol kwam brengen. Wij zijn dik tevreden!

    Door: Alex Peters06-10-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Novasol - ramp vakantie huis.

    huis gehuurd bij Novasol midden Italie: foto's correspondeerden niet met de realiteit - huis was in zeer slechte staat en niet proper. Electriciteit in gevaarlijke staat, vaatwas begaf het na dag twee, frigo sloot niet, quasi geen water uit de douches, zwerfkatten, mieren en salamanders in het huis etc. we hebben dit ter plaatse gerapporteerd maar niets werd opgelost.
    Volgens de Novasol website was dit een huis met moderne voorzieningen... klacht ingediend maar natuurlijk volgens hen niet terecht. Hopeloze organisatie. Nooit mee boeken! Het enige dat vlot gaat is de bestelling plaatsen en betalen. Daarna stopt alle service.

    Door: Chris Desmet24-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Tzummarum, Friesland

    Vakantiehuisgehuurd via Novasol voor 1000 euro per week. Na de vakantie een klacht gemeld over het slechte onderhoud, slechte schoonmaak en kapotte dingen zoals de wasmachine. Pas na weken een procedureel en jurididisch ingestoken afwijzing. Geen enkele vorm van begrip of interesse. Ik kan novasol niet aanbevelen.

    Door: G19-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5.5
    rating

    HZE175 Zeeland juli 2021

    Bij thuiskomst klacht ingediend bij Novasol. Wordt niets mee gedaan. Heb ik nog nooit meegemaakt, zo klantonvriendelijk behandeld te worden. Eens maar nooit meer boeken wij bij Novasol. Geldwolven zijn het.

    Door: Saskia Mosterd12-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    vakantiehuis gehuurd in Normandie

    Helaas alleen min punten:
    dubbel boeking (foutje Novasol) geen geld terug. Op zoek naar een ander huis. (binnen 3 dagen). Adres huis ontvang je een uur voordat je aankomt. (ergens onderaan de mail) Terwijl er een adres op je boekingsgegevens staat. (klopte dus niet) Noodnummer is nooit te bereiken. Huis was smerig (spinnenwebben, beddengoed stonk) Wasautomaat kapot. een smerige boel. We hebben voor het schoonmaken 81€ ontvangen. Maar dit was geen leuke vakantie.

    Door: Rinia Autar10-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Vakantiewoning

    Boosheid en verdriet komt weer boven, er viel niets te regelen of om te boeken. Geld weg en geen vakantie#corona#novasol#zomer2020

    Door: Karin25-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Boeking vakantiehuis

    Huis kwam absoluut niet overeen met wat op de site werd aangeboden. Niet meer of minder dan oplichting en diefstal. Weigeren te reageren op mails. Vermijd deze organisatie!

    Door: Ward van Vugt24-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Huis gehuurd

    4 weken voor vertrek krijgen we een mailtje om te horen dat ons geboekte huis niet meer beschikbaar is. Niet eens een telefoontje maar een mailtje in het frans terwijl we in het nederlands hadden geboekt. Dit met 2 alternatieven die op 50km lagen van de kust terwijl wij een huis op 5km van de kust hadden geboekt.
    Hun voorstel: zoek zelf een alternatief of vraag je geld terug. Geld terugvragen lost het probleem niet op omdat we zo kort bij vertrek zitten is alles duurder of niet meer beschikbaar… Na lang onderhandelen kregen we een ‘commerciele korting’ van 600euro op een nieuw gekozen locatie die +-1500euro duurder was.
    Ik vind dit persoonlijk niet kunnen dat wij extra geld moesten ophoesten omwille van een annulatie van hun(eigenaars?) kant. Ik lees op vele reviews dat als de klant zelf met gegronde reden dan wel moet annuleren binnen de 4 weken het volledige bedrag als schadevergoeding wordt geëist. 2 maten en 2 gewichten. Doch accepteerden we de voorwaarden omdat we met familie daar hadden afgesproken na dit lange COVID gebeuren…

    Vooreerst dacht ik dat dit voor eigenaars een interessant concept was omdat zij goed geholpen lijken te zijn, maar niks lijkt minder waar. Vòòr ons vertrek kregen we per ongeluk een mailtje die eigenlijk bestemd was voor de eigenaar van de ‘geannulleerde’ bestemming waarin stond dat hij 600euro kosten moest betalen voor de relocatie van de huurders(wij vermoed ik). Dus de ‘commerciele’ korting die ze gaven gingen ze terugvorderen bij de eigenaars van het vorige huis!
    Daarnaast heb ik met de eigenaar gepraat van het huis waar we uiteindelijk naartoe zijn gegaan en daar hoorde ik dat er een verschil van prijs was van ruim 1500euro tussen de vraagprijs op de site en wat de eigenaar kregen… Ruim voldoende om onze volledig geleden schade te vergoeden uit hun eigen ‘zak/marge/winst’, hoe je het ook kan noemen.
    De woning waar we logeerden was helemaal niet top en het geld niet waard die we er hadden voor betaald, vond ik zelf… Los hiervan raad ik alle eigenaars en huurders om rechtstreeks iets te regelen(Facebook) en niet via zo'n websites. De garantie heb je nooit en net voor vertrek kan je nog steeds bericht krijgen dat je niet kan gaan, ZONDER waardig alternatief/oplossing. Dit is ook waarom zo'n platformen zullen verdwijnen omdat ze weinig meerwaarde bieden, integendeel.... Niemand betaald graag voor een 'non-service'. Ik hoop dat huiseigenaren in de toekomst zelf gaan inzien dat je ook makkelijk en zonder afstaan van commissie zelf je huis kan verhuren via facebookgroepen of P2P platformen etc etc…
    Laatste puntje: 150euro voor de opkuis!?!?!? Elektriciteit, water, verwarming was nog eens apart te betalen, op zo’n grote bedragen…. plaatsvervangende schaamte….
    Als IT'er en marketeer stel ik me de vraag hoe zo'n businessmodel nog kan bestaan, net zoals vastgoedmakelaars die een smak geld verdienen op andermans eigendom zonder echte meerwaarde of waar naar je geld.

    Door: Alex20-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Novasol huis gehuurd

    Alles negatief want 2 weken voor vertrek cancellen ze de betaalde reservering. Geen excuses niets vsn dat alles nu staan we met lege handen. Onbetrouwbare partner, geen zaken mee doen.

    Door: A Braakman 11-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Novasol

    Vakantiehuis Novasol geboekt via Booking.com. Zou een mail krijgen met informatie over betaling en sleuteloverdracht. Geen mail ontvangen. Zeer lastig contact te krijgen met Novasol, meerdere mails gestuurd, geen antwoord op mijn vragen. Telefonisch niet bereikbaar. Op dag van vertrek bericht ontvangen dat het huisje was overboekt. Dit was de eerste en direct laatste keer dat ik een huisje huur van Novasol!

    Door: Sonja Veltman14-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Gehuurd vakantiehuis

    Nooit geen Novasol meer, wat een stelletje oplichters. Had ik maar eerder de (slechte) recensies over hun gelezen, dan hadden we vooraf geweten dat je ver uit de buurt moet blijven bij Novasol. Ook hun facebookpagina staat vol klachten. Op mail/telefoon wordt niet door Novasol gereageerd. Pure oplichters, hopelijk grijpt de consumentenbond snel in. Mensen ben gewaarschuwd!

    Door: Yvette10-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Boeking herfst

    Door covid ging in mei de vakantie niet door,we mochten omboeken naar herfst 2020 , weer land op slot en t geld.foetsie
    O,ja ook nog 35 euro stroomkosten omdat de eigenaar kachels had aangezet..
    Novasol Mnee nooit weer

    Door: S.voolstra27-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6
    rating

    Weekend weg

    Alles min....geen service..geen medewerking....je kant fluiten naar je geld

    Door: Karin 27-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    FAQ

    Is NOVASOL een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 33 ervaringen geplaatst over NOVASOL. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3 gekregen, waarbij 27% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is NOVASOL actief?

    NOVASOL is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Vakanties binnen Nederland, Hotels, huisjes en campings

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van NOVASOL gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.