NOMAD
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Cijfer9

U bent nu bij:

Totaal

9

Bestellen

10

Service

10

Prijs

6

Leveren

10
19 rating100 %Zou hier weer kopen!

Alle reviews:

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

09-10-2017
 • Bestellen

  10
 • Service

  10
 • Prijs

  6
 • Levering

  10
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Leonie van Raaij

NOMAD - Investeren in goede spullen voor vakantie

Mijn vaste merk voor als ik kleding nodig heb voor een van mijn vele wandelvakanties. Gaat erg lang mee en de kwaliteit is gewoon erg goed. Heb wel eens een minder merk gebruikt (vanwege de prijs), maar dat was echt wel veel minder prettig.

Op vakantie is het gewoon prettig als je investeert in goede spullen.

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht

Anderen bekeken ook:

Schrijf zelf een Review

Over NOMAD

Uw beoordeling:

 • Bestellen
 • Service
 • Prijs
 • Levering

Zou u nogmaals kopen bij NOMAD?

 • De velden met * zijn verplicht

schrijf zelf een review

Ervaringen NOMAD

Er zijn mensen die het liefst op vakantie gaan naar een hotel of vakantiehuis met alle comfort, een bed dat voor ze klaar staat en alle keukenbenodigdheden. Een onbezorgde vakantie wat dat betreft. Maar er zijn ook mensen die reizen voor het avontuur en om te ontdekken. Zij weten niet waar ze die avond zullen slapen, in welke weersomstandigheden ze terecht komen en of er iets te eten is. Dan is het wel fijn en handig als je in ieder geval de juiste spullen mee hebt. Een lekker slaapzak, misschien wel een klein tentje en wat kookgereedschap. En daarin voorziet een bedrijf als Nomad.

Lang geleden, in de jaren ‘70
Nomad begon ooit als producent van slaapzakken, een van de grootste in Europa met een innovatieve vulling. Inmiddels leveren ze ook ander outdoorproducten zoals matten, tenten, tassen, outdoor kleding en accessoires. Hun doel is hoogwaardige kwalitatieve producten te maken die meerdere jaren achter elkaar op reis mee kunnen gaan. 

Van slaapzak tot kleding
Nomad verkoopt nog steeds vooral lichtgewicht slaapzakken in verschillende prijscategorieën. Ook voor grotere mensen hebben ze aanbod. Niets zo vervelend als je niet helemaal in je slaapzak kunt kruipen. Reis je met kinderen, dan is er ook een Kids Travel-categorie voor de jongste avonturiers. Nomad biedt ook kleding speciaal om mee te reizen en voor alle weersomstandigheden voor mannen en vrouwen. 

Verstelbare rugzakken
Tijdens je reis leg je vaak behoorlijk wat afstanden af met je rugzak op je rug. Naar het treinstation of zoekend naar je accommodatie. En je draagt toch een hoop mee waardoor het na een tijdje zwaar kan worden. Nomad heeft rugzakken in veel verschillende maten en sommige met verstelbare rug. Dat kan helpen om het gewicht beter te verdelen en je rug te ontlasten. De Convertible Duffel is een tas die je ook als rugzak kunt dragen. En dan is er ook nog een type met versteviging voor je laptop!

Bestellen en retourneren
Via de webshop levert Nomad wereldwijd zijn producten. In Nederland is dat binnen een aantal dagen. Levertijden variëren afhankelijk van het land. Verzendkosten vind je op de website. Van Nomad. Ben je niet tevreden met je keuze, dan kun je binnen 14 dagen je bestelling retourneren nadat je via de retour via een webformulier hebt aangemeld. 

Handige informatie
Op de Nomad-website vind productinformatie. Bijvoorbeeld wat alle verschillende materialen betekenen, hoe je een slaapzak het beste kunt wassen en kun je tentopzetinstructies downloaden voor alle tenten die ze verkopen.

Heb jij wel iets bij Nomad gekocht, laat hier dan je mening achter over de service en de kwaliteit van de producten. Leveren ze binnen de afgesproken termijn en kun je met vragen terecht? Of heb je reisplannen en ben je van plan handige reisspullen van Nomad aan te schaffen, lees dan op NederlandReview de ervaringen van mensen die je voorgingen.

 

Als eerste alle nieuwtjes en acties

Schrijf zelf een Review

Schrijf nuEn win een diner voor 2!