NederlandReview

  Ervaringen NKBV | Bergsportreizen

  Die koude bries die langs je rode oren raast, de felle zon en witte sneeuw die je ogen doen verblinden en het indrukwekkende uitzicht, daar doe je het voor. De schoonheid, rust en ruigheid van de bergwereld is iets onvervangbaars, maar moet wel bij je passen. Of je nu een beginnend bergwandelaar bent of al meerdere keren een bergavontuur bent aangegaan, bij bergsportreizen.nl kun je terecht.

  Hoe ervaren consumenten de reizen van bergsportreizen.nl? Zijn ze goed te betalen? Hoe is de begeleiding voor en tijdens de reis? Is alles goed geregeld? En is de klantenservice van goede hulp? Lees het hier bij NederlandReview!

  Over Bergsportreizen.nl

  Bergsportreizen.nl specialiseert zich al ruim 115 jaar in bergsporten naar bekende en minder bekende bestemmingen. Zo organiseren ze reizen naar onder andere Frankrijk, Oostenrijk, Italië, Marokko en ons eigen kikkerlandje. Je kunt een workshop volgen en het off-pistelandschap ontdekken, of juist toerskiën ver weg van de geprepareerde pistes. Ben je beter te voet dan op de ski’s? Misschien is het ijsklimmen of de wintertrekking dan wel iets voor jou.

  Je gaat natuurlijk niet alleen op reis. Samen met bergwandelgidsen, berggidsen of andere instructeurs en tochtleiders ga je je avontuur aan. Al deze gidsen hebben veel ervaring in het vakgebied en hebben een uitgebreide opleiding doorlopen. Daarnaast blijft de groep wel relatief klein, zo blijft er tijdens de reis veel ruimte over voor persoonlijke aandacht.

  De reizen van Bergsportreizen.nl staan alleen open voor leden van de Koninklijke Nederlandse Klim- en Bergsport Vereniging(NKBV), maar als je je hebt aangemeld voor een reis en nog geen lid bent, wordt je automatisch lid gemaakt. De reizen zijn bestemd voor deelnemers van 18 jaar en ouder.

  Benieuwd hoe het eraan toegaat op zo'n vakantie? Bekijk dan deze video!

  Diensten Bergsportreizen.nl

  Als je een leuke reis hebt gevonden, kun je gaan boeken. Binnen 14 dagen na de boeking dient er een aanbetaling van 10% betaald te worden, met een minimum van €50. De rest van de reissom moet uiterlijk 56 dagen voor de aanvangsdatum van de reis worden betaald. Bij niet tijdige betaling kan Bergsportreizen de overeenkomst opzeggen.

  Heb je een goede ervaring met Bergsportreizen.nl en krijg jij er nou geen genoeg van? Meld je dan aan voor hun nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle reizen, acties en aanbiedingen! Ook kun je ze volgen op Facebook, Twitter, Instagram, YouTube en Flickr.

  Garantie, vragen en klachten bij Bergsportreizen.nl

  Alle reizen van Bergsportreizen.nl vallen onder de SGR-garantieregeling. Dit houdt in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeenkomst niet kan nakomen. De workshops en basiskampen vallen echter niet onder de SGR-garantieregeling. Klik hier voor meer informatie.

  Heb je vragen over je reis? Bekijk dan eerst even de FAQ-pagina van Bergsportreizen.nl. Als je vraag hier niet tussen staat of als je een klacht hebt, kun je contact opnemen met de klantenservice door een mailtje te sturen naar info@bergsportreizen.nl of door te bellen naar 0348-409521.

  Heb jij al ervaring met de reizen van Bergsportreizen.nl? Zo ja, wat is er zo goed aan en wat kan er beter? Laat het ons weten!

  Ook als jij nog niet op reis bent geweest met Bergsportreizen.nl, zit je hier goed! Oriënteer je op verschillende reisorganisaties en bekijk welke het beste aansluit op jouw wensen en behoeften. Toch besloten je reisje bij Bergsportreizen.nl te boeken? Aarzel dan niet om zelf ook een review achter te laten!

  NKBV | Bergsportreizen
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over NKBV | Bergsportreizen

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is NKBV | Bergsportreizen een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over NKBV | Bergsportreizen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is NKBV | Bergsportreizen actief?

  NKBV | Bergsportreizen is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Bijzondere reizen, Vakanties binnen Nederland, Wintersport en Actief, Groepsreizen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van NKBV | Bergsportreizen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.