NederlandReview

    Ervaringen NH Hotels

    Wil je een weekendje weg, ga je een stadstrip maken of wil je juist langer op vakantie? Dan zou je zomaar terecht kunnen komen in één van de vele hotels van NH Hotels. Maar wil je dat wel? Wat kun je verwachten van deze enorme hotelketen? Vind je hier goede service, gezelligheid, chocolaatjes op je kussen? Of eerder muizen in de muur, luizen in je bed en vreemde vondsten onder de kast? Lees hier hoe anderen NH Hotels hebben beoordeeld en bepaal zo of je juist wel of niet zult kiezen voor een NH Hotel.

    Over NH Hotels

    NH Hotels, officieel NH Hotel Group, maar ook NH Hoteles geheten, is een van oorsprong Spaanse hotelketen, met een hoofdkantoor in Madrid. De NH staan dus niet voor Noord-Holland, zoals sommigen denken, maar voor Navarra Hoteles: eigenlijk heet het bedrijf dus Navarra Hoteles Hoteles. De keten biedt gemiddeld geprijsde en modern ingerichte kamers in met name Europa, (Latijns) Amerika en Afrika. De geschiedenis van het hotel begint in 1978 met het Ciudad de Pamplona Hotel, dat werd opgericht door de 29-jarige ondernemer Antonio Catalán Díaz. Nog geen twintig jaar later verkocht hij zijn aandeel voor 70 miljoen euro om een nieuwe keten te beginnen: AC Hotels. NH Hotels is inmiddels uitgegroeid tot een keten met wereldwijd zo’n vierhonderd hotels met meer dan 60.000 kamers, bovendien zijn er nog veel nieuwe hotels plus nieuwe kamers in aanbouw. Eén van de bekendste hotels in de keten is misschien wel het Krasnapolsky, op de Dam in Amsterdam. In 2000 werd de hele keten, inclusief Golden Tulip-hotels en hotels als het Barbizon Palace, het Doelen Hotel en het Schiller Hotel toegevoegd aan NH Hotels. De keten is inmiddels onderscheiden met vele awards en andere prijzen en staat in alle lijstjes van hotels wereldwijd.

    NH Hotels brand video 2018 - Long version

    Diensten van NH Hotels

    Wanneer je naar een NH Hotel gaat, weet je wat je kunt verwachten. De kamers zijn over het algemeen vrij gelijk aan elkaar, waar ook ter wereld je een hotel van deze keten bezoekt. Clean, netjes, modern. Omdat het nooit te uitgesproken is qua smaak en stijl, kan iedereen er terecht. Restaurants in de hotels zijn voorzien van goede en soms zelfs beroemde chefs. Sommige hotels beschikken over luxe zwembaden en spa’s, anderen worden gekenmerkt door een fabuleuze architectuur. Er is vaak plaats voor conferentie- en vergaderzalen. Fitnesszalen en wifi-hotspots zijn natuurlijk ook niet weg te denken uit moderne hotels. Als je wilt, word je opgehaald vanaf het vliegveld of kun je je eigen auto parkeren bij het hotel. Ook is het mogelijk lid te worden van de club en punten te sparen bij de NH Hotel Group Rewards. Voor wie lid wordt, zijn er meteen voordeeltje te halen, zoals waardebonnen, kortingsacties, gratis overnachtingen en andere speciale ledenaanbiedingen.

    Klachten over NH Hotels

    Een kamer in een NH Hotel kun je op allerlei manieren boeken; bij reisorganisaties, via hun eigen website, telefonisch, via apps, email, et cetera. Met klachten kun je terecht bij de desbetreffende hotels of via één van de vele telefoonnummers die het bedrijf rijk is. Ook via de website kun je aan veel informatie en contactgegevens komen.

    Heb jij weleens verbleven in een NH Hotel? Laat dan hier jouw mening achter over deze grote hotelketen!

    Amsterdam, Utrecht, Den Haag...waar kunt u goed overnachten en waar niet? Goed ontbijt en bedden? Lees ervaringen van klanten van NH hotels voordat u zelf een kamer boekt! Lees ervaringen bij NederlandReview!

    NH Hotels
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (14)

    6.4
    57% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    8.2
    Service
    rating
    6
    Prijs
    rating
    5.8
    Leveren
    rating
    5.2

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Pinksterweekend NH Zandvoort

    Wij hebben een geweldig fijne en goede ervaring gehad bij het NH Zandvoort.wij verbleven hier 2 nachten.
    Wij werden keurig geholpen door Linda bij de check inn. Prima parkeerplaats super goed ontbijt geserveerd op de kamer, gratis up grade gehad. De kamer was schoon en netjes, het bed lag heel comfortabel en binnen 15 meter sta je aan de zee. Echt een geweldig goed hotel met uitstekende service. Echt een aanrader.

    Door: Lena en Christof Wijnhoud08-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    NH Zandvoort

    1 nacht van 26 op 27 juni 2020. Ontbijt was keurig verzorgd, vriendelijk personeel, nette parkeerplaats. Helaas was de airco op onze kamer ( 124 ) kapot, hiervan melding gemaakt en dit werd netjes opgelost. De weg oversteken en dan zat je al op het strand. Het avondeten was heerlijk en ook hier weer vriendelijk personeel. Alles met elkaar een prima hotel.

    Door: T.den Boer29-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    NH Hotels -NH Brugge

    Ik heb ontzettend genoten van een midweek weg naar Brugge. Een ontzettend fijn hotel. Alles was netjes schoon en er waren ontzettend veel dingen te doen, ook de service liet niks te wensen over! Met ook nog een geweldige locatie in het oude gedeelte van Brugge ben ik verkocht! Alleen nog maar NH Hotels voor mij!

    Door: A.Nahon12-03-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    Noordwijkerhout

    Een weekendje weg geweest met de mooie dagen naar NH Noordwijkerhout. De ligging was perfect, je was zo in Noordwijk zelf. Onze hotelkamerraam lag aan het restaurantgedeelte. Je hoorde de hele tijd de airco brommen. Heel irritant. Wel leuke kindervoorzieningen in het hotel zelf.

    Door: Familie Smit05-09-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Overnachting NH Hotel airport Schiphol

    Een heel bijzondere voorwaarde.
    Als je een overnachting ruim van te voren boekt en betaald. Later blijkt door omstandigheden dat je dit moet annuleren ook ruim van te voren gedaan. Dan blijkt, dat je geen recht hebt op teruggave van de kosten, omdat je vooruit betaald hebt. Ik vind dit een hele rare regeling. Daarnaast vind ik, dat dit vermeld had moeten worden bij de betaling aan de balie. Dit is echt geen klant vriendelijkheid. Van NH Hotel ben ik genezen.

    Door: Huub18-09-2020
    Huub18-09-2020

    Uiteindelijk is het tocht goed gekomen. Omdat we ruim voor de 48 uur geannuleerd hadden worden we toch gecompenseerd. Prima zo.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Niet hitte bestendig

    Gezellige sfeer, centrale locatie en klantvriendelijk personeel. Helaas konden wij niet genieten door de hitte in de kamer. Air cooling systeem schijnt het wel te doen, en we hebben een ventilator er bij gekregen. Tevergeefs. Het is een groot minpunt voor in de zomer...

    Door: Sutedjo10-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    Te duur om te overnachten, maar koffie drinken kan wel

    Het Krasnapolsky is voor mij onbetaalbaar natuurlijk. Maar als ik een dagje ga winkelen in Amsterdam, dan ga ik hier wel vaak een kopje koffie drinken. En dat is echt een belevenis! Prachtige inrichting en je krijgt er allemaal chocolaatjes bij enzo. Aanrader!

    Door: Martine van der Z.07-10-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    NH Zandvoort. Dichtbij Circuit, ver van winkels en restaurants

    Keurig hotel, weinig op aan te merken. We zqten erg dicht bij het circuit, dat was leuk. Maar om bij de winkels en het dorp te komen, moesten we een end lopen. Het strand was wel weer dichtbij, maar dan dus het rustigere deel van het strand.

    Door: Berners08-10-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    Hotel overnachting grote kamer

    Geen grote kamer bij na vraag bestaat ook niet. Wel voor betaald. Doen of het verschil terugbetalen en cadeau is aan ons.
    Hond mag mee maar bij inchecken een blad met regels waaruit blijkt dat hond niet welkom is.
    Betaald parkeren van 5 euro per nacht verplicht. Geen alternatief en meer dan 2000 parkeerplekken en 200 gasten. Terrassen niet uitgestalt terwijl het 22 graden is. Reserveren zwembad niet mogelijk omdat je als gast onbeperkt mag reserveren en vol is vol

    Door: Gravemaker28-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    midweekje NH Sparrenhorst

    Alles leek leuk totdat we de fietsenhuur moesten afrekenen. We hadden niet verwacht en het was ons ook niet bij het huren vooraf gemeld dat deze zo verschrikkelijk hoog zou zijn. We zijn op veel plekken geweest en hebben vaak fietsen gehuurd maar nog nooit tegen deze "woeker"prijzen. En vooral omdat je op amper 10 minuten wandelen soortgelijke fietsen voor minder dan de helft kon huren. Wat een vreselijke tegenvaller!!!

    Door: Loes van Westerop30-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Slechte service

    Ik heb afgelopen nacht in het NH hotel geslapen in Cappelle a/d ijsel. Wij gingen daar als groep vriendinnen heen om een avondje te stappen ! Via de mail heb ik een reservering bevestiging gekregen met daarin alle details over ons verblijf, hier stond dat we een gratis late uitcheck zouden krijgen. Na nog een keer geïnformeerd te hebben aan de balie kwamen wij er al gauw achter dat dit niet het geval was, wat voor ons natuurlijk erg vervelend was.

    Door: Najefny28-07-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5.5
    rating

    Kosten/ tarieven

    Verassingen. Tarieven verschillen enorm op de site zelf, op hetzelfde tijdstip en datum! Service van management is ver te zoeken.

    Door: Twijnstra15-07-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Kosten NH hotel

    Altijd leuk geweest. Nu is het in 1 keer verpest door slechte management. Na een paar dagen van mijn boeking heeft de NH de prijzen verlaagd, met ontbijt en annuleerbaar gemaakt. Mijn klacht word niet opgelost. Ik als vaste klant heb besloten om niet meer te boeken bij de NH.

    Door: Twijnstra11-07-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Niet schoon geen nieuwe kamer

    kamer was niet goed schoongemaakt, het meisje bij de receptioniste zeer onvriendelijk en ik kreeg geen nieuwe kamer.

    Door: Antoin28-09-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5.5
    rating

    Schrijf zelf een review over NH Hotels

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is NH Hotels een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 14 ervaringen geplaatst over NH Hotels. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.4 gekregen, waarbij 57% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is NH Hotels actief?

    NH Hotels is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van NH Hotels gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.