Musjroom stays

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Musjroom stays

Wil je een accommodatie verhuren of huren voor bijvoorbeeld een vakantie? Wellicht zijn de diensten van Musjroom stays dan wel interessant voor jou. Bekijk op deze pagina van NederlandReview welke ervaringen er over deze onderneming bekend zijn.


Wat is Musjroom stays?


Musjroom stays is een boekingsplatform om accommodaties te boeken. Volgens de medewerkers zijn de verblijven die je kunt boeken uniek en voordelig. Er worden onder andere vakantiewoningen, bed and breakfasts en privékamers bij locals aangeboden. De vakanties en reizen worden end-to-end aangeboden. Dit reisbedrijf is in 2017 door twee studenten opgericht. Het idee ontstond toen zij hun laatste trein vanaf Amsterdam terug naar huis misten. Uiteindelijk werd op een vriendenfeest de knoop doorgehakt om een eigen bedrijf op te richten. Doel daarvan was en is het aanbieden van snelle overnachtingsplekken bij lokale mensen die te vertrouwen zijn. Inmiddels maken duizenden reizigers gebruik van het platform. Ze stellen te zorgen dat mensen een onvergetelijke reis zullen beleven. Wensen kunnen gefilterd worden zodat je snel vindt waar je naar op zoek bent. Musjroom is te gebruiken via een website of app.


Boeken


Wil je een boeking doen? Dit is binnen een aantal stappen te realiseren. Dit kun je doen via de site of de app. Selecteer allereerst in welke plaats je graag een locatie wilt vinden. Daarna geef je de data door en het aantal gasten. Vervolgens verschijnen er zoekresultaten en kan het zoeken beginnen. Er zijn vele mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld een gehele woning huren. Dit wil zeggen een complete accommodatie voor jou alleen. Een andere optie is het vastleggen van een privé kamer. Deze staat helemaal tot jouw beschikking wat een stukje privacy en gemak meebrengt. Het is ook mogelijk om voor een gedeelde kamer te gaan. Dit gaat meestal over een verblijf in een gedeelde ruimte. Denk bijvoorbeeld aan gemeenschappelijke ruimtes. Voor alle boekopties kun je het beste een kijkje op de website van Musjroom nemen.


Verhuren


Jij kunt je locatie verhuren via Musjroom. Volgens de medewerkers van dit bedrijf zal je verblijf snel gevonden worden. Ze hebben geloof in een markt die gezond is. Ze stellen dat de voorkeuren en belangen van gebruikers voorop staan. Er wordt geluisterd naar de gasten en de verhuurders. Via deze organisatie weet je wie je woning heeft geboekt. Gasten moeten over een profiel beschikken. Je zal de aanvraag pas accepteren nadat je contact hebt gehad met de aanstaande gast. Verhuurders hoeven geen jaarlijkse bijdragen of kosten voor service te betalen. Voor vragen, opmerkingen en/of feedback kun je altijd contact opnemen.


Verhuurdersaccount


Als je wilt verhuren moet je eerst een account aanmaken. Hieraan zijn geen kosten verbonden. Volgens deze onderneming is het makkelijk om voor de eerste keer te adverteren. De beschikbaarheid en prijzen kunnen online aangepast worden. Kalenders kunnen met een andere kalender gekoppeld worden. Een prijs kan afwijken per bepaalde periode of dagen. Een compleet ingevuld profiel zorgt doorgaans voor meer boekingen. Daarnaast krijgen mensen daar een vertrouwd gevoel bij. Over nieuwe boekingsverzoeken word je direct geïnformeerd. Je zal een mail, sms of melding via de app krijgen. Nadat je akkoord bent gegaan met een verzoek kan er betaald worden.


Klantervaringen


Heb je weleens een accommodatie gehuurd of verhuurd via Musjroom? Dan horen we graag of jouw ervaringen positief zijn. We waarderen het als je dit wilt delen via een review op deze pagina. Het is mede aan jou te danken dat dit platform het grootste kan blijven op het gebied van eerlijke reviews.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)