MSC Cruises

4.8
5.3

Bestellen

4

Service

5.8

Prijs

4.4

Levering

31.3%

Zou hier weer kopen

MSC Cruises

Een cruise is één van de mooiste reizen die je kunt maken. Ook is het één van de meest ontspannen opties. Maar waar kun je nou het beste een cruise boeken? Misschien heeft MSC Cruises de juiste cruisereis voor jou. Maar wat kan je van de kwaliteit van hun reizen verwachten? Zal er qua faciliteiten wel genoeg zijn om je tijdens te reis te vermaken? Hoe zal het eten aan boord van het schip zijn? Zal het makkelijk zijn om een cruisereis te boeken via de website van MSC Cruises? En wat zal de klantenservice van MSC Cruises te zeggen hebben als je ze nodig blijkt te hebben? Hier kunnen alleen huidige en voormalige passagiers van MSC Cruises iets over zeggen. Lees de reviews die zij over dit bedrijf vol cruiseschepen hebben geschreven. Hun beoordelingen, meningen, cijfers en ervaringen kunnen je helpen om te beslissen of dit de juiste rederij is om een cruise bij te boeken.

Over MSC Cruises

MSC Cruises is een bedrijf dat cruisereizen aanbiedt. MSC Cruises staat voor Mediterranean Shipping Company.De geschiedenis van dit bedrijf gaat helemaal terug naar 1675 toen Aponte, de naam van de familie die MSC Cruises heeft opgericht, voor het eerst genoemd werd. In 1988, toen ze het iconische passagiersschip Monterey kochten, traden ze officieel toe tot de grote wereld van de cruisevaart. Nu varen ze over de hele wereld. Dus of je nou naar Zuid-Amerika, de Carribean, Noord-Europa, Franse Antillen, Canada, Middellandse Zee, Azië, Dubai, Verenigde Staten of nog een andere bestemming wilt, MSC Cruises kan je er wellicht heen brengen. Er is een MSC Grand Tour, MSC Grand Voyage en een MSC World Cruise. Als je wilt kun je dus de hele wereld over varen aan boord van de MSC Magnifica. Maar welke cruisereis je ook kiest, altijd zal er aangemeerd worden bij een aantal hotspots zodat je de meest bijzondere bezienswaardigheden zult kunnen zien. En ook aan boord zal er genoeg te doen zijn terwijl de kapitein en de crew je van bestemming naar bestemming varen.


Diensten van MSC Cruises

Je kunt heel makkelijk een cruise regelen via MSC Cruises. Je kiest gewoon je bestemming en zij zullen je laten zien wat de mogelijkheden zin. Je kunt dan de cruise boeken die het beste bij je past. Ook kun je hun zoekfunctie gebruiken om te selecteren op aantal passagiers, bestemming vertrekmaand en vertrek vanuit welke plaats. Mocht je er zelf niet helemaal uitkomen of nog vragen hebben, dan staat de klantenservice van MSC Cruises altijd voor je klaar.

Klachten, Complimenten en Tips voor MSC Cruises

Heb jij al eens een cruise gemaakt met MSC Cruises? Dan horen wij graag hoe jouw ervaring met MSC Cruises je bevallen is. Was het cruiseschip echt zo mooi als het op het plaatje leek? Wat voor faciliteiten waren er aan boord en waren er nog dingen die je miste? Was het makkelijk een cruise te boeken via de website van MSC Cruises? En heeft de MSC Cruises klantenservice je goed kunnen helpen toen je ze nodig had? Laat het ons weten via een MSC Cruises review.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (16)

Anderen bekeken ook

close

MSC Cruises

Vergelijk reviews en bekijk MSC Cruises