NederlandReview

  Ervaringen Mooi Vakanties

  Als je op vakantie gaat is het verstandig eerst uit te zoeken bij wie je die vakantie nou eigenlijk boekt. Want er zijn zoveel vakantieaanbieders en lang niet allemaal zijn ze even betrouwbaar en eerlijk over wat ze nou werkelijk bieden. Dus waar kun je nou het beste terecht? Één van de vele vakantieaanbieders is Mooi Vakanties. Maar wat voor reizen zullen zij bieden? Op wat voor locaties zul je terecht komen? Zal je makkelijk kunnen boeken via de website van Mooi Vakanties? En hoe zal de klantenservice van dit vakantiebedrijf om gaan met vakantiegangers en reizigers die met een probleem, klacht of vraag zitten? De enige mensen die je hier echt iets over kunnen vertellen zijn de vakantiegangers die al eens een vakantie bij Mooi Vakanties hebben geboekt. Lees hun reviews om erachter te komen wat zij nou echt van dit bedrijf vinden. Hun ervaringen, beoordelingen en meningen kunnen je helpen om in te zien of Mooi Vakanties de juiste plek is om jouw volgende vakantie te boeken.

  Over Mooi Vakanties
  Mooi Vakanties is een bedrijf dat vakanties en reizen aanbiedt. Het bedrijf is opgericht door Hanneke Janssen en Corinne Moors. Zij willen je helpen bij het samenstellen van jouw ideale vakantie. Hiervoor hebben ze een aantal enthousiaste reisadviseurs in dienst. Deze adviseurs inventariseren je wensen en maken aan de hand hiervan een persoonlijk reisvoorstel. Ze kunnen de vlucht naar je bestemming regelen, maar ook het hotel waar je verblijft en het vervoer dat je naar het hotel toe brengt. Ze hebben bijvoorbeeld rondreizen door vele landen. Zo kun je bijvoorbeeld reizen naar Marokko, Peru, Vietnam, Singapore, Indonesië, Botswana, Malediven, Mexico, Zuid-Afrika, Laos, Cambodja, Mauritius, Seychellen, Thailand, Maleisië, Sri Lanka, Costa Rica, Argentinië, Namibië, Oman en nog wat andere landen. Behalve rondreizen kun je ook kiezen voor een reis met kinderen. Met hen kun je bijvoorbeeld naar Myanmar of één van de landen die al genoemd zijn. Mooi Vakanties biedt zelfs aan om je huwelijksreis te organiseren. Ga bijvoorbeeld op huwelijksreis naar Balo, Bangkok, Chiang Mai, of één van de vele andere mooie bestemmingen. Er zij huwelijksreizen van 14 dagen, maar ook 22 dagen behoort tot de mogelijkheden. En natuurlijk is er een maatreis mogelijk die compleet aansluit op jouw dromen en wensen wat betreft vakanties.


  Sri Lanka met Mooi Vakanties.

  Diensten van Mooi Vakanties
  Een vakantie van Mooi Vakanties kan geboekt worden via hun website. Natuurlijk kun je ook contact met ze opnemen voor een vakantie op maat. Mooi Vakanties heeft een klantenservice die je graag te woord staat.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Mooi Vakanties
  Heb jij al eens een reis of vakantie bij Mooi Vakanties geboekt? Dan willen wij graag horen wat jij over dit reisbureau te zeggen hebt. Hoe makkelijk was het om een reis naar Botswana of Vietnam te boeken via hun website? Was de op maat gemaakte vakantie naar Zuid-Afrika echt helemaal naar het zin? En hoe reageerde de klantenservice toen je reis naar Thailand of Indonesië toch te wensen over liet? Schrijf een review en laat ons weten wat je echt van Mooi Vakanties vindt.

  Mooi Vakanties
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Mooi Vakanties

  Uw beoordeling