Momondo

5.6
5.2

Bestellen

5

Service

6.2

Prijs

5.8

Levering

70%

Zou hier weer kopen

Momondo

Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen van dit bedrijf? Momondo.nl is een bedrijf welke vakanties aanbiedt. Het vergelijkt de vliegticket aanbieders en ook de hotel aanbieders. Daarnaast zijn er volop mogelijkheden voor het huren van een auto via een autoverhuur. Het is heerlijk om te ontdekken welke mogelijkheden er allemaal zijn. Kies ook voor een goede aanbieding via Momondo.nl. Ken je Momondo.nl nog niet? Of niet zo goed? Dan is het goed en slim om de reviews op NederlandReview te lezen. Het is goed om te ontdekken hoe het je helpt om een beter en onafhankelijk beeld te krijgen van een bedrijf als Momondo.nl. Kijk ook naar de optie om juist een beoordeling en review achter te laten om zo een ander te kunnen helpen. Bedankt alvast!  

Over momondo.nl

Met momondo.nl is het mogelijk om de grenzen te verleggen. Het is mogelijk om te ontdekken wat er allemaal kan en wat er mogelijk is. Kijk naar de verschillende mogelijkheden om te zien welke mooie reien er allemaal kunt boeken.  Het is een bedrijf wat in 2006 is gestart als een groep van gedreven en vakkundige ontwikkelaars uit Denemarken. De site momondo.nl is gemaakt om een onafhankelijke vergelijker van vluchten te zijne n te worden. Het is een heel staaltje programmeerkunst wat achter de site schuil gaat. Het is goed en mooi om te zien wat er allemaal kan. Het is een combinatie van menselijkheid en technologie. De oprichters hebben hun IT achtergrond en het moderne theater met elkaar gemixt in combinatie met hun eigen vaardigheden en creativiteit.

Het is goed om te zien welke mogelijkheden er allemaal zijn. 

Het is dus een grote reizen zoekmachine welke meer biedt dan alleen data. Het zorgt ervoor dat de hele site en reis tot leven komt. Het is mooi om te zien wat er allemaal mogelijk is. 
Uiteindelijk is het allemaal samengekomen in de site momondo.nl.  

Diensten van momondo.nl

De site momondo.nl is een vergelijkingssite van verschillende vakanties, reizen en vliegtickets. Ook is het mogelijk om er een auto te huren via de autoverhuur optie. Het is goed om alle mogelijkheden te ontdekken en om zo een goede selectie te maken voor je volgende vakantie. 

Klachten, tips en complimenten over momondo.nl

Ben je ergens niet tevreden over bij momondo.nl? Je hebt een klacht? Dan kun je die natuurlijk altijd indienen bij hun. Het kan via de site, per mail, per telefoon en natuurlijk ook per post. Er zijn volop mogelijkheden om te ontdekken wat er allemaal kan om de problemen uit de wereld te helpen. 
Hierna kun je natuurlijk een review achterlaten op NederlandReview over hoe het is opgelost!  

Heb jij ervaring met momondo.nl 

Een goed bedrijf, een slecht bedrijf? Wat is het nu? Lees de reviews op onze site en wees zo goed om jouw review over dit bedrijf ook op NederlandReview achter te laten. Je krijgt er zeker geen spijt van. 

 

Betrouwbaar én goedkope vluchten bij Momondo? Lees ervaringen van klanten die u voorgingen zodat u weet of u hier met een gerust hart kunt boeken! Lees ze allemaal bij NederlandReview!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (10)

Anderen bekeken ook

close

Momondo

Vergelijk reviews en bekijk Momondo