NederlandReview

    Ervaringen Molecaten

    Niemand wil uren in de auto zitten naar Zuid-Frankrijk met schreeuwende kinderen op de achterbank voor twee weekjes vakantie. Je hebt meestal nog een extra vakantie nodig om bij te komen van de reis. Bij Molecaten kun je een strand- of bosvakantie boeken binnen nederland. Geen lange autoritten en schreeuwende kinderen. Je wilt dan alleen wel bij een park of camping verblijven die genoeg te doen heeft voor de kinderen zodat jij kan genieten en ontspannen. Lees daarom op NederlandReview de recensies van vakantiegangers die al te gast geweest zijn bij één van de parken van Molecaten. Ze vertellen je alles over hun ervaringen, zodat jij alleen nog je koffers hoeft te pakken.

    Over Molecaten

    De familie Slager heeft al generaties lang ervaring in het exploiteren van recreatieparken. Hierbij staat respect voor mens en omgeving centraal. Volgens Molecaten draagt de omgeving namelijk bij aan de beleving van de gasten en dat kan natuurlijk niet genegeerd worden. De parken zijn daarom gericht op duurzaamheid en willen een toegevoegde waarde zijn voor de samenleving. De familiemissie is dan ook duidelijk: recreatieparken creëren voor de gast van de toekomst door middel van samenwerking met locale partners. De gast van de toekomst wil, volgens Molecaten, namelijk een betaalbaar product dat eigentijds is. Het verblijf in één van de parken moet de verwachtingen van de gasten overstijgen.


    Neem een kijkje bij de verschillende campings en vakantieparken van Molecaten.

    Waarom Molecaten?

    – De parken hebben kampeerplaatsen, cabins, huurtenten, caravans, chalets, bungalows en strandhuisjes
    – Molecaten heeft al meer dan 50 jaar ervaring
    – Er zijn 15 campings en vakantieparken in Nederland en één in Hongarije
    – Vriendelijk personeel
    – Activiteiten voor alle leeftijden
    – Voordeel voor alle ‘snelle beslissers’

    Diensten Molecaten

    Voor iedereen die meer informatie wil over de verschillende parken van Molecaten, is een brochure beschikbaar die je via de website kunt aanvragen. Je kunt echter op de website gemakkelijk informatie vinden over de verschillende parken in Nederland en het park in Hongarije. Kun je geen keuze maken? Geef dan je voorkeuren aan op de website en er wordt een overzicht voor je gemaakt om makkelijker een keuze te kunnen maken.

    Parken Molecaten

    – Noordduinen, Zuid-Holland
    – Waterbos, Zuid-Hollandse eilanden
    – Rondeweibos, Zuid-Hollandse eilanden
    – Hoogduinen, Zeeuws-Vlaanderen
    – ‘t Hout, Friese en Drentse bossen
    – Het Landschap, Friese en Drentse bossen
    – Kuierpad, Drentse Hooglanden
    – De Agnietenberg, Vechtdal Overijssel
    – De Koerberg, Veluwe
    – Landgoed Molecaten, Veluwe
    – De Leemkule, Veluwe
    – Landgoed Ginkelduin, Utrechtse Heuvelrug
    – Legénd Estate, Hongarije
    – Flevostrand, Veluwemeer
    – Bosbad Hoeven, Noord-Brabant
    – Kruininger Gors, Brielse Meer

    Contact opnemen met Molecaten

    Heb je klachten, vragen of opmerkingen voor Molecaten? Neem dan een kijkje op de contactpagina van Molecaten. Je kunt contact opnemen met één van de parken of voor meer algemene vragen contact opnemen met de klantenservice van het bedrijf zelf. Zodra je aangeeft met wie je contact zoekt, krijg je direct alle contactgegevens. Je krijgt van alle parken het telefoonnummer, e-mailadres en bezoekadres. Ieder park heeft echter ook zijn eigen contactformulier en eigen Social Media. Volg het bedrijf zelf op Facebook en Twitter.

    Wat vind jij van Molecaten?

    Heb jij een heerlijke vakantie gehad bij één van de parken van Molecaten in Nederland of Hongarije? Schrijf dan een review over jouw ervaringen! Vertel alles over jouw vakantie, zodat nieuwe gasten weten wat ze te wachten staat.

    Wat vinden anderen van de campings en vakantieparken van Molecaten? Kun je bij Molecaten echt ontspannen? Lees de reviews over hun ervaringen hier!

    Molecaten
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (14)

    3.8
    36% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    4.4
    Service
    rating
    3.8
    Prijs
    rating
    4
    Leveren
    rating
    3.2

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Molecaten

    Uw beoordeling

    Geweldige vakantie

    Molecaten beschikt over geweldige accommodaties en faciliteiten op het park. Alles is schoon en goed onderhouden. Geschikt voor ieder gezin!

    Door: Milan Bergh23-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Vakantiehuisje ginkelduin

    Sanitair is erg gedateerd en was niet schoon.
    Rest van het huisje matig. Veel stofwebben.
    WiFi werkte niet, na enkele keren klagen een ander huisje gekregen. Waardoor dit probleem was opgelost.
    Zodoende in 2 huisjes geweest. Bij allebei dezelfde ervaring met sanitair en hygiëne.
    Kan me dus niet voorstellen dat het dit toevallig alleen bij deze 2 is.
    Zou ook niet meer boeken. Zeker in deze coronatijd is hygiëne extra belangrijk!

    Door: Van der Veeken10-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Vakantie

    Bedreigd door parkmanager.

    Na aankomst op het park mochten er geen 2 auto’s bij het huisje staan. Ook niet nadat we hadden uitgelegd dat we een chronisch ziek kind hebben en snel weg moesten kunnen elk moment van de dag.

    Om de vakantie niet negatief te beginnen de 2e auto op de parkeerplaats gezet. Blijkbaar de verkeerde plaats want deze was alleen voor kiss en ride.

    Toen we na 3 dagen de auto weer nodig hadden ontdekten we onze fout helaas te laat. Een wielklem was het gevolg, de parkmanager vond dat hij in z’n recht stond om mijn auto in beslag te nemen en de wielklem pas te verwijderen als ik had betaald.

    Andere mogelijkheden waren er niet.

    Ik voelde me in het nauw gedreven omdat het vervoer essentieel.

    Voor ons nooit meer molecaten

    Door: Wouter 26-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Molencaten Ginkelduin

    Goedendag,

    Ik zit nu op het vakantiepark Molecaten Ginkelduin. Gisteren heb ik helaas met de gehuurde fiets van Molecaten een fietsongeluk gehad. Ik heb de fiets overstuur ingeleverd. Ik ben vandaag terug gegaan naar de receptie. Ik heb bij de receptie aangegeven dat ik niet goed zie met mijn linkeroog. Mijn oog was opgezwollen. Ik vroeg of ze iets voor mij konden doen. Ze gaven als mogelijkheid een ander dag fietsen aan, maar dat kon natuurlijk niet vanwege slecht zicht. Ze konden er voor de rest niets aan doen. Ik gaf aan dat mijn dochter wilde skelteren. Dat kon dan wel gratis. Echter er werd geen begrip voor mijn situatie getoond en dat vond ik vreselijk. Ik heb helaas 29.50 betaald. Ik heb geen plezier gehad van de vakantie. Gezien de ernst van de situatie had Molecaten coulanter en begripvoller zijn.
    Ook waren gisteren en eergisteren de buitenglijbaan beperkt open. Mijn dochter van 8 kon niet op de glijbaan. Daar was ze wel verdrietig over. Er stond geen bord met de openingstijden van de glijbaan. De animatie liet ook te wensen over. Bij de activiteit Green Cards zaten de kinderen een uur lang op de grond. Ik had meer een beweegactiviteit verwacht ipv zitactiviteit. Bii obstacle run waren 3 obstakels. De medewerker van Molencaten hielp de kinderen niet eens met de pijl in de boog te leggen. Het duurde te lang. Sommige kinderen mochten heel vaak pijl en boog schieten en de anderen weer 1x. Ook was er niet van te voren aangegeven dat ze natte obstakel hadden zoals een watermat. Ook heb ik afgelopen maandag proberen in te schrijven voor de show van Stefan Kazan, maar die zat toen al overvol. Een medewerker van Molencaten gaf aan dat er extra plaatsen vrijkomen, maar ik zie op de app dat je niet kunt inschrijven. Het is vol geeft de app aan. De
    softijsmachine in het restaurant doet het wel dan weer niet. Je weet nooit wanneer het doet. Dan lijkt mij logisch dat er een monteur dient te worden ingeschakeld ipv nee te verkopen. Kortom deze vakantie tot nu is een regelrechte ramp

    Door: Anoeradha Oepasie21-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Nog geen ervaring

    Wel dat dit bedrijf erg geobsedeerd is door het geld.
    Je moet overal voor betalen lijkt het
    Terwijl er duidelijk wordt aangegeven wanneer er betaald moet worden krijg je drie keer een dringende vraag om toch maar te betalen.
    Wanneer je verder de recenties ziet dan hoop ik dat e.e.a. goed verloopt.

    Door: Ron Wijdeveld10-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6.5
    rating

    Borg Agnietenberg

    Op 19 sept hier ingecheckt voor een week. Uiteraard het chalet + 20 euro borg voor de slagboom kaart betaald. Bij het uitchecken op 26 sept. kon de borg niet cash terug betaald worden. Deze zou worden teruggestort.... Inderdaad ZOU, want tot op heden, 6 oktober, is het nog niet teruggestort. Gisteren weer s gebeld, maar het hoofdkantoor van Molecaten heeft geen telefoon? Uiteindelijk belde er iemand terug (/ toch een telefoon?) en die beloofde het vandaag terug te storten. Nou, ook vandaag niks ontvangen! Volgens de man aan de receptie van de Agnietenberg was ik niet de eerste die belde over niet teruggestorte borg....
    Er bekruipt mij een naar gevoel....

    Door: J. Sikkema06-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    Voorzeisoen

    als je voorseizoen niet doorgaat door Corona, waar wij ook niets aan kunnen doen, ben je verplicht een voucher te nemen. Wanneer je zeker weet hier niet meer terug te willen komen en je je geld terug wilt hebben, ze je een jaar laten wachten terwijl dit niet eens rechtsgeldig is. Oplichters zijn het.

    Door: Boonstra28-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Uitgescholden en afgesnouwd

    Nog een weekje vakantie boeken resulteerde in een nare ervaring. Frederika Huizinga Wijbenga begon na discussie over de toeristenbelasting van €5,- pp/pp mij via FB uit te schelden, snouwde me af en blokkeerde me.
    Niet best...

    Door: Bergsma14-08-2020
    Jessica21-08-2020

    Het park is prachtig maar daar is ook alles mee gezegd, enorme overlast van jongeren die niet aanspreekbaar zijn en een grote muil hebben en de vakanties verzieken van hardwerkende mensen. Vooral bij sanitair gebouwen tot diep in de nacht geschreeuw, vuurwerk, harde muziek. Deuren worden eruit getrapt en alles onder de stront gesmeerd, de beveiliging word onder gesneeuwd en de manager beloofd van alles maar komt zijn woorden niet na. Echt de verschrikkelijkste vakantie ooit!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    4 jaar vaste staplaats

    Als je hier een vaste staplek hebt; Vreselijke parkmanager ontzettend onsympathiek en meten met 2 maten. Heeft vrienden staan op dit park die overal mogen parkeren te pas en te onpas (midden op het pad zodat je de auto met eigen vervoer niet kan passeren) maar staat jouw trampoline te lang dan krijg je een mail dat deze verwijderd moet worden. Let goed op bij een caravan/chalet aanschaffen hier want wij zijn hier waar we bij stonden opgelicht. Als de chalet ouder dan 20 jaar is (wij kochten hem toen hij 20 was) en je wilt de chalet op het park verkopen dan mag dit niet en moet je het tegen hoge kosten van het park laten verwijderen. Daarna krijg je nog een hele riedel aan kleine regeltjes die nergens in het destijds overeengekomen contract te vinden zijn, maar sowieso álles om je op nog meer kosten te jagen. Van grind (wat er tevens al lag toen we deze plek gingen huren in de beginne) tot een heg (ook al gestationeerd bij start vd huur van deze plek) Peter van Osteade(parkmanager) blijft je zelfs met kerst mailen met dreiguitingen dat het binnen 11 dagen verwijderd moet worden volgens zijn persoonlijke regelement. Een ware hel om van dit park af te komen, het lijkt wel een nachtmerrie met gevolg 70%verlies op de destijds geïnvesteerde chalet plus alle bijkomende kosten van bedrijven die wij nu moeten inhuren

    Door: Sabrina 26-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Molecaten noordduinen

    Duinhuisje gehuurd. Er zaten kruipende beesten in ons matras. Na geklaagd te hebben bij receptie ander huisje gekregen. Ook daar ongedierte in matras waarschijnlijk bedwants. Eerder naar huis gegaan

    Door: Groenheiden06-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Molecaten Landgoed Ginkelduin

    Overlast gehad van muizen in onze chalet met als gevolg dat onze eigendommen aangevreten waren. Muizenplaag is bekend op het park echter hier over geen communicatie naar de gasten, bij melden van de klacht wordt er weinig begrip getoond. Opmerkelijk was de lichte irritatie bij medewerkers van de receptie bij opnieuw melden "want het probleem is bekend". Muizenplaag is wel aangepakt echter vervolgens is er totaal geen evaluatie/communicatie naar de gasten toe. Alsof het er niet is wanneer je er niet over spreekt. Molecaten is niet bereid om ons tegemoet te komen door de geleden schade en ontevredenheid. Jammer dat de klant tevredenheid weinig prioriteit lijkt te hebben

    Door: Familie Haring26-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    boeking geweigerd

    Onze boeking was geweigerd omdat wij met een “groep” zouden komen. Echter hebben wij maar met drie volwassen dames een boeking gedaan. Na wat navraag bleek het dat wij zijn geweigerd vanwege leeftijd terwijl wij alle 3 22 plus zijn. Ik vind dit echt zeer belachelijk.

    Door: Naomi23-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Terugloop camping

    Veel veranderingen terwijl dit niet teruggekoppeld wordt naar de klanten. Gesprek gehad met parkmanager, echter dit heeft weinig zin.
    Woord: communicatie naar klanten ontbreekt. alles is veel duurder daardoor geworden, hetgeen jammer is, want het was een mooie camping.

    Door: Kraaier23-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    FAQ

    Is Molecaten een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 14 ervaringen geplaatst over Molecaten. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3.8 gekregen, waarbij 36% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Molecaten actief?

    Molecaten is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Vakanties binnen Nederland, Hotels, huisjes en campings

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Molecaten gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.