Ervaringen Molecaten

Niemand wil uren in de auto zitten naar Zuid-Frankrijk met schreeuwende kinderen op de achterbank voor twee weekjes vakantie. Je hebt meestal nog een extra vakantie nodig om bij te komen van de reis. Bij Molecaten kun je een strand- of bosvakantie boeken binnen nederland. Geen lange autoritten en schreeuwende kinderen. Je wilt dan alleen wel bij een park of camping verblijven die genoeg te doen heeft voor de kinderen zodat jij kan genieten en ontspannen. Lees daarom op NederlandReview de recensies van vakantiegangers die al te gast geweest zijn bij één van de parken van Molecaten. Ze vertellen je alles over hun ervaringen, zodat jij alleen nog je koffers hoeft te pakken.

Over Molecaten

De familie Slager heeft al generaties lang ervaring in het exploiteren van recreatieparken. Hierbij staat respect voor mens en omgeving centraal. Volgens Molecaten draagt de omgeving namelijk bij aan de beleving van de gasten en dat kan natuurlijk niet genegeerd worden. De parken zijn daarom gericht op duurzaamheid en willen een toegevoegde waarde zijn voor de samenleving. De familiemissie is dan ook duidelijk: recreatieparken creëren voor de gast van de toekomst door middel van samenwerking met locale partners. De gast van de toekomst wil, volgens Molecaten, namelijk een betaalbaar product dat eigentijds is. Het verblijf in één van de parken moet de verwachtingen van de gasten overstijgen.


Neem een kijkje bij de verschillende campings en vakantieparken van Molecaten.

Waarom Molecaten?

– De parken hebben kampeerplaatsen, cabins, huurtenten, caravans, chalets, bungalows en strandhuisjes
– Molecaten heeft al meer dan 50 jaar ervaring
– Er zijn 15 campings en vakantieparken in Nederland en één in Hongarije
– Vriendelijk personeel
– Activiteiten voor alle leeftijden
– Voordeel voor alle ‘snelle beslissers’

Diensten Molecaten

Voor iedereen die meer informatie wil over de verschillende parken van Molecaten, is een brochure beschikbaar die je via de website kunt aanvragen. Je kunt echter op de website gemakkelijk informatie vinden over de verschillende parken in Nederland en het park in Hongarije. Kun je geen keuze maken? Geef dan je voorkeuren aan op de website en er wordt een overzicht voor je gemaakt om makkelijker een keuze te kunnen maken.

Parken Molecaten

– Noordduinen, Zuid-Holland
– Waterbos, Zuid-Hollandse eilanden
– Rondeweibos, Zuid-Hollandse eilanden
– Hoogduinen, Zeeuws-Vlaanderen
– ‘t Hout, Friese en Drentse bossen
– Het Landschap, Friese en Drentse bossen
– Kuierpad, Drentse Hooglanden
– De Agnietenberg, Vechtdal Overijssel
– De Koerberg, Veluwe
– Landgoed Molecaten, Veluwe
– De Leemkule, Veluwe
– Landgoed Ginkelduin, Utrechtse Heuvelrug
– Legénd Estate, Hongarije
– Flevostrand, Veluwemeer
– Bosbad Hoeven, Noord-Brabant
– Kruininger Gors, Brielse Meer

Contact opnemen met Molecaten

Heb je klachten, vragen of opmerkingen voor Molecaten? Neem dan een kijkje op de contactpagina van Molecaten. Je kunt contact opnemen met één van de parken of voor meer algemene vragen contact opnemen met de klantenservice van het bedrijf zelf. Zodra je aangeeft met wie je contact zoekt, krijg je direct alle contactgegevens. Je krijgt van alle parken het telefoonnummer, e-mailadres en bezoekadres. Ieder park heeft echter ook zijn eigen contactformulier en eigen Social Media. Volg het bedrijf zelf op Facebook en Twitter.

Wat vind jij van Molecaten?

Heb jij een heerlijke vakantie gehad bij één van de parken van Molecaten in Nederland of Hongarije? Schrijf dan een review over jouw ervaringen! Vertel alles over jouw vakantie, zodat nieuwe gasten weten wat ze te wachten staat.

Wat vinden anderen van de campings en vakantieparken van Molecaten? Kun je bij Molecaten echt ontspannen? Lees de reviews over hun ervaringen hier!

Molecaten
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

5,2
50% Zou hier weer kopen!

Bestellen

6

Service

5

Prijs

5,6

Leveren

4,6

Alle reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

boeking geweigerd

Onze boeking was geweigerd omdat wij met een “groep” zouden komen. Echter hebben wij maar met drie volwassen dames een boeking gedaan. Na wat navraag bleek het dat wij zijn geweigerd vanwege leeftijd terwijl wij alle 3 22 plus zijn. Ik vind dit echt zeer belachelijk.

Door: Naomi23-05-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Terugloop camping

Veel veranderingen terwijl dit niet teruggekoppeld wordt naar de klanten. Gesprek gehad met parkmanager, echter dit heeft weinig zin.
Woord: communicatie naar klanten ontbreekt. alles is veel duurder daardoor geworden, hetgeen jammer is, want het was een mooie camping.

Door: Kraaier23-05-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
3,5

Geweldige vakantie

Molecaten beschikt over geweldige accommodaties en faciliteiten op het park. Alles is schoon en goed onderhouden. Geschikt voor ieder gezin!

Door: Milan Bergh23-01-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Wespennest in Cabin

Wespennest in cabin gehad daar. Nacht eerder naar huis gegaan want wilden geen risico met zoontje (4 jaar) lopen. Ervaring gedeeld met molecaten, die schoten in een ontkenningskramp , bang om een gebaar te moeten maken. Waar een groot bedrijf heel klein in kan zijn

Door: Robert schouten11-08-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
5,5

Schrijf zelf een review over Molecaten

Uw beoordeling

Please enter your first and last name separated by a space (e.g. Jane Miller)