NederlandReview

  Ervaringen Molecaten

  Niemand wil uren in de auto zitten naar Zuid-Frankrijk met schreeuwende kinderen op de achterbank voor twee weekjes vakantie. Je hebt meestal nog een extra vakantie nodig om bij te komen van de reis. Bij Molecaten kun je een strand- of bosvakantie boeken binnen nederland. Geen lange autoritten en schreeuwende kinderen. Je wilt dan alleen wel bij een park of camping verblijven die genoeg te doen heeft voor de kinderen zodat jij kan genieten en ontspannen. Lees daarom op NederlandReview de recensies van vakantiegangers die al te gast geweest zijn bij één van de parken van Molecaten. Ze vertellen je alles over hun ervaringen, zodat jij alleen nog je koffers hoeft te pakken.

  Over Molecaten

  De familie Slager heeft al generaties lang ervaring in het exploiteren van recreatieparken. Hierbij staat respect voor mens en omgeving centraal. Volgens Molecaten draagt de omgeving namelijk bij aan de beleving van de gasten en dat kan natuurlijk niet genegeerd worden. De parken zijn daarom gericht op duurzaamheid en willen een toegevoegde waarde zijn voor de samenleving. De familiemissie is dan ook duidelijk: recreatieparken creëren voor de gast van de toekomst door middel van samenwerking met locale partners. De gast van de toekomst wil, volgens Molecaten, namelijk een betaalbaar product dat eigentijds is. Het verblijf in één van de parken moet de verwachtingen van de gasten overstijgen.


  Neem een kijkje bij de verschillende campings en vakantieparken van Molecaten.

  Waarom Molecaten?

  – De parken hebben kampeerplaatsen, cabins, huurtenten, caravans, chalets, bungalows en strandhuisjes
  – Molecaten heeft al meer dan 50 jaar ervaring
  – Er zijn 15 campings en vakantieparken in Nederland en één in Hongarije
  – Vriendelijk personeel
  – Activiteiten voor alle leeftijden
  – Voordeel voor alle ‘snelle beslissers’

  Diensten Molecaten

  Voor iedereen die meer informatie wil over de verschillende parken van Molecaten, is een brochure beschikbaar die je via de website kunt aanvragen. Je kunt echter op de website gemakkelijk informatie vinden over de verschillende parken in Nederland en het park in Hongarije. Kun je geen keuze maken? Geef dan je voorkeuren aan op de website en er wordt een overzicht voor je gemaakt om makkelijker een keuze te kunnen maken.

  Parken Molecaten

  – Noordduinen, Zuid-Holland
  – Waterbos, Zuid-Hollandse eilanden
  – Rondeweibos, Zuid-Hollandse eilanden
  – Hoogduinen, Zeeuws-Vlaanderen
  – ‘t Hout, Friese en Drentse bossen
  – Het Landschap, Friese en Drentse bossen
  – Kuierpad, Drentse Hooglanden
  – De Agnietenberg, Vechtdal Overijssel
  – De Koerberg, Veluwe
  – Landgoed Molecaten, Veluwe
  – De Leemkule, Veluwe
  – Landgoed Ginkelduin, Utrechtse Heuvelrug
  – Legénd Estate, Hongarije
  – Flevostrand, Veluwemeer
  – Bosbad Hoeven, Noord-Brabant
  – Kruininger Gors, Brielse Meer

  Contact opnemen met Molecaten

  Heb je klachten, vragen of opmerkingen voor Molecaten? Neem dan een kijkje op de contactpagina van Molecaten. Je kunt contact opnemen met één van de parken of voor meer algemene vragen contact opnemen met de klantenservice van het bedrijf zelf. Zodra je aangeeft met wie je contact zoekt, krijg je direct alle contactgegevens. Je krijgt van alle parken het telefoonnummer, e-mailadres en bezoekadres. Ieder park heeft echter ook zijn eigen contactformulier en eigen Social Media. Volg het bedrijf zelf op Facebook en Twitter.

  Wat vind jij van Molecaten?

  Heb jij een heerlijke vakantie gehad bij één van de parken van Molecaten in Nederland of Hongarije? Schrijf dan een review over jouw ervaringen! Vertel alles over jouw vakantie, zodat nieuwe gasten weten wat ze te wachten staat.

  Wat vinden anderen van de campings en vakantieparken van Molecaten? Kun je bij Molecaten echt ontspannen? Lees de reviews over hun ervaringen hier!

  Molecaten
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (7)

  4.2
  29% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  4.8
  Service
  rating
  4
  Prijs
  rating
  4.6
  Leveren
  rating
  3.8

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Geweldige vakantie

  Molecaten beschikt over geweldige accommodaties en faciliteiten op het park. Alles is schoon en goed onderhouden. Geschikt voor ieder gezin!

  Door: Milan Bergh 23-01-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  4 jaar vaste staplaats

  Als je hier een vaste staplek hebt; Vreselijke parkmanager ontzettend onsympathiek en meten met 2 maten. Heeft vrienden staan op dit park die overal mogen parkeren te pas en te onpas (midden op het pad zodat je de auto met eigen vervoer niet kan passeren) maar staat jouw trampoline te lang dan krijg je een mail dat deze verwijderd moet worden. Let goed op bij een caravan/chalet aanschaffen hier want wij zijn hier waar we bij stonden opgelicht. Als de chalet ouder dan 20 jaar is (wij kochten hem toen hij 20 was) en je wilt de chalet op het park verkopen dan mag dit niet en moet je het tegen hoge kosten van het park laten verwijderen. Daarna krijg je nog een hele riedel aan kleine regeltjes die nergens in het destijds overeengekomen contract te vinden zijn, maar sowieso álles om je op nog meer kosten te jagen. Van grind (wat er tevens al lag toen we deze plek gingen huren in de beginne) tot een heg (ook al gestationeerd bij start vd huur van deze plek) Peter van Osteade(parkmanager) blijft je zelfs met kerst mailen met dreiguitingen dat het binnen 11 dagen verwijderd moet worden volgens zijn persoonlijke regelement. Een ware hel om van dit park af te komen, het lijkt wel een nachtmerrie met gevolg 70%verlies op de destijds geïnvesteerde chalet plus alle bijkomende kosten van bedrijven die wij nu moeten inhuren

  Door: Sabrina 26-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Molecaten noordduinen

  Duinhuisje gehuurd. Er zaten kruipende beesten in ons matras. Na geklaagd te hebben bij receptie ander huisje gekregen. Ook daar ongedierte in matras waarschijnlijk bedwants. Eerder naar huis gegaan

  Door: Groenheiden 06-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Molecaten Landgoed Ginkelduin

  Overlast gehad van muizen in onze chalet met als gevolg dat onze eigendommen aangevreten waren. Muizenplaag is bekend op het park echter hier over geen communicatie naar de gasten, bij melden van de klacht wordt er weinig begrip getoond. Opmerkelijk was de lichte irritatie bij medewerkers van de receptie bij opnieuw melden "want het probleem is bekend". Muizenplaag is wel aangepakt echter vervolgens is er totaal geen evaluatie/communicatie naar de gasten toe. Alsof het er niet is wanneer je er niet over spreekt. Molecaten is niet bereid om ons tegemoet te komen door de geleden schade en ontevredenheid. Jammer dat de klant tevredenheid weinig prioriteit lijkt te hebben

  Door: Familie Haring 26-08-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  boeking geweigerd

  Onze boeking was geweigerd omdat wij met een “groep” zouden komen. Echter hebben wij maar met drie volwassen dames een boeking gedaan. Na wat navraag bleek het dat wij zijn geweigerd vanwege leeftijd terwijl wij alle 3 22 plus zijn. Ik vind dit echt zeer belachelijk.

  Door: Naomi 23-05-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Terugloop camping

  Veel veranderingen terwijl dit niet teruggekoppeld wordt naar de klanten. Gesprek gehad met parkmanager, echter dit heeft weinig zin.
  Woord: communicatie naar klanten ontbreekt. alles is veel duurder daardoor geworden, hetgeen jammer is, want het was een mooie camping.

  Door: Kraaier 23-05-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  3.5
  rating

  Wespennest in Cabin

  Wespennest in cabin gehad daar. Nacht eerder naar huis gegaan want wilden geen risico met zoontje (4 jaar) lopen. Ervaring gedeeld met molecaten, die schoten in een ontkenningskramp , bang om een gebaar te moeten maken. Waar een groot bedrijf heel klein in kan zijn

  Door: Robert schouten 11-08-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5.5
  rating

  Schrijf zelf een review over Molecaten

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Molecaten een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 7 ervaringen geplaatst over Molecaten. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.2 gekregen, waarbij 29% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Molecaten actief?

  Molecaten is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Vakanties binnen Nederland, Hotels, huisjes en campings

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Molecaten gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.