NederlandReview

    Ervaringen Mimosa reizen

    Waarom ook jij op vakantie moet gaan met Mimosa reizen! Meningen, oordelen en reviews! Op NederlanReview.nl tref je ze allemaal aan en kun je op een snelle en gemakkelijke manier een oordeel vormen over een onderneming en een bedrijf. Het helpt je natuurlijk om de onafhankelijke reviews te lezen en om zo een mening te krijgen van een bedrijf. Het is goed om ook een review op NederlandReview.nl achter te laten. Zo is het juiste mogelijk om anderen te helpen en te laten zien wat jij van een bedrijf vindt. Natuurlijk mag een review goed of slecht zijn. Zo simpel is dat natuurlijk! Onafhankelijke beoordelingen vind je op NederlandReview.nl.

    Over Mimosa reizen
    In 2015 is het bedrijf Mimosa Reizen opgericht. Het is een Nederlandse touroperator met een pakket van dynamisch samengestelde reizen. Ze bieden deze aan door verschillende aanbieders van vakanties met elkaar te combineren. Het wordt ook wel virtuele tour operating genoemd. Het bedrijf stelt de pakketten samen door meerdere accommodaties en ook lowcost vluchten van Easyjet en Ryanair met elkaar te combineren. De unieke werkwijze zorgt ervoor, dat je een lage prijs krijgt voor je reizen en vakanties. 

    Je kunt dezelfde vakantie boeken, maar dan voor een voordelige prijs bij Mimosa reizen. Je hoeft niet langer zelf op zoek te gaan naar een goedkope vlucht of de meest goedkope accommodatie. Bij de zoekmachine van Mimosa reizen vindt je het allemaal. Je bent in een keer klaar. Je hoeft niet alles zelf te boeken.  
    Het is trouwens helemaal veilig en goed om je reis te boeken bij Mimosa reizen. Ze zijn namelijk aangesloten bij de ANVR, de SGR en ook bij het Calamiteitenfonds. Hierdoor weet je zeker, dat je een goede reis kunt boeken bij ze. Er zijn volop vertrekdata en ook locaties, waardoor je voor een scherpe reis een mooie reis kunt boeken bij ze. Heerlijk! 

    Diensten van Mimosa reizen
    Ze bemiddelen in vakanties vanaf vele vertreklocaties en op alle dagen van het jaar. De belangrijkste voordelen van dit bedrijf:
    -    Er zijn volop vertrekdata en vertrokplekken. 
    -    Er zijn speciale en exclusieve kortingen 
    -    Er zijn hotels en vluchten welke lowcost worden ingekocht
    -    Er is een ruim aanbod van 8.000 accommodaties bij hun
    -    Je kunt veilig via iDeal of met je creditcard een betaling doen
    -    Vandaag boeken is morgen vertrekken (als je dat wilt)

    Klachten, tips en complimenten over Mimosa reizen
    Ze zijn aangesloten bij meerdere organisaties, zoals de ANVR en de SGR en het Calamiteitenfonds. Hierdoor is het mogelijk om met een goed gevoel een reis te boeken. Mocht er wat misgaan dan kun je een klacht indienen bij Mimosa reizen. Lossen ze het niet goed op volgens jou dan kun je naar deze organisaties gaan om een oplossing te vinden. 

    Heb jij ervaring met Mimosa reizen? 
    Je krijgt vast en zeker geen spijt van de mogelijkheden om een beoordeling te geven over een bedrijf als Mimosa reizen op NederlandReview.nl. Er zijn volop mogelijkheden om een review te geven. NederlandReview.nl is een van de platformen waar ook jij terecht kunt. Ook voor Mimosa reizen! 

     

    Waarom ook jij op vakantie moet gaan met Mimosa reizen! Meningen, oordelen en reviews! Op NederlanReview.nl tref je ze allemaal aan.

    Mimosa reizen
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (27)

    7,2
    63% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    7,4

    Service

    7

    Prijs

    7,4

    Leveren

    6,6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Super vakantie gehad.

    Jimy06-10-2018

    Wij zijn met Mimosa naar Egypte geweerst, tramsfer privé geboekt en gevlogen met Transavia. Alles goed geregeld en goedkoper dan concurrenten. Nu ook voor mei en herfst vakantie 2019 geboekt.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Nog vertrekken

    J Stassen 30-05-2018

    Wij vertrekken over 2 weken ,ben benieuwd of het allemaal goed gaat en we de tickets op tijd krijgen. We laten nog wat weten

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Huwelijksreis

    Jose Poulsen 20-05-2018

    We hebben een hele goeie ervaring met mimosa reizen .
    We zijn vorig jaar naar Kreta geweest .
    En mimosa heeft als extra voor ons huwelijk een mooiere kamer gereld met zeezicht en een fles wijn op de kamer bij aankomst .
    Voor ons geen minpunten ????????

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    10

    Slechte service

    Fam Hordijk18-05-2018

    Sturen betalingsherinnering terwijl al ruim op tijd aan deze verplichting is voldaan. ....sturen reisbescheiden zonder tickets. ....vorig jaar stuurde mimosa zelfs reisbescheiden van andere vakantiegangen. ....kortom. ...onprofessioneel. Lastig en vervelend. Kiezen volgende keer een echte reisorganisatie.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    geen transferregeling tussen vlieghaven en hotel

    van tilburg erwin14-02-2018

    Beste,

    voor mij geen mimosa reizen meer..aan de balie om in te checken kende ze geen mimosa reizen ..maar was wel kunnen vertrekken.. in hurghada aangekomen buiten de vluchthaven geen gids en niemand dat mimosa reizen kent ..taxi moeten nemen 30€ geen veilig gevoel maar toch in hotel aangekomen jasmine geen 5*WAARD..wifi betalen.!! na 2 dagen gids van LTX enW2m zij werken hiermee samen.. probeert nog enkele uitstapjes te regelen maar heb hem geprobeerd uit te leggen dat ik taxi heb moeten nemen..1dag voor vertrek opnieuw gids hij zegt dat er iemand ons zou brengen naar de luchthaven om 00.15u tegen 00.40u terug taxi genomen om naar luchthaven te geraken 25€ ...neen voor mij niet meer wel blad moeten ondertekenen dat ikzelf voor transfert heb gezorgd zodat zij zich geen zorgen hoeven te maken maar wat kan ik hier tegen doen...alleen dit schrijven en dan hopen dat je gewaarschuwd bent...!!!!!

    T. Kok24-03-2018

    Bovenstaande bremgt me schrik dat er toch geen transfers van en naar de luchthaven door mimosa reizen is geregeld? Is er iemamf waarbij wel vanaf hurghada deze transfers door Mimosa goed is geregeld? Wij hebben namelijk ook een reis via hun geboekt naar Hurghada en maken ons nu zorgen! Vast dank voor de reactie?

    Jim13-11-2018

    Transfer is inbegrepen in Egype. Wij zijn al geweest.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    Prima vakantie gehad.

    Martine lammers17-01-2018

    Wij zijn naar Kusadasi geweest met Mimosareizen.
    Alles goed geregeld projs was ook heel aantrekkelijk.
    Wij gaan zeker voor 2018 ook boeken.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    prima reiaorganisatie

    Kees van Ette19-12-2017

    Wij zijn met MimosaReizen naar Corfu geweest, alles prima geregeld. Gevlogen met Transavia, prive transfer. Super leuke reisleider veel excurcies geboekt. Nu voor volgende jaar ook geboekt

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    prima vakantie gehad!

    johanna Egberts08-12-2017

    Wij zijn al drie keer met mimosa op vakantie geweest, altijd prima geregeld. Prijzen zijn ook stuk voordeliger dan concurrenten.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Prima vakantie gehad

    Henk kempers17-11-2017

    Wij zijn naar corfu geweest alles goed geregeld.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Leuk en betaalbasr

    Diana Klein03-11-2017

    Wij zijn met Mimosa naar Malta geweest voor 99 euro een week , prima hotel en ook privé transfer. Boeken was ook heel makkelijk , alles per mail ontvangen en met Ryanair gevlogen. Wij hadden vragen over inchekken heeft een medewerkster prima geholpen

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Prima organisari

    Martin van Etten29-10-2017

    Reis geboekt naar Spanje gevlogen met Transavia.
    Alles per mail ontvangen. Prima vakantie gehad.
    Volgende jaar gaan we ook met jullie, reis was 100 goedkoper dan concurrent.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Onbeleefd en niet klantgericht slechte service

    S van de Goor24-10-2017

    Het boeken gaat eenvoudig op de site van Mimosa.
    Je moet alleen daarna geen problemen krijgen want daar houden ze bij Mimosa reizen niet van en service voor de Clienten dat kennen ze niet.
    Het Hotel Simena in Kemer Camyuva wordt bij Mimosa met 5* aangeboden en Ultra All-inclusive plus zijn nog geen 2 sterren waard.
    Een uitgewoond Hotel vergaande glorie oud vuil en vies en alles uit karton of plastic.Waar de noemer Ultra blijft geen idee?
    Transfer na overboeking (ander Hotel met bijbetaling) ook foetsie zelf taxi transfer vliegveld zelf taxi nemen en betalen.
    Kortom geen enkele service naar de klant.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Website en chat

    Isabel21-09-2017

    De website blokkeert constant wanneer je een welbepaalde datum wil ingeven. Via de chat probeert men in eerste instantie te helpen, maar houden geen rekening met alle filters die je doorgeeft. Wanneer je VRIENDELIJK (woorden als aub en dank bij voorbaat) vraagt alsnog te willen helpen, krijg je als antwoord dat men jou al 3 maal iets doorgestuurd heeft...... Uiteindelijk absoluut geen reactie meer..... ABSOLUUT klantonvriendelijk, ga hier zeker niet mee in zee.... Heb dit trouwens nog nooit meegemaakt.... Lees nu ook dat ik niet de enige ben die op deze manier behandeld werd.

    catharina27-09-2017

    Isabel. je hebt helemaal gelijk, heel erg klant onvriendelijk. Er zit een oude knor pot aan de telefoon, die erg nors overkomt, en nog te moe is om antwoord te geven. Voor mij was het de eerste en tevens de laatste keer dat ik bij mimosa geboekt heb.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    Vakantie Kusadasi Turkije

    Antoon &Catharina Bours19-09-2017

    Geachte reisorganisatie van Mimosa reizen:
    We willen Mimosa reizen heel vriendelijk bedanken voor de prefecte organisatie van onze vakantie in Kusadasi (Turkije) !
    We hebben nu al de 2 keer geboekt via deze reisorganisatie en alles was super en prefect geregeld !!
    We verheugen ons al voor de volgende vakantie in 2018 en hopen dat we weer bij deze reisorganisatie kunnen boeken.
    We zijn van 16-9-2017 pas terug van 3 weken Kusadasi (Turkije) en kijken er echt weer naar uit voor 2018
    Vanaf het boeken van de reis ,de reis opzicht en tot de terugkeer was super e correct geregeld !!
    Er kan altijd iets fout gaan,maar je moet niet op alle slakken zout leggen?
    Vakantie moet je relax aanvangen en met een heel goed en bemoedigend gevoel op terugkijken.
    Dit is het gevoel wat wij van deze reisorganisatie gekregen hebben en daar zijn we uiterst tevreden over !!
    Bij deze Mimosa reizen en al uw medewerkers onze hele hartelijke dank!!
    Met een vriendelijke en welgemeende groet,
    Antoon en Catharina Bours

    Antoon en Catharina Bours19-09-2017

    Geachte reisorganisatie Mimosa reizen en medewerkers, Sorry foutje,.......,maar wat ons betreft was de levering ook een cijfer 10 en niet het cijfer 6 !!! Zo zie je dat er op een bepaald moment altijd onwetend iets fout kan gaan. Bij deze ere wie ere toekomt,.......en dit is op dit moment reisorganisatie Mimosa reizen en medewerkers ! Allen bedankt. Antoon en Catharina Bours

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Zeer voordelig

    Kees26-08-2017

    Reis geboekt naar Spanje. 100 euro goedkoper dan de concurrent , direct bevestiging ontvangen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    prima organistaie

    Ester alt 24-08-2017

    De vakantie zelf moet nog beginnen, maar het boeken ging uitstekend. Heldere informatie, geen verassingen. Ook de communicatie vanaf het moment van boeken is prima. Enkele mails ontvangen met nuttige informatie. Als de reis zelf net zo goed verloopt dan hebben wij een prima vakantie.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    mooie reis naar Turkije

    ali Er19-08-2017

    Ik heb een reis naar Delphin Diva geboekt, transfer was privé geregeld. Binnen 15 min in hotel super snel.
    Terug vlucht was met Sunexpress inclusief ruimbagage en eten. Goed geregeld , nu al aan het kijken voor 2018
    Bedankt Mimosa

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    prima organisatie!

    Mike27-07-2017

    Ik had een verkeerd (foutief) e-mail-aders gebruikt, waardoor ik ik geen bevestiging van de boeking kreeg. Een telefoontje naar Mimosa Reizen, loste alles op. Ik gaf mijn juiste e-mailadres en kreeg de bevestiging van de boeking.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    vakantie

    De Macker15-05-2017

    30-10-2016 een vakantie geboekt bij mimosa reizen hotel lily op kreta
    zondag 14 mei gebeld met de vraag wanneer komen de papieren antwoord maandag 15 mei maar helaas in de middag gaan chatten met hen bleek er iets fout te zijn gegaan volgens mimosa lag het probleem ben tours in duitsland
    ze gingen het probleem oplossen maar toen kwam het we moesten 300 euro bijbetalen toen we een uurtje later terugbelde voor ons geld terug te krijgen kregen we te horen was niet meer mogelijk, was de reis in oktober een lokkertje om zo later de mensen alsnog geld te vangen.
    NOOIT MEER BIJ MIMOSA

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Slechte zaak!!

    van Drunen30-04-2017

    Slechte zaak! Boeken en betalen ging eenvoudig, maar.. Zomaar een geboekte en betaalde reis omzetten naar een reis met de heen en terugreis een vlucht met tussenlanding van een paar uur wachten op de luchthaven van Barcelona. Ze hebben vervoersplicht maar hoe lang ze erover doen en hoe er te komen moet je dus maar afwachten!
    Alles zelf uitzoeken en regelen, geen reisleiders aanwezig op luchthavens of reisbestemming.

    21-02-2018

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    Nooit meer

    Beppie19-03-2017

    Laten je extra betalen voor administratieve fout die Neckermann gemaakt had. Neckermann bevestigde dat dit door hun gratis hersteld was. Toch extra betalen aan Mimosa. Eerst 250 euro, later bleek 50 euro ook voldoende, anders geen tickets. Brutaal en onbeschoft te woord gestaan in slecht Nederlands. Mails vol met typefouten. Geen ondertekening en geen naam noemen bij telefonisch contact. Bezint eer gij begint.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    ik zou zo weer boeken

    Jantine Oudesluijs12-10-2016

    Geweldige reis. Een kleine aantekening. Met de dreigende staking van de luchtverkeerleiders in Griekenland waren julie zo attent om ons snel op de hoogte te stellen van de vervangende vlucht. Ik heb dit op prijs gesteld. Toen er goed nieuws was moesten wij zelf om bevestiging vragen dat we weer op de oude vlucht zaten. Daar doen jullie jezelf mee tekort. Verder niets dan lof.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Vakantie Kusadasi Turkije

    Antoon Bours26-09-2016

    Beste Mimosa reizen en medewerkers,
    Dit jaar voor de 13 keer in Kusadasi op vakantie geweest en alles was echt voor ons TOP !!!! geregeld !
    De vlucht naar Izmir en de transfer naar ons hotel was echt prima geregeld.
    Het hotel was in alle opzichten echt een topper en heel vriendelijk personeel en in alles zeer behulpzaam.
    Bij de terugreis was wederom na 3 weken weer alles prefect geregeld van transfer tot de terugkeer in Amsterdam/Schiphol !!
    We zouden de volgende keer ECHT weer kiezen voor Mimosa Reizen en hopen dat het weer de zelfde service geeft als waar we nu van hebben kunnen genieten!!!!
    HET WAS VOOR ONS ECHT EEN TOPPER !!
    Mimosa Reizen bedankt voor de prefecte service en dat we lekker en ontspannen van deze vakantie hebben kunnen genieten!!
    Met een vriendelijke en welgemeende groet.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Hr.

    Bergmans21-09-2016

    wilde net een reisje boeken naar gran canaria, ik zag een leuke aanbieding bij mimosa reizen. blijkt dat je voor EEN koffer mee te nemen in het vliegtuig 114 euro extra moet betalen. heb daarna gebeld met mimosa en word als een stuk vuil aan de telefoon te woord gestaan. en ook nog uitgemaakt voor leugenaar. voor mij GEEN mimosa reizen. ik zoek wel een betrouwbare reisorganisatie

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    Geen aanrader

    Bhjm Marteau18-08-2016

    Dit reisbureau is alles behalve behulpzaam. Brutaal aan de telefoon, beantwoord mail niet, zeer onvriendelijk. Ik zou dit niemand aanraden en zeker geen tweede keer bij hun boeken!!!!

    Martine Lammers17-01-2018

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    lastminute Spanje

    Hanneke14-07-2016

    Lastminute geboekt naar Spanje.
    Echt hele goede deal, superluxe hotel ook nog.
    We hebben er heel veel zin in!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Griekenland was top!

    Mayra30-06-2016

    Wie zegt dat je niet naar Griekenland moet gaan voor die crisis enzo is echt gek!!! Wij hebben een superweek gehad. Lekker erop uit, mooi weer en helemaal uitgewaaid. En met z'n 2tjes was ik 412 euro kwijt, inclusief vlucht!! We zaten in appartmenten complex san marco en dat is schoon, netjes en personeel was uiterst vriendelijk. Ik denk dat ze ook blij waren met weer wat touristen wat het was er nogal rustig. Naouja, beter voor ons! Toppertje dus!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Schrijf zelf een review over Mimosa reizen

    Uw beoordeling