Mimosa reizen

7.4
7.8

Bestellen

7.1

Service

7.6

Prijs

7.1

Levering

66.7%

Zou hier weer kopen

Mimosa reizen

Waarom ook jij op vakantie moet gaan met Mimosa reizen! Meningen, oordelen en reviews! Op NederlanReview.nl tref je ze allemaal aan en kun je op een snelle en gemakkelijke manier een oordeel vormen over een onderneming en een bedrijf. Het helpt je natuurlijk om de onafhankelijke reviews te lezen en om zo een mening te krijgen van een bedrijf. Het is goed om ook een review op NederlandReview achter te laten. Zo is het juiste mogelijk om anderen te helpen en te laten zien wat jij van een bedrijf vindt. Natuurlijk mag een review goed of slecht zijn. Zo simpel is dat natuurlijk! Onafhankelijke beoordelingen vind je op NederlandReview.

Over Mimosa reizen

In 2015 is het bedrijf Mimosa Reizen opgericht. Het is een Nederlandse touroperator met een pakket van dynamisch samengestelde reizen. Ze bieden deze aan door verschillende aanbieders van vakanties met elkaar te combineren. Het wordt ook wel virtuele tour operating genoemd. Het bedrijf stelt de pakketten samen door meerdere accommodaties en ook lowcost vluchten van Easyjet en Ryanair met elkaar te combineren. De unieke werkwijze zorgt ervoor, dat je een lage prijs krijgt voor je reizen en vakanties. 

Je kunt dezelfde vakantie boeken, maar dan voor een voordelige prijs bij Mimosa reizen. Je hoeft niet langer zelf op zoek te gaan naar een goedkope vlucht of de meest goedkope accommodatie. Bij de zoekmachine van Mimosa reizen vindt je het allemaal. Je bent in een keer klaar. Je hoeft niet alles zelf te boeken.  
Het is trouwens helemaal veilig en goed om je reis te boeken bij Mimosa reizen. Ze zijn namelijk aangesloten bij de ANVR, de SGR en ook bij het Calamiteitenfonds. Hierdoor weet je zeker, dat je een goede reis kunt boeken bij ze. Er zijn volop vertrekdata en ook locaties, waardoor je voor een scherpe reis een mooie reis kunt boeken bij ze. Heerlijk! 

Diensten van Mimosa reizen

Ze bemiddelen in vakanties vanaf vele vertreklocaties en op alle dagen van het jaar. De belangrijkste voordelen van dit bedrijf:
-    Er zijn volop vertrekdata en vertrokplekken. 
-    Er zijn speciale en exclusieve kortingen 
-    Er zijn hotels en vluchten welke lowcost worden ingekocht
-    Er is een ruim aanbod van 8.000 accommodaties bij hun
-    Je kunt veilig via iDeal of met je creditcard een betaling doen
-    Vandaag boeken is morgen vertrekken (als je dat wilt)

Klachten, tips en complimenten over Mimosa reizen

Ze zijn aangesloten bij meerdere organisaties, zoals de ANVR en de SGR en het Calamiteitenfonds. Hierdoor is het mogelijk om met een goed gevoel een reis te boeken. Mocht er wat misgaan dan kun je een klacht indienen bij Mimosa reizen. Lossen ze het niet goed op volgens jou dan kun je naar deze organisaties gaan om een oplossing te vinden. 

Heb jij ervaring met Mimosa reizen? 

Je krijgt vast en zeker geen spijt van de mogelijkheden om een beoordeling te geven over een bedrijf als Mimosa reizen op NederlandReview. Er zijn volop mogelijkheden om een review te geven. NederlandReview is een van de platformen waar ook jij terecht kunt. Ook voor Mimosa reizen! 


 


Waarom ook jij op vakantie moet gaan met Mimosa reizen! Meningen, oordelen en reviews! Op NederlanReview.nl tref je ze allemaal aan.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (60)

Anderen bekeken ook