NederlandReview

  Ervaringen Mimosa reizen

  Waarom ook jij op vakantie moet gaan met Mimosa reizen! Meningen, oordelen en reviews! Op NederlanReview.nl tref je ze allemaal aan en kun je op een snelle en gemakkelijke manier een oordeel vormen over een onderneming en een bedrijf. Het helpt je natuurlijk om de onafhankelijke reviews te lezen en om zo een mening te krijgen van een bedrijf. Het is goed om ook een review op NederlandReview achter te laten. Zo is het juiste mogelijk om anderen te helpen en te laten zien wat jij van een bedrijf vindt. Natuurlijk mag een review goed of slecht zijn. Zo simpel is dat natuurlijk! Onafhankelijke beoordelingen vind je op NederlandReview.

  Over Mimosa reizen

  In 2015 is het bedrijf Mimosa Reizen opgericht. Het is een Nederlandse touroperator met een pakket van dynamisch samengestelde reizen. Ze bieden deze aan door verschillende aanbieders van vakanties met elkaar te combineren. Het wordt ook wel virtuele tour operating genoemd. Het bedrijf stelt de pakketten samen door meerdere accommodaties en ook lowcost vluchten van Easyjet en Ryanair met elkaar te combineren. De unieke werkwijze zorgt ervoor, dat je een lage prijs krijgt voor je reizen en vakanties.

  Je kunt dezelfde vakantie boeken, maar dan voor een voordelige prijs bij Mimosa reizen. Je hoeft niet langer zelf op zoek te gaan naar een goedkope vlucht of de meest goedkope accommodatie. Bij de zoekmachine van Mimosa reizen vindt je het allemaal. Je bent in een keer klaar. Je hoeft niet alles zelf te boeken.
  Het is trouwens helemaal veilig en goed om je reis te boeken bij Mimosa reizen. Ze zijn namelijk aangesloten bij de ANVR, de SGR en ook bij het Calamiteitenfonds. Hierdoor weet je zeker, dat je een goede reis kunt boeken bij ze. Er zijn volop vertrekdata en ook locaties, waardoor je voor een scherpe reis een mooie reis kunt boeken bij ze. Heerlijk!

  Hotel Mimosa, Saint Saturnin de Lucian

  Diensten van Mimosa reizen

  Ze bemiddelen in vakanties vanaf vele vertreklocaties en op alle dagen van het jaar. De belangrijkste voordelen van dit bedrijf:
  - Er zijn volop vertrekdata en vertrokplekken.
  - Er zijn speciale en exclusieve kortingen
  - Er zijn hotels en vluchten welke lowcost worden ingekocht
  - Er is een ruim aanbod van 8.000 accommodaties bij hun
  - Je kunt veilig via iDeal of met je creditcard een betaling doen
  - Vandaag boeken is morgen vertrekken (als je dat wilt)

  Klachten, tips en complimenten over Mimosa reizen

  Ze zijn aangesloten bij meerdere organisaties, zoals de ANVR en de SGR en het Calamiteitenfonds. Hierdoor is het mogelijk om met een goed gevoel een reis te boeken. Mocht er wat misgaan dan kun je een klacht indienen bij Mimosa reizen. Lossen ze het niet goed op volgens jou dan kun je naar deze organisaties gaan om een oplossing te vinden.

  Heb jij ervaring met Mimosa reizen?

  Je krijgt vast en zeker geen spijt van de mogelijkheden om een beoordeling te geven over een bedrijf als Mimosa reizen op NederlandReview. Er zijn volop mogelijkheden om een review te geven. NederlandReview is een van de platformen waar ook jij terecht kunt. Ook voor Mimosa reizen!

  Waarom ook jij op vakantie moet gaan met Mimosa reizen! Meningen, oordelen en reviews! Op NederlanReview.nl tref je ze allemaal aan.

  Mimosa reizen
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (38)

  6.6
  55% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  7.2
  Service
  rating
  6.2
  Prijs
  rating
  6.8
  Leveren
  rating
  6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Reis maar Spanje

  Onze reis maar Spanje is goed uitgevoerd. Volgende keer boeken we weer bij Mimosa

  Door: Tim12-09-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Reis naar Egypte

  Helaas is de reis naar Egypte geannuleerd door Mimosa reizen en kreeg een omboeking of voucher aangeboden. Een bericht gestuurd om 9.32 dat ik liever mijn geld terug had en om 9.41 stond het al op mijn rekening.
  Mimosa super bedankt en jullie zijn zeker een aanrader voor de volgende vakanties.

  Door: G.wouters04-09-2020
  Leen Decaestecker10-09-2020

  Reis geannuleerd in juli naar Egypte. De centjes gisteren terug gekregen! Hartelijk bedankt voor de service en hopelijk kunnen we volgend jaar terug genieten van jullie service en reizen.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Vakantie naar Tenerife maart 2019 via Mimosa Reizen

  All inclusieve vakantie geboekt 10 dagen op Tenerife in labranda is la bonita in Costa Adeje. Boeking ging prima en reis is prima verlopen. Geen problemen gehad. De prijs was prima, boekingsbescheiden op tijd ontvangen, transfer prima geregeld. Had geen reden om kontakt te zoeken meer reisbureau omdat er geen reden toe was.

  Door: Christine Arfman25-07-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Pakketreis

  Waardeloze organisatie bij problemen. Wordt van kastje naar de muur gestuurd. Hierdoor nog steeds 500 euro kwijt van de pakketreis.

  Door: Ad van Hekken28-05-2020
  J.e.17-06-2020

  Reis moeten annuleren i.v.m. corona maar mimosa komt op geen enkele manier tegemoet.Geen voucher en omboeken kon niet. We hebben 50% van de reissom moeten betalen. Communicatie is zeer slecht en medewerkers onvriendelijk. Boek hier nóóit meer.

  r.a19-06-2020

  slecht hanteren hun eigen voorwaarden je zit er gelijk aan vast geen bedenktijd of herroeoings recht en annuleren is een groot probleem

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Reis Side

  Wat een slechte reactie krijg je van hun steeds weer andere prijzen kortingen er niet af en een norse man die je te woord staat , .wanneer je iets overlegt oplossingen of je een redelijk antwoord geven.kunnen ze niet. Onze ervaring slechte maatschappij .

  Door: Willie v schajik14-02-2020
  Dillen rudy29-04-2020

  Zeer goed behandeld ondanks zeer moeilijke omstandigheden geld terug gestort omdat reis niet door kan gaan boek zeker terug bij jullie

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  pakketreis

  Klant is koning zo zegt men. Niet bij Mimosa reizen!
  Zodra de betaling binnen is, is zowel klantvriendelijkheid,
  professionaliteit en serviceverlening zéér ver beneden peil.

  Het was noodzakelijk dat ik 2 keer telefonisch contact opnam.
  Dat was echt dringend en noodzakelijk omdat er zaken fout liepen,
  ik vragen had en erf onduidelijkheden waren,
  Ik vroeg netjes en beleefd om hulp, advies en oplossingen.

  Twee verschillende heren hebben mij te woord gestaan.
  Tijdens beide gesprekken ben ik zeer onbeleefd, grof en schandalig te woord gestaan.
  Op beledigende en bijna schreeuwde toon werd ik 'afgekafferd'.

  Doei Mimosa!

  Door: m c06-10-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  reis tenerife

  Pluspunt: mooi appartement
  Minpunten: slechte organisatie, slechte informatie, geen reisleiding, contact zoeken onmogelijk, slecht geregeld allemaal. Nooit en nooit meer mimosa

  Door: Joke Vermast25-08-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  Pakketreis

  Service en Klantvriendelijkheid is echt Waardeloos. Onbeschofte / Onvriendelijke , niet professionele organisatie.

  Door: Janus03-06-2019
  juju04-07-2019

  Dat kan ik echt beamen , gisteren telefonisch meegemaakt en ik ging nog maar een vraag stellen over een hotel. Dit heb ik echter nog nooit meegemaakt , ik moest maar eens lezen wat er op de site stond altijd die lastige vragen, schreeuwende man aan de telefoon heel grof gebekt mijn gedacht. Je wilt niet weten wat ik allemaal te horen kreeg. Want ben namelijk ook nog een Belgische klant. En idd de reis was 50 euro goedkoper dan bij corendon nu heb ik liever vriendelijke mensen te doen waar ik mijn vragen kan stellen. Daarna werd ik wel terug opgebeld met sorry maar toch een nare ervaring en werd er nog bij verteld het gaat gewoon om boeken, betalen, vakantie en vertrekken en verder willen ze geen vragen.

  Carol Mars07-07-2019

  Inderdaad, net hetzelfde meegegemaakt! NOOIT MEER! NOOIT MEER! Wij zijn helemaal niet tevreden... Onze wensen werden helemaal niet ingewilligd door Mimosa! En als ze je dan aanspreekt hierover hebben ze een hele grote uitleg klaar en blijf je vooral heel machteloos en ontgoocheld achter! Liever iets meer betalen en perfecte service bij een kleiner reisbureau dan een nummer bij Mimosa die alleen blijkbaar graag incasseert!

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  Reis

  Als je denkt dat je een pakketreis boekt, kom je van een koude kermis thuis!
  Boeken gaat snel. de Service en Klantvriendelijkheid is echt Waardeloos. Onbeschofte / Onvriendelijke , niet professionele organisatie.
  Gebrekkig Nederlands sprekende mensen die niet willen begrijpen wat je bedoelt.
  Willen je absoluut niet helpen bij vragen NA de boeking.

  Door: Ib03-06-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Pakketteis

  Boeken ging snel, bevestiging ook, als je vragen hebt NA de boeking word je onbeschoft te woord gestaan, er wordt geschreeuwd.
  Betalingsherinnering ontvangen terwijl alles op tijd betaald was!!!
  Geen excuus niets...
  Als je hierover belt zeggen ze ja we krijgen duizenden e-mails per dag....
  Kortom nooit meer, goedkoop = duurkoop

  Door: Angel31-05-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  3.5
  rating

  Hotel geboekt met airco die er niet is

  Hotel geboekt met airco zoals vermeld op hun site wat niet het geval was. We vonden dit toch wel misleidende reclame en hadden zeker niet voor dit hotel gekozen als we dit geweten hadden. Geprobeerd bij hotelreceptie een ander kamer te krijgen wat niet mogelijk was omdat in het hele hotel geen airco aanwezig was, aldus hotelreceptie.
  's Nachts in zeer warme kamer schuifpui moeten openzetten muggen en verkeersoverlast, moeilijk kunnen slapen.
  Achteraf ontkende Mimosa dit ten stelligste en opmerkingen werden gemaakt als "hebben ze airco er dan eruit gehaald". Op onze vraag waarom ze dit dan niet navroegen bij het hotel deden ze niet. We hebben zelf maar bevestiging bij hotel gevraagd die dit beaamde en dit ons per mail doorgestuurd en wij naar Mimosa, ze hebben ons nu doorverwezen naar Thomas Cook.
  Een sorry kennen ze daar niet.

  Door: Fr. Hover22-05-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Super vakantie gehad.

  Wij zijn met Mimosa naar Egypte geweerst, tramsfer privé geboekt en gevlogen met Transavia. Alles goed geregeld en goedkoper dan concurrenten. Nu ook voor mei en herfst vakantie 2019 geboekt.

  Door: Jimy06-10-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Nog vertrekken

  Wij vertrekken over 2 weken ,ben benieuwd of het allemaal goed gaat en we de tickets op tijd krijgen. We laten nog wat weten

  Door: J Stassen 30-05-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Huwelijksreis

  We hebben een hele goeie ervaring met mimosa reizen .
  We zijn vorig jaar naar Kreta geweest .
  En mimosa heeft als extra voor ons huwelijk een mooiere kamer gereld met zeezicht en een fles wijn op de kamer bij aankomst .
  Voor ons geen minpunten ????????

  Door: Jose Poulsen 20-05-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  10
  rating

  Slechte service

  Sturen betalingsherinnering terwijl al ruim op tijd aan deze verplichting is voldaan. ....sturen reisbescheiden zonder tickets. ....vorig jaar stuurde mimosa zelfs reisbescheiden van andere vakantiegangen. ....kortom. ...onprofessioneel. Lastig en vervelend. Kiezen volgende keer een echte reisorganisatie.

  Door: Fam Hordijk18-05-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  geen transferregeling tussen vlieghaven en hotel

  Beste,

  voor mij geen mimosa reizen meer..aan de balie om in te checken kende ze geen mimosa reizen ..maar was wel kunnen vertrekken.. in hurghada aangekomen buiten de vluchthaven geen gids en niemand dat mimosa reizen kent ..taxi moeten nemen 30€ geen veilig gevoel maar toch in hotel aangekomen jasmine geen 5*WAARD..wifi betalen.!! na 2 dagen gids van LTX enW2m zij werken hiermee samen.. probeert nog enkele uitstapjes te regelen maar heb hem geprobeerd uit te leggen dat ik taxi heb moeten nemen..1dag voor vertrek opnieuw gids hij zegt dat er iemand ons zou brengen naar de luchthaven om 00.15u tegen 00.40u terug taxi genomen om naar luchthaven te geraken 25€ ...neen voor mij niet meer wel blad moeten ondertekenen dat ikzelf voor transfert heb gezorgd zodat zij zich geen zorgen hoeven te maken maar wat kan ik hier tegen doen...alleen dit schrijven en dan hopen dat je gewaarschuwd bent...!!!!!

  Door: van tilburg erwin14-02-2018
  T. Kok24-03-2018

  Bovenstaande bremgt me schrik dat er toch geen transfers van en naar de luchthaven door mimosa reizen is geregeld? Is er iemamf waarbij wel vanaf hurghada deze transfers door Mimosa goed is geregeld? Wij hebben namelijk ook een reis via hun geboekt naar Hurghada en maken ons nu zorgen! Vast dank voor de reactie?

  Jim13-11-2018

  Transfer is inbegrepen in Egype. Wij zijn al geweest.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Prima vakantie gehad.

  Wij zijn naar Kusadasi geweest met Mimosareizen.
  Alles goed geregeld projs was ook heel aantrekkelijk.
  Wij gaan zeker voor 2018 ook boeken.

  Door: Martine lammers17-01-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  prima reiaorganisatie

  Wij zijn met MimosaReizen naar Corfu geweest, alles prima geregeld. Gevlogen met Transavia, prive transfer. Super leuke reisleider veel excurcies geboekt. Nu voor volgende jaar ook geboekt

  Door: Kees van Ette19-12-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  prima vakantie gehad!

  Wij zijn al drie keer met mimosa op vakantie geweest, altijd prima geregeld. Prijzen zijn ook stuk voordeliger dan concurrenten.

  Door: johanna Egberts08-12-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Prima vakantie gehad

  Wij zijn naar corfu geweest alles goed geregeld.

  Door: Henk kempers17-11-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Schrijf zelf een review over Mimosa reizen

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Mimosa reizen een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 38 ervaringen geplaatst over Mimosa reizen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.6 gekregen, waarbij 55% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Mimosa reizen actief?

  Mimosa reizen is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goedkope vakanties, Zonvakanties & All-Inclusive, Bijzondere reizen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Mimosa reizen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.