Merapi Tour en Travel

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Merapi Tour en Travel

Een reis door Indonesië maken. Het zal voor velen een droomreis zijn. Bij Merapi Tour en Travel weten ze alles over het land en helpen ze reizigers om een geweldige reis samen te stellen. Je wilt natuurlijk het liefst je koffers vast pakken en in het vliegtuig stappen, maar neem nog even de tijd om de reviews en beoordelingen van reizigers te lezen die al eerder met Merapi Tour en Travel gereisd hebben. 


Over Merapi Tour en Travel

Bij Merapi Tour en Travel noemen ze zichzelf de specialist in reizen naar Indonesië. Het bedrijf kent het land door en door. Deze kennis maakt het voor klanten mogelijk om samen met de experts bij Merapi Tour en Travel een persoonlijke reis door Indonesië te plannen. Bij Merapi Tour en Travel staat de cultuur centraal en de reisorganisatie werkt samen met verschillende toerisme-organisaties in Indonesië om reizigers de mogelijkheid te geven de cultuur en de mensen echt te leren kennen. Sinds 2010 is de reisorganisatie verder gegroeid en zijn nu ook reizen in Maleisië, Thailand, Vietnam, Laos en Cambodja mogelijk. Voor alle landen heeft de reisorganisatie een expert die je helpt met het samenstellen van je reis.
Bestemmingen Merapi Tour en Travel

– Indonesië, eilandcombinaties
– Bali
– Flores & Komodo
– Java
– Kalimantan
– Lombok
– Molukken
– Papua
– Sulawesi
– Sumatra
– Maleisië
– Thailand
– Laos
– Cambodja
– Vietnam
– Sri Lanka
– Myanmar


Wat maakt Merapi Tour en Travel speciaal?

De reisorganisatie belooft bij alle reizen:
Avontuur: De landen die je met de reisorganisatie kunt bezoeken, bieden oneindig veel mogelijkheden om op avontuur te gaan. Je kunt door de bergen trekken, raften op wilde rivieren en duiken en snorkelen in de mooiste wateren.
Cultureel: Cultuur snuiven is het belangrijkste voor Merapi Tour en Travel. De landen bieden een cultuur die voor de Westerse reiziger ongekend is. De architectuur, dans, muziek en tradities zullen bij je reis dan ook centraal staan.
Natuur: De landen hebben indrukwekkende regenwouden en jungles met flora en fauna die je nog nooit eerder gezien hebt.
Rust: Je bepaalt altijd zelf het tempo van je reis.
Strand: Voor iedereen die liever op het strand ligt in plaats van het avontuur zoekt, heeft de reisorganisatie ook strandvakanties.
Luxe: De reisorganisatie kent alle luxe ressorts om even helemaal te ontspannen.


Klachten Merapi Tour en Travel

Er kan tijdens het boeken natuurlijk iets fout gegaan zijn. Op de website vind je alle informatie om contact op te nemen met de reisorganisatie. Je kunt een afspraak maken, mailen, chatten, bellen of het contactformulier invullen. Ook tijdens je reis kun je Merapi Tour en Travel bereiken. Er is een speciaal telefoonnummer voor noodgevallen of als je vragen hebt. Neem ook eens een kijkje op de Facebook-pagina van Merapi Tour en Travel.


Jouw ervaringen met Merapi Tour en Travel

Ben jij net terug van een geweldige vakantie in het prachtige Indonesië? Of heb jij nog een extra vakantie nodig om van deze vakantie bij te komen? Schrijf dan een review en vertel alles over jouw reis. Komt Merapi Tour en Travel echt alle beloftes na? Geef jouw mening en help nieuwe klanten door jouw ervaringen met Merapi Tour en Travel te delen.


Heb je altijd al door Indonesië willen reizen? Misschien is Merapi Tour en Travel dan jouw reisorganisatie? Lees hier over de ervaringen van klanten.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)