NederlandReview

  Ervaringen Merapi Tour en Travel

  Een reis door Indonesië maken. Het zal voor velen een droomreis zijn. Bij Merapi Tour en Travel weten ze alles over het land en helpen ze reizigers om een geweldige reis samen te stellen. Je wilt natuurlijk het liefst je koffers vast pakken en in het vliegtuig stappen, maar neem nog even de tijd om de reviews en beoordelingen van reizigers te lezen die al eerder met Merapi Tour en Travel gereisd hebben.

  Over Merapi Tour en Travel

  Bij Merapi Tour en Travel noemen ze zichzelf de specialist in reizen naar Indonesië. Het bedrijf kent het land door en door. Deze kennis maakt het voor klanten mogelijk om samen met de experts bij Merapi Tour en Travel een persoonlijke reis door Indonesië te plannen. Bij Merapi Tour en Travel staat de cultuur centraal en de reisorganisatie werkt samen met verschillende toerisme-organisaties in Indonesië om reizigers de mogelijkheid te geven de cultuur en de mensen echt te leren kennen. Sinds 2010 is de reisorganisatie verder gegroeid en zijn nu ook reizen in Maleisië, Thailand, Vietnam, Laos en Cambodja mogelijk. Voor alle landen heeft de reisorganisatie een expert die je helpt met het samenstellen van je reis.


  Wil je vast weten wat je te wachten staat? Kijk dan naar het reisvlog van Larissa in Indonesië.

  Bestemmingen Merapi Tour en Travel

  – Indonesië, eilandcombinaties
  – Bali
  – Flores & Komodo
  – Java
  – Kalimantan
  – Lombok
  – Molukken
  – Papua
  – Sulawesi
  – Sumatra
  – Maleisië
  – Thailand
  – Laos
  – Cambodja
  – Vietnam
  – Sri Lanka
  – Myanmar

  Wat maakt Merapi Tour en Travel speciaal?

  De reisorganisatie belooft bij alle reizen:
  Avontuur: De landen die je met de reisorganisatie kunt bezoeken, bieden oneindig veel mogelijkheden om op avontuur te gaan. Je kunt door de bergen trekken, raften op wilde rivieren en duiken en snorkelen in de mooiste wateren.
  Cultureel: Cultuur snuiven is het belangrijkste voor Merapi Tour en Travel. De landen bieden een cultuur die voor de Westerse reiziger ongekend is. De architectuur, dans, muziek en tradities zullen bij je reis dan ook centraal staan.
  Natuur: De landen hebben indrukwekkende regenwouden en jungles met flora en fauna die je nog nooit eerder gezien hebt.
  Rust: Je bepaalt altijd zelf het tempo van je reis.
  Strand: Voor iedereen die liever op het strand ligt in plaats van het avontuur zoekt, heeft de reisorganisatie ook strandvakanties.
  Luxe: De reisorganisatie kent alle luxe ressorts om even helemaal te ontspannen.

  Klachten Merapi Tour en Travel

  Er kan tijdens het boeken natuurlijk iets fout gegaan zijn. Op de website vind je alle informatie om contact op te nemen met de reisorganisatie. Je kunt een afspraak maken, mailen, chatten, bellen of het contactformulier invullen. Ook tijdens je reis kun je Merapi Tour en Travel bereiken. Er is een speciaal telefoonnummer voor noodgevallen of als je vragen hebt. Neem ook eens een kijkje op de Facebook-pagina van Merapi Tour en Travel.

  Jouw ervaringen met Merapi Tour en Travel

  Ben jij net terug van een geweldige vakantie in het prachtige Indonesië? Of heb jij nog een extra vakantie nodig om van deze vakantie bij te komen? Schrijf dan een review en vertel alles over jouw reis. Komt Merapi Tour en Travel echt alle beloftes na? Geef jouw mening en help nieuwe klanten door jouw ervaringen met Merapi Tour en Travel te delen.

  Heb je altijd al door Indonesië willen reizen? Misschien is Merapi Tour en Travel dan jouw reisorganisatie? Lees hier over de ervaringen van klanten.

  Merapi Tour en Travel
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Merapi Tour en Travel

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Merapi Tour en Travel een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Merapi Tour en Travel. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Merapi Tour en Travel actief?

  Merapi Tour en Travel is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Zonvakanties & All-Inclusive, Bijzondere reizen, Groepsreizen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Merapi Tour en Travel gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.