NederlandReview

  Ervaringen Meditel reisvaccinaties

  Moet u zich laten onderzoeken in zowel preventief- als gericht medisch voor verzekeraars? Dan bent u bij www.meditel.nl aan de juiste adres om je te laten keuren / onderzoeken. Wij van NederlandReview verzamelen reviews van consumenten die al eerder producten hebben besteld/gekocht van een bedrijf of een winkel. De eerdere consumenten die zich hebben laten onderzoeken of hebben laten keuren hebben een review geplaatst over Meditel. De reviews gaan o.a. over hoe de klantenservice omgaat met de klanten, je goed word geholpen met keuringen en vaccinaties en of je volledig gezond bent. Wij zijn een onafhankelijke platform waar consumenten dus zijn of haar meningen kunnen achterlaten over een bedrijf of winkel. Met de reviews die zijn geschreven door ons en de consumenten kunnen de toekomstige consumenten beslissen of zij zich willen laten onderzoeken via Meditel. We horen graag uw mening over Meditel.nl zodat we samen de toekomstige consumenten kunnen helpen.

  Over Meditel.nl
  Wat is Meditel.nl? Meditel is sinds 1987 een gespecialiseerde bedrijf in zowel preventief- als gericht medisch onderzoek voor verzekeraars, verzekeringstussenpersonen, bedrijven, overheden en particulieren. Er worden jaarlijks meer dan veertigduizend medische keuren onderzocht en Meditel is dus daarmee marktleider op het gebied van medische keuringen, risico- en claimbeoordelingen. Meditel verricht Preventief Medische Onderzoeken volgens de eisen van de Arbowet waarmee u hiermee als werkgever aan de wettelijke plicht om uw werknemers een periodiek medisch onderzoek aan te bieden voldoet. Ook verricht Meditel diverse wettelijk verplichte keuringen.  Het bedrijf is gevestigd in Gouda.

  Heeft u zich ooit laten onderzoeken via Meditel.nl? Hoe was uw ervaring en klopt het dat zij goed zijn in het onderzoeken ervan?

  Diensten Meditel.nl
  Meditel gaat dus over het onderzoeken van mensen voor verzekeraars, verzekeringstussenpersonen, bedrijven, overheden en particulieren. Ze bieden categorieën aan zoals de PMO (Preventief Medische Onderzoeken), wettelijke keuringen waar een werknemer periodiek verplicht is een medische keuring te ondergaan, Vervolgstappen waar je door gewezen kan worden naar de huisarts of specialist, griepvaccinaties waar zij een vaccinatie aanbieden met een grote mate van bescherming en beroepsvaccinaties om uw organisatie te verzorgen. Meditel heeft een landelijk netwerk van keuringslocaties en vaste contactpersonen voor werkgevers. Het is tevens mogelijk om online in te plannen voor 24 uur per dag, 7 dagen per week. Meditel is dus een specialist op het gebied van medische keuringen en onderzoeken.

  Heeft u als bedrijf of persoonlijk een categorie uitgekozen om iemand te laten onderzoeken voor uw bedrijf? Laat het ons weten.

  Klachten
  Heeft u een klacht opgelopen bij het onderzoeken ervan of heeft u een vraag over de onderzoeken en vaccinaties? Dan kunt u via de website Meditel.nl de klantenservice bereiken. U kunt het contactformulier zo invullen en de werknemers ervan zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Via de klantenservice kunt u ook online een vaccinatieafspraak maken. Of voor vragen kunt u met betrekking tot vaccinaties de FAQ raadplegen.

  Ooit een klacht gehad om een onderzoeking of heeft u ooit iets gevraagd? Hoe snel werd u geholpen en hoe reageerden zij daarop? We willen het graag weten.

  Duizenden onafhankelijke ervaringen van klanten die u voorgingen. Lees ze allemaal bij NederlandReview. Ook over Meditel!

  Meditel reisvaccinaties
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (6)

  7,8
  67% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  8

  Service

  8,6

  Prijs

  8

  Leveren

  6,6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Onverzorgd

  Nn10-11-2018

  Meditel Doetinchem: week voor de afspraak langsgereden. Zag er verlaten uit. Woonhuis leeg met stapel post op de mat. Bedrijfsruimte met stoeken in de gang bij de voordeur. Openstaande brievenbuis mer uitpuilende folders en post. Kaal en onverzorgd. Afspraak geannuleerd.

  B15-11-2018

  Ik ben goed geholpen door Meditel in Doetinchem. Als je op de online agenda kijkt, zie je dat ze niet alle dagen open zijn. Van buiten zou je inderdaad niet verwachten dat er een bedrijf in zit, maar binnen is het schoon en verzorgd en ze konden me precies vertellen welke vaccinaties ik nodig had en hadden deze op voorraad.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  8

  Super

  Nellie17-09-2018

  Ik ben in Ridderkerk geweest voor een medisch onderzoek. Makkelijke site om afspraak te maken, je wordt vooraf goed geinformeerd, en het onderzoek gebeurde professioneel. Goede uitleg, en keurig op tijd geholpen.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Amateuristisch

  Piekeboor03-07-2018

  Voor een lange reis consult gehaald. Het enige wat de assistente meldde waren de verplichte vaccinaties. Zelf heb ik aanbevolen inentingen ter sprake gebracht en er een keuze in gemaakt.
  M.b.t. de Mazelen en Rabies zou in een vervolgafspraak meer info komen. Over Rabies heb ik tussentijds via email afspraken gemaakt, die niet bij de assistente terecht kwamen. Op Mazelen had assistente zich niet voorbereid. bij de 2e afspraak, evenmin kwam ze terug op de profylaxe voor Malaria.
  Meditel voor mij eens maar niet weer. Ga je er toch naar toe, bereid je zelf dan degelijk voor.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3

  Gerustgesteld voor reisvaccinaties

  Jolanda 23-03-2017

  Ik was wat angstig voor mijn reis naar het buitenland in verband met welke vaccinaties ik precies nodig zou hebben. ik heb bovendien wat naaldenangst en wilde daarom niet te veel spuiten, maar ook zeker niet te weinig. Contact opgenomen met Meditel en een afspraak gemaakt. Gelukkig kon dat gewoon via de website.
  Kundig personeel, de persoon die mij ging inenten wist mij echt rustig te maken en houden. Uiteindelijk heb ik toch voor de volledige cocktail gekozen, liever te veel dan te weinig dacht ik en dat was ook wel het advies. Bovendien was ik gerustgesteld met mijn angst voor naalden en was ik toch al bezig.
  Daarom zou ik Meditel zeker aanraden voor wie op reis gaat en daar een vaccinatie voor nodig heeft.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Dhr

  Andre Coster11-11-2016

  Meditel is een professioneel bedrijf. De medewerkers zijn vriendelijk, geduldig, behulpzaam en zeker een snelle afhandeling cq reactie op zowel email als ook telefoongesprek. Dit maken we nog zelden mee in Nederland, gewoonweg perfect, zeker een aanrader !!!
  Volop tevreden.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Gezondheidstest uit laten voeren bij Meditel

  Monica de Vries02-06-2016

  Sinds kort ben ik van baan gewisseld en voor mijn huidige job moet ik aan bepaalde fysieke eisen voldoen. Hiervoor moest ik een gezondheidstest uit laten voeren. Dit heb ik laten doen bij Meditel, omdat ik er goede ervaringen over gelezen heb. Ik kan nu bevestigen dat het inderdaad een professioneel bedrijf is met veel aandacht voor de personen die er komen.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  7

  Schrijf zelf een review over Meditel reisvaccinaties

  Uw beoordeling