NederlandReview

  Ervaringen Maxivillas

  Ken jij dit bedrijf echt wel zo goed als je denkt? Maxivillas is een bedrijf welke goedkope vakanties aanbiedt en ook zon vakanties. Ze hebben natuurlijk een mooie aanbod van vakantiehuizen, vakantie bungalows en ook vakantie villa’s. De naam had dit laatste natuurlijk al verklapt. Het is heerlijk om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is vandaag de dag! Kijk naar de mogelijkheden en de opties om te genieten van het geven en lezen van reviews over max-villas.eu. We weten zeker, dat ook jij zult genieten van de mogelijkheden om een eerlijke mening achter te laten over hun. Je mening mag positief zijn en ook negatief. Op die manier is het immers mogelijk voor een ander om een eerlijk beeld te krijgen van een organisatie en een bedrijf als max-villas.eu. Wanneer je ze al kent is het slim en goed om juist je mening over hun achter te laten op NederlandReview. Anderen kunnen dan ook een goed beeld van hun krijgen. Al vast bedankt voor het achterlaten van je positieve of negatieve review over max-villas.eu.

  Over maxivillas.com

  Maxivillas.com is een makelaar aan de Costa Blanca in Spanje. Ze bieden niet alleen veel woningen te koop aan, maar ook verhuren ze aan anderen. Het gaat om verschillende soorten vastgoed. Er is een ruim aanbod van koopwoningen en panden in de Costa Blanca regio. Ze kunnen je begeleiden bij het aankopen of het verkopen van een huis. Het onroerend goed en de huizen aan de Costa Blanca staan altijd te koop en zijn beschikbaar. Het is mogelijk om het aanbod van villa’s en woningen te vinden in deze regio. Er zijn volop woningen en nieuwbouw kavels waar je ook je eigen woning op kunt laten bouwen.

  MAXIVILLA (YN) 2016

  Diensten van maxvillas

  De site maxvillas.com is een Spaanse makelaars site waar ze je kunnen helpen om een huis te kopen of te verkopen. Het is ook mogelijk om een woning te huren of te verhuren. Er zijn eigenlijk volop mogelijkheden om deze Spaanse makelaar aan het werk te zetten.

  Klachten, tips en complimenten over maxvillas

  Ben je ontevreden ergens over? Dan is het belangrijk en slim om een klacht in te dienen over hun. Het is dan voor hun mogelijk om een oplossing te zoeken. Laat je ook nog even je mening over hun achter op NederlandReview? Dan kun je een ander bedrijf goed helpen!

  Heb jij ervaring met maxvillas.com

  Mooi, goed, slecht, matig, gigantisch, sterk, uniek? Wat vind jij van dit bedrijf? Is het een organisatie waar jij ook mee wegloopt? Of is het compleet niets? Het is goed om de mogelijkheden te bekijken van dit mooie bedrijf.

  Villa huren? Goedkoop? Betrouwbaar en goed idee? Lees ervaringen van klanten van Max-villa die u voorgingen bij NederlandReview!

  Maxivillas
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  8.4
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  8.6
  Prijs
  rating
  6.6
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Maxivillas

  Uw beoordeling

  vakantiehuis

  We hebben hier geboekt en een vakantie gehad.
  Mooie, grote ' villa' of eigenlijk vakantiehuis.

  Niet erg goedkoop, maar de kwaliteit was dan ook echt wel goed

  Door: K.13-01-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Grote familie in een huisje

  Onze familie is stevig uit de klouwen gewassen en we willen weleens met zijn allen op vakantie
  En dan niet ongezellig in allemaal verschillende huissies maar gewoon bij mekaar.
  MaxiVillas ontdekt, daar hebben ze veel echt grote huissies waar zelfs onze familie in past. Toppie

  Door: Raymond16-09-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Villa van Maxivillas in Italië

  Vorig jaar ter ere van het 50-jarig huwelijk van mijn ouders in een villa van Maxivilla gezeten in Italië. En wat was het genieten. Vooraf een aantal foto's gezien en die kwamen overeen met de werkelijkheid. Over de prijs kan ik alleen niet goed oordelen, want ik heb zelf niet betaald, haha.

  Door: Wouter Rutjes22-04-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  FAQ

  Is Maxivillas een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 3 ervaringen geplaatst over Maxivillas. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.4 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Maxivillas actief?

  Maxivillas is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goedkope vakanties, Zonvakanties & All-Inclusive, Hotels, huisjes en campings

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Maxivillas gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.