NederlandReview

  Ervaringen Maximal

  Veel mensen houden ervan om festivals te bezoeken. Vaak ben je beperkt tot festivals in Nederland in verband met het vervoer. Nu niet meer, want met Maximal kun je voor een schappelijke prijs een busreis boeken naar een festival van je keuze in heel Europa. Wat de mensen vinden van deze en andere diensten die zij aanbieden, lees je hier op NederlandReview.

  Over Maximal

  In 2012 is het bedrijf Maximal begonnen met het organiseren van busreizen naar festivals in heel Europa. De ambitie van het bedrijf is om ‘van iedere reis een totaalervaring te maken’. Maximal wil haar klanten verzekeren van veilig vervoer van en naar de festival. Zij werken hiervoor samen met Connexxion. De touringcars die gebruikt worden voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en zijn voorzien van ISO 9001/SKTB keurmerk. Er wordt natuurlijk alleen gebruik gemaakt van volledig gecertificeerde chauffeurs.


  Time lapse video van de camping op Lowlands

  Diensten

  Festivalreizen
  Bij Maximal kun je dus allereerst je festivalreis boeken. Je kunt jouw reis vinden door te zoeken op de naam van het festival, of het land waar je naartoe wilt gaan, of de datum waarop het festival plaatsvindt. Als je het festival van je keuze hebt gevonden, kun je meteen een busreis reserveren door op de vertrekplaats van je keuze te klikken. Zijn de vertrekplaatsen ver weg, en ga je met meerdere mensen, dan kun je ook een vertrekplaats aanvragen.

  Festivaltickets en evt. camping

  Bij het boeken van je busreis is het ook mogelijk om evt. meteen je entreetickets te reserveren, zodat je zeker weet dat je op de plaats van je bestemming binnenkomt! Wanneer het festival meerdere dagen duurt, kun je ook dingen vinden als een entreeticket in combinatie met een plaats op de camping voor de gehele reis bijvoorbeeld.

  Extra’s

  Bij Maximal bieden ze altijd iets extra’s. Zo bieden ze de garantie dat je met je vrienden in dezelfde bus zit, je kunt uitstappen voor de deur, je krijgt gratis biertjes, er is altijd een reisleider aan boord, etc. Daarnaast houden ze je met informatieve blogs, nieuwsbrieven en dergelijke op de hoogte van al het festivalnieuws. Ook op Facebook, Instagram en YouTube.

  Festivalshop

  Hiernaast heeft Maximal ook een festivalshop waarin zij artikelen verkopen die je nodig kunt hebben als je naar een festival gaat. Deze zijn onderverdeeld in de categorieën koken, opladers, picknick, slapen, tenten, etc. Deze artikelen worden in Nederland en België binnen twee werkdagen thuisbezorgd. Boven de € 50,00 zijn de verzendkosten gratis, daaronder betaal je € 5,99 voor het verzenden.

  Klachten

  Als je een klacht hebt over de totstandkoming of uitvoering van de overeenkomst met Maximal moet je de klacht direct schriftelijk of in een andere passende vorm richten tot Maximal. Als de klacht niet binnen een maand naar tevredenheid wordt opgelost, zal Maximal de klacht binnen drie maanden voorleggen bij een onafhankelijke geschillencommissie voor een bindend advies. In de Festivalshop gelden de normale webwinkelregels zoals die overal zijn.

  Laat hier jouw eerlijke mening over Maximal achter, zodat anderen daarvan kunnen leren!

  Zijn de festivalreizen van Maximal tot in de puntjes geregeld? Wat zijn de ervaringen van festivalgangers die al eens bij hen een reis hebben geboekt?

  Maximal
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  2
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  2
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  2
  Leveren
  rating
  2

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Maximal

  Uw beoordeling

  Melt Busreis

  Busreistickets gekocht voor Melt Festival, 2 maanden van tevoren aan Maximal aangegeven dat ik graag wilde dat de tickets geannuleerd werden of de blokkade voor doorverkoop zouden opheffen bij Ticketswap, aangezien ik geopereerd zou worden in vlak voor de busreis. Maximal heeft er na honderde pogingen niet voor kunnen zorgen dat de blokkade werd opgeheven ondanks dat zij speficiek hebben aangegeven bij Ticketswap dat doorverkoop niet toegestaan is. En ook mijn tickets werden niet geannuleerd. SUPER SLECHTE SERVICE en echt een ontzettend nare ervaring, wij hebben uiteindelijk onze €176 nooit meer terug gezien!!

  Door: Mina22-09-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  FAQ

  Is Maximal een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Maximal. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 2 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Maximal actief?

  Maximal is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Groepsreizen, Daguitjes & Tickets, Hotels, huisjes en campings, Goedkope vakanties

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Maximal gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.