NederlandReview

  Ervaringen MAVI Travel

  Heb je al zin in je volgende vakantie? Dan ben je misschien wel op zoek naar de juiste plek om die te gaan boeken. Het zou kunnen zijn dat MAVI Travel de ideale reis voor je heeft. Maar wat voor een reizen zullen ze precies aanbieden? Hoe zullen die cruiseschepen er nou precies van binnen uitzien? Waar zul je allemaal met ze heen kunnen varen? Zal het makkelijk zijn om een cruise of vaarreis te boeken via de website van MAVI Travel? En zal de klantenservice van MAVI Travel in ieder geval naar je luisteren als de cruise toch niet blijkt te zijn wat je ervan had verwacht? Alleen mensen die wel eens een cruisereis bij MAVI Travel hebben geboekt kunnen je hierover informeren. Lees hun reviews om een aardig beeld van MAVI Travel en hun cruises en zeilreizen te krijgen. Hun cijfers, ervaringe, beoordelingen en meningen kunnen je laten zien wat er nou echt van MAVI Travel verwacht kan worden.

  Over MAVI Travel

  MAVI Travel is een bedrijf dat cruisereizen aanbiedt. Het bedrijf is opgericht door Jankees Salverda en Ingeborg Oostlander-Çetin. Ze zijn er voor mensen die meer willen een simpele standaard strandvakantie of zonvakantie in Turkije. Ze hebben een eigen rederij in Bodrum wat ook gelijk de thuishaven van het bedrijf is. Vanuit Bodrum organiseren ze zogenoemde “Blue Cruises”. Je gaat dus met een schip mee en leert daardoor op een andere manier het land kennen. Op hun website zeggen ze dat de kapiteins van de schepen broers zijn en je kunt rekenen op hun gasvrijheid. Ze hebben voldoende zeilervaring. Het bedrijf zelf bestaat ook al meer dan 11 jaar. Je kunt kiezen tussen de Turkse Kust en de Griekse eilanden. Ga bijvoorbeeld op een comfort cruise, gezinscruise of juist een dagtocht. Of ga op een mooie zeilcruise over de Zuid-Dodekanesos. Ook kun je, bijvoorbeeld voor een jubileum, een privéschip huren waar alleen jij en je familie op zitten. Op die manier kun je een groot feest geven op het water. Varend zul je dan de mooiste plekjes van de kust zien.


  De Blue Cruises van MAVI Travel.

  Diensten van MAVI Travel

  Via de website van MAVI Travel kun je gemakkelijk een zeilreis boeken. Ze willen daarvoor graag je gewenste bestemming en type reis weten. Ook is de periode van belang. Daarna zullen ze je laten zien welke Blue Cruises er voor jou beschikbaar zijn in die periode. Ook heeft MAVI Travel een klantenservice om je te helpen als het boeken niet helemaal wil lukken.

  Klachten, Complimenten en Tips voor MAVI Travel

  Heb jij al een reis gemaakt met MAVI Travel? Of het nou een dagreis was of echt een hele cruise, wij horen graag over jouw ervaring met dit vaarbedrijf. Hoe gemakkelijk was het om een reis te boeken via de website? Heb je echt zoveel van de mooie Turkse kust of Griekse eilanden gezien? En hoe zal de klantenservice van MAVI Travel staan tegenover eventuele klachten van jou en andere opvarenden? Laat je eigen MAVI Travel review achter en vertel ons wat jouw mening over deze reisorganisatie voor zeilreizen nou eigenlijk precies is.

  MAVI Travel
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  8.6
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  9
  Service
  rating
  8
  Prijs
  rating
  8
  Leveren
  rating
  9

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over MAVI Travel

  Uw beoordeling

  korting

  wil jij ook op elke willekeurige aankoop korting krijgen ga dan naar deze link en schrijf je in

  cashbackkorting.nl/u/194467315

  Voorbeeld  Stel u boekt een reis van € 1000 bij een reisorganisatie. Als u dit via een cashbacksite doet ontvangt u 4% cashbackkorting, wat u dus ongeveer € 40,- oplevert. Dit tegoed wordt bijgeschreven op uw account bij de cashbacksite en kunt u daarna uit laten betalen naar uw bankrekening.

  Cashback kortingen zijn er voor vele verschillende producten en diensten. Bij bijna iedere webwinkel is een cashback te krijgen.

  Om gebruik je van te maken moet je het naar de volgende link gaan:

  cashbackkorting.nl/u/194467315

  je komt niet voor vervelende verrassingen te staan of ingewikkelde voorwaarden

  bovenin kan je lid worden Bovendien krijg je dan ook extra een welkomsbedrag

  : Meld je aan
  Meld je gratis aan op cashbackkorting.nl/u/194467315
  Er wordt automatisch een persoonlijk account voor je aangemaakt en je hebt direct toegang tot alle webshops en de beste online deals!
  Meld je nu aan en krijg direct 7,50 CashCoins op jouw account gestort!

  2
  Stap 2: Log in
  Zorg altijd dat je bent ingelogd op cashbackkorting.nl/u/194467315 voordat je een aankoop doet bij één van de aangesloten webshops. Alleen dan kunnen wij jouw aankopen registreren en korting geven.


  Stap 3: Zoek je shop
  Zoek in het uitgebreide aanbod van aangesloten webshops en zie direct hoeveel korting jij van cashbackkorting.nl/u/194467315 krijgt. Heb je jouw shop gevonden? Klik op de groene button en shop met korting!


  Stap 4: Doe je aankoop
  Bestel de gewenste producten en/of diensten in de webshop, zoals je gewend bent, en reken af. Je doet jouw aankoop dus gewoon op de website van de aangesloten webwinkel. cashbackkorting.nl/u/194467315 registreert automatisch de naam van de webshop en het totale aankoopbedrag (zodat we kunnen berekenen hoeveel korting je van ons krijgt). We registreren niet welke producten en/of diensten je koopt.


  Stap 5: Krijg geld terug!
  Jouw aankopen en de korting die jij hiervoor van Cashbackkorting.nl ontvangt, worden geregistreerd in jouw persoonlijk account op: cashbackkorting.nl/u/194467315

  Jij kan dus altijd zien hoeveel tegoed je hebt opgebouwd en wanneer je dit kan laten storten op jouw rekening!

  Door: remco15-02-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7
  rating

  Wijn zeilcruise mei 2019

  Een geweldige vakantie. Een belevenis die iedereen een keer moet meemaken. Alles tot in de puntjes geregeld en verzorgd. Bemanning geweldig, eten voortreffelijk. Je wordt in de watten gelegd. Jammer dat het dit voorjaar niet kon door Het Virus?. Maar volgend jaar gaan we zeker weer mee.

  Door: Elles Ketelaars27-08-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  FAQ

  Is MAVI Travel een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over MAVI Travel. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is MAVI Travel actief?

  MAVI Travel is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Bijzondere reizen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van MAVI Travel gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.