LuxuryHotelCompany

4.4
6.4

Bestellen

2.7

Service

5.1

Prijs

3.3

Levering

36.4%

Zou hier weer kopen

LuxuryHotelCompany

Als je op vakantie gaat heb je natuurlijk wel een goed hotel nodig om te verblijven. Of je nou de hele dag lui bij het hotel wilt rondhangen of er juist de hele dag opuit gaat en alleen ’s avonds van je hotelkamer gebruik maakt, het hotel moet er goed uitzien. Maar aangezien er zoveel verschillende hotels zijn is de keuze soms best moeilijk. Één iemand die je verblijf wel wil verzorgen is LuxuryHotelCompany. Maar wat zul je kunnen verwachten van de kwaliteit van hun bedden, hotelkamers en andere faciliteiten? Zal het nou wel zo makkelijk zijn om een verblijf te boeken via hun website? En hoe zal hun personeel en de mensen bij hun klantenservice je verwelkomen? Die dingen weten alleen vakantiegangers en reizigers die al eens een verblijf bij LuxuryHotelCompany geboekt hebben. Lees hun reviews om een eerlijk beeld van LuxuryHotelCompany te krijgen. Hun beoordelingen, meningen en ervaringen kunnen je helpen bij je beslissing wel of niet bij LuxuryHotelCompany te boeken.

Over LuxuryHotelCompany

LuxuryHotelCompany is een hotelketen. Op hun website noemen ze zichzelf “dé shortstay website”. De website en de hotels die je erop kunt vinden zijn bedoeld voor mensen die leuk, slim en reislustig zijn. Ze verwelkomen levensgenieters die het leuk vinden om verrast te worden door net dat beetje extra dat LuxuryHotelCompany biedt. Je krijgt bij je verblijf dus niet alleen een prachtige hotelkamer maar ook een heerlijk diner. Daarbij heb je als gast toegang tot LuxuryHotelCompany’s wellness faciliteiten. Verder kun je ook nog fietsen huren zodat je op je gemak de omgeving kunt verkennen en mooie fietstochten maken. Ze vinden dat alles zou moren draaien om jouw mooie en kwalitatief hoogwaardige ervaring met hen. Ze staan er ook open voor om met anderen zaken te doen. Als je denkt dat jouw hotel perfect bij hun doelgroep past en bereid bent met ze samen te werken dan kun je contact met ze opnemen door jouw gegevens in te vullen. Zij zullen dan contact met je opnemen.


Diensten van LuxuryHotelCompany

Je kunt een hotel boeken via hun website. Af en toe hebben ze wel eens leuke acties. Zo is er op het moment van schrijven een actie waarbij je een kortingscode van Etos in kan voeren. Hierdoor krijg je korting op je verblijf. Verder kun je dan het hotel kiezen en verder gaan met je boeking. Ook heeft LuxuryHotelCompany natuurlijk een klantenservice. Daar zullen ze je graag verder helpen als je er even niet meer uitkomt.

Klachten, Complimenten en Tips voor LuxuryHotelCompany

Heb je al eens een verblijf bij LuxuryHotelCompany geboekt? Dan willen wij graag weten hoe dit in zijn werk ging. Was het echt zo makkelijk om een verblijf te boeken via hun website? Waren de hotels echt zo leuk en verrassend als LuxuryHotelCompany doet voorkomen? Was er wel plek voor je of was je toch overboekt? Hoe zagen de hotelkamers eruit? En wat voor een klantenservice verleent LuxuryHotelCompany als je hulp nodig hebt? Schrijf een review en vertel ons alles over jouw ervaring met LuxuryHotelCompany.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (11)

Anderen bekeken ook