Lopesan Hotels

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Lopesan Hotels

Wanneer je op vakantie gaat en je het jezelf kunt permitteren om voor wat meer luxe te kiezen, dan kun je terecht in één van de vele Lopesan Hotels. Zij bieden luxe kamers aan in hotels van prachtige architectuur in verschillende landen. Tevens is het bij hen mogelijk om daar enige extra’s bij te boeken voor een nog betere vakantiebeleving. Wat de klanten die deze hotels al eens bezochten vinden van de door hen geleverde services lees je hier op NederlandReview.


Over Lopesan Hotels

 
Met meer dan 7.000 hotelkamers in Gran Canaria, Fuerteventura, in de Dominicaanse Republiek, Duitsland en Oostenrijk, is Lopesan Hotel Group hét toonaangevende bedrijf in de toeristische industrie op de Canarische Eilanden en één van de belangrijkste in Spanje. Zij dragen de naam IFA of Lopesan. Zo kun je bij hen de beste hotels boeken in de exclusieve resorts van Costa Meloneras in het zuiden van Gran Canaria. Ook aan het strand van Maspalomas, met zijn aangename klimaat in zomer en winter, hebben zij verschillende locaties beschikbaar. Ze bieden hotels aan die uniek ingericht en prachtig gedecoreerd zijn met exclusieve voorzieningen op het gebied van Wellness, gastronomische restaurants en bijvoorbeeld ook de speciale Lopesan Meloneras Golf, de eerste court op Gran Canaria waar je naast de Atlantische Oceaan kunt spelen.
Diensten

 
De site van Lopesan Hotels is geschreven in de Engelse taal, Nederlands is helaas niet beschikbaar. Je kunt er voor verschillende dingen terecht. Zo is het mogelijk om je trouwerij te vieren. Daarnaast behoort golfen tot één van de mogelijkheden. Tevens is het mogelijk om er zakelijke bijeenkomsten te houden in één van de vele vergaderzalen die aanwezig zijn. De hotels zijn uitgerust met spa’s, waar je van thalassotherapie kunt genieten en natuurlijk nog meer. De hotels die je bij Lopesan Hotels kunt vinden beschikken over gastronomische restaurants waar je heerlijk kunt dineren. Op de website kun je kiezen naar welke locatie je zou willen gaan. Tevens zijn er op de site ook allerlei aanbiedingen te vinden die je kunt boeken.


Klachten 

Voor klachten en andere vragen is het mogelijk om via een contactformulier contact met Lopesan Hotels op te nemen. Er staan verschillende telefoonnummers voor meerdere landen op de website vermeld, zodat je voor ieder land de daarvoor bedoelde klantenservice kunt bereiken. Verder is het mogelijk om direct via Skype te bellen via nummer: 902 450 010.


Deel je ervaringen over Lopesan Hotels 

Heb je zelf al eens een kamer bij Lopesan Hotels geboekt? Hoe dit allemaal bevallen is kun je bij ons delen. Op die manier help je andere gebruikers en eventuele klanten die er een boeking willen doen op weg bij het maken van een goede keuze.


Boeken bij Lopesan Hotels, wat zijn de ervaringen van andere klanten en hoe hebben zij het verblijf in de hotels ervaren? Zijn ze er tevreden over?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)