NederlandReview

  Ervaringen Lopesan Hotels

  Wanneer je op vakantie gaat en je het jezelf kunt permitteren om voor wat meer luxe te kiezen, dan kun je terecht in één van de vele Lopesan Hotels. Zij bieden luxe kamers aan in hotels van prachtige architectuur in verschillende landen. Tevens is het bij hen mogelijk om daar enige extra’s bij te boeken voor een nog betere vakantiebeleving. Wat de klanten die deze hotels al eens bezochten vinden van de door hen geleverde services lees je hier op NederlandReview.

  Over Lopesan Hotels


  Met meer dan 7.000 hotelkamers in Gran Canaria, Fuerteventura, in de Dominicaanse Republiek, Duitsland en Oostenrijk, is Lopesan Hotel Group hét toonaangevende bedrijf in de toeristische industrie op de Canarische Eilanden en één van de belangrijkste in Spanje. Zij dragen de naam IFA of Lopesan. Zo kun je bij hen de beste hotels boeken in de exclusieve resorts van Costa Meloneras in het zuiden van Gran Canaria. Ook aan het strand van Maspalomas, met zijn aangename klimaat in zomer en winter, hebben zij verschillende locaties beschikbaar. Ze bieden hotels aan die uniek ingericht en prachtig gedecoreerd zijn met exclusieve voorzieningen op het gebied van Wellness, gastronomische restaurants en bijvoorbeeld ook de speciale Lopesan Meloneras Golf, de eerste court op Gran Canaria waar je naast de Atlantische Oceaan kunt spelen.


  Hotel Lopesan Baobab Resort

  Diensten


  De site van Lopesan Hotels is geschreven in de Engelse taal, Nederlands is helaas niet beschikbaar. Je kunt er voor verschillende dingen terecht. Zo is het mogelijk om je trouwerij te vieren. Daarnaast behoort golfen tot één van de mogelijkheden. Tevens is het mogelijk om er zakelijke bijeenkomsten te houden in één van de vele vergaderzalen die aanwezig zijn. De hotels zijn uitgerust met spa’s, waar je van thalassotherapie kunt genieten en natuurlijk nog meer. De hotels die je bij Lopesan Hotels kunt vinden beschikken over gastronomische restaurants waar je heerlijk kunt dineren. Op de website kun je kiezen naar welke locatie je zou willen gaan. Tevens zijn er op de site ook allerlei aanbiedingen te vinden die je kunt boeken.

  Klachten

  Voor klachten en andere vragen is het mogelijk om via een contactformulier contact met Lopesan Hotels op te nemen. Er staan verschillende telefoonnummers voor meerdere landen op de website vermeld, zodat je voor ieder land de daarvoor bedoelde klantenservice kunt bereiken. Verder is het mogelijk om direct via Skype te bellen via nummer: 902 450 010.

  Deel je ervaringen over Lopesan Hotels

  Heb je zelf al eens een kamer bij Lopesan Hotels geboekt? Hoe dit allemaal bevallen is kun je bij ons delen. Op die manier help je andere gebruikers en eventuele klanten die er een boeking willen doen op weg bij het maken van een goede keuze.

  Boeken bij Lopesan Hotels, wat zijn de ervaringen van andere klanten en hoe hebben zij het verblijf in de hotels ervaren? Zijn ze er tevreden over?

  Lopesan Hotels
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Lopesan Hotels

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Lopesan Hotels een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Lopesan Hotels. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Lopesan Hotels actief?

  Lopesan Hotels is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Zonvakanties & All-Inclusive, Bijzondere reizen, Hotels, huisjes en campings

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Lopesan Hotels gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.