NederlandReview

  Ervaringen Linnaeushof

  Kinderen moeten kunnen spelen, en thuis hebben ze nou eenmaal niet altijd genoeg ruimte om zich uit te leven. De speeltuinen in woonwijken zijn klein en soms zijn er gevaarlijke wegen in de buurt. Dan is het geweldig om je kinderen mee te nemen naar een speeltuin als Linnaeushof. Maar wat zul je aantreffen als je dat park binnenkomt? Wat voor speeltoestellen zullen er te vinden zijn? Hoe groot zal dit park nou echt zijn? Zullen de attracties wel veilig genoeg zijn? Zal het makkelijk zijn om via hun website aan kaartjes te komen? En wat voor een klantenservice kun je van Linnaeushof en hun personeel verwachten? Alleen ouders die Linnaeushof al eens met hun kinderen hebben bezocht kunnen je hier meer over vertellen. Kijk eens naar hun reviews om te ontdekken wat zij van hun bezoek vonden. Hun beoordelingen, meningen, ervaringen en cijfers kunnen je een goed beeld van Linnaeushof geven.

  Over Linnaeushof

  Linnaeushof is een speeltuin. Ze beweren zelfs de grootste speeltuin van Europa te zijn, dus dat belooft wat. Ze hebben er vele attracties waar je gebruik van kunt maken. Een voorbeeld hiervan is de nieuwe hindernisbaan die voor kinderen een echte uitdaging is. De kruipsin is al jaren een succes. Daarin kunnen kinderen aan één kant een soort slurf omhoog klimmen om aan de andere kant weer naar beneden te glijden. Verder zijn er nog loopings, schommelbootjes, een monorail superhoge glijbaan, minigolf en nog vele andere dingen. Ga naar Reuze Speel Fantasieën, Piraten Eiland of de grote speeltuin Pioniersdorp om je helemaal in een andere wereld te wagen. Maar zijn ook minicars, hobbelfietsen en andere voertuigen waar je op kunt rondrijden. Als laatste is er nog waterspeeltuin “De Oase”. Deze verzorgd vanaf 20 april tot eind september voor veel waterpret. Mocht je toch nog iets aan de andere kant van het park willen doen, dan hoef je dat hele eind niet te lopen. Dan neem je toch gewoon de Linnaeushof Expres, een treintje dat je door het hele park kan vervoeren. Er is voldoende te beleven voor zowel peuters, kleuters als kinderen. En gaat het onverwachts regenen? Dan kun je altijd nog uitwijken naar de grote binnenspeeltuin inclusief luchtskelters.


  De Linaeushof reclamespot.

  Diensten van Linnaeushof

  Iedereen kan zo een bezoek aan Linnaeushof brengen. Op hun website kun je een overzicht vinden van wanneer de speeltuin komende tijd geopend is. Wel raden ze je aan om voor vertrek nog even te kijken. Met slecht weer kan het namelijk zijn dat de openingstijden worden aangepast. Verder kun je altijd even bellen met hun klantenservice als je een vraag hebt.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Linnaeushof

  Heb je zelf al eens een bezoek gebracht aan Linnaeushof? Dan horen wij graag hoe dat bezoek is verlopen. Waren ze inderdaad geopend toen dat op hun website geopend werd? Was het makkelijk kaartjes te kopen via hun website of aan de deur? Waren alle beloofde attracties aanwezig? Hebben je kinderen zich vermaakt? En hoe vriendelijk is de klantenservice van Linnaeushof nou echt? Schrijf een review en vertel ons alles over deze enorme speeltuin.

  Linnaeushof
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  6
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  2
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Linnaeushof

  Uw beoordeling

  6 tickets

  Wat zijn wij onwijs teleurgesteld in de Linnaeushof. Vandaag zouden wij het park bezoeken, maar mijn zoontje werd vannacht ziek. Ik had helaas niet voor de variabele tickets gekozen en heb vanmorgen gebeld, met de vraag of ik kon bijbetalen om de tickets om te zetten naar variabele tickets. Dit was helaas niet mogelijk, dus dat betekent dat de 6 tickets (en parkeerticket) komen te vervallen. Het argument was dat ik 3 keer akkoord ben gegaan met hun voorwaarden. Ik vind het echt een schandalige service en we zijn echt onwijs teleurgesteld!

  Door: J. de Boer04-08-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6
  rating

  FAQ

  Is Linnaeushof een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Linnaeushof. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Linnaeushof actief?

  Linnaeushof is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Daguitjes & Tickets

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Linnaeushof gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.