NederlandReview

  Ervaringen Lighthouse Works

  De hele dag krijgen we eigenlijk wel stoffen binnen die we niet nodig hebben en die zelfs eigenlijk helemaal niet goed voor ons zijn. Denk maar aan al die toegevoegde suikers en zoetstoffen die in zoveel voedingsmiddelen verwerkt zijn. Lighthouse Works wil wat mindfulness en wellness in je leven toevoegen. Maar zal je lichaam nou echt gezonder worden van zo’n cursus? Zul je er ook meer zen van worden of zal het je alsnog maar niet lukken met hun mindfulness te ontspannen? En op wat voor een manier zal de klantenservice van Lighthouse Works je kunnen helpen als het boeken niet lukt of er ergens anders iets misgaat? Dat kunnen alleen echte klanten van Lighthouse Works je vertellen. Lees hun reviews om een idee te krijgen van hoe zij dit bedrijf voor welness en mindfulness nou eigenlijk beleven. Hun meningen, beoordelingen, cijfers en ervaringen kunnen je doen inzien of Lighthouse Works ook iets voor jou zou kunnen zijn.

  Over Lighthouse Works

  Lighthouse Works is een bedrijf dat zich richt op wellness en mindfulness. Ze willen je graag voorzien van een plek om je batterij weer helemaal op te laten. Dit kan natuurlijk tijdens een retreat. Lighthouse Works heeft hier verschillende versies van. Een hoop vermoeidheid en andere klachten komen voort uit bepaalde afvalstoffen die zich ophopen in het lichaam. Daar zijn hun detox retreats ideaal voor. Je besteedt dan het hele weekend aan het detoxen van je lichaam. Mochten jouw klachten meer gerelateerd zijn aan stress en een vol hoofd, dan kun je gaan voor hun wellness retreats of yoga retreats. Die kun je al op de Veluwe vinden, maar je kunt ook naar Griekenland Daar verwen je jezelf met massages, spa-behandelingen, yogasessies en andere dingen waarmee je je hoofd even helemaal leeg maakt. Hun waardes zijn down to earth, uit het hart, toegankelijk en betrouwbaar. Zij leveren de bouwstenen, jij bepaald alleen welke bouwstenen je nodig hebt om een mindfull leven te leiden.


  Hier wat meditatiemuziek om tot rust te komen.

  Diensten van Lighthouse Works

  Je kunt op de website van Lighthouse Works een gratis test doen om te zien jij mindfull bent of dat je hoofd juist vol is. Mocht je hoofd te vol zijn en het tijd zijn voor een verandering, dan kun je via de website van Lighthouse Works een retreat boeken (al kan dat ook als het niet noodzakelijk is maar je dat gewoon leuk vindt). Als je je inschrijft voor hun email nieuwsbrief dan krijg je €10 korting op je boeking. Daarnaast sturen ze je dan een aantal keer per jaar een mail met inspiratie, recepten, interessante artikelen, gezondheidsweetjes en exclusieve aanbiedingen. En er is een Lighthouse Works klantenservice om je te helpen als je iemand nodig hebt om je van advies te voorzien.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Lighthouse Works

  Heb je ooit eerder een retreat gedaan bij Lighthouse Works? Ook als je alleen even de test hebt gedaan horen wij graag over jouw ervaring met Lighthouse Works. Hoe mindfull zijn die yoga retreats of wellness retreats nou echt? En hoe was de begeleiding van hun klantenservice en de andere mensen die bij Lighthouse Works werken? Schrijf je eigen Lighthouse Works review en laat ons weten wat jouw mening over dit bedrijf is.

  Lighthouse Works
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Lighthouse Works

  Uw beoordeling


  FAQ

  Is Lighthouse Works een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Lighthouse Works. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Lighthouse Works actief?

  Lighthouse Works is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector Bijzondere reizen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Lighthouse Works gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.