LATAM Airlines

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

LATAM Airlines

Ben je op zoek naar een luchtvaartmaatschappij? Wellicht is LATAM Airlines voor jou een goede optie. Bekijk via NederlandReview welke klantervaringen er bekend zijn bij LATAM Airlines. Dat doe je op deze pagina van NederlandReview.  


Wat is LATAM Airlines?

 


LATAM Airlines Group is een Chileens-Braziliaanse luchtvaartmaatschappij, opgezet naar Chileens recht met hoofdkantoor in Santiago, Chili. Het wordt beschouwd als de grootste luchtvaartmaatschappij van Latijns-Amerika met dochterondernemingen in Argentinië, Brazilië, Colombia, Ecuador, Paraguay en Peru.  


Moeilijke tijden

 


Vanwege de COVID-19-uitbraak hebben sommige regeringen de toegang van passagiers tot hun land beperkt. Als je vlucht door deze situatie wordt beïnvloed of als je liever gewoon op een andere datum vliegt, dan is het verstandig om het beleid door te lezen. Dit beleid staat vermeld op de website.


Het bedrijf stelt in ieder geval dat in moeilijke tijden de inzet nog sterker is. De flexibiliteit van het beleid maakt het mogelijk om een vluchtdatum of bestemming opnieuw in te plannen. Ticketwijzigingen zul je door moeten geven via Latam.com. Deze site is in het leven geroepen, zodat je reizen opnieuw kunt plannen. Dit beleid is opgesteld naar aanleiding van de COVID-19-crisis.  


Weet je niet zeker of je vlucht wordt beïnvloed door beperkingen van de grensafsluiting of de noodtoestand? Bekijk dan de pagina met overheidsbeperkingen voor meer informatie. Deze vind je op de website van LATAM Airlines.  


Beveiligingsmaatregel

 


Ben je benieuwd of er door het bedrijf beveiligingsmaatregelen worden getroffen? Dat zullen we hier aan je uitleggen. Er wordt gebruik gemaakt van TLS-technologie, die zowel de authenticiteit van de website koopt als informatie van persoonlijke aard verstrekt.


Ongeacht waar je je zal bevinden, zal je browser verbinding maken met hun site via een TLS-protocol. Dat bevestigt dat je echt op de website bent en de servers gebruikt. Dat zal duidelijk worden door het verschijnen van een HTTPS-code in de adresbalk van je browser. Op deze manier wordt een methode voor het coderen van jouw informatie in combinatie met een uniek sessie-wachtwoord vastgesteld.  


Technologie

 


Deze technologie maakt het volgens het bedrijf mogelijk dat je persoonlijke gegevens voorafgaand aan je transactie worden gecodeerd. Dit zorgt ervoor dat ze niet gelezen kunnen worden. Alle TLS-certificaten zijn gemaakt voor een bepaalde server, op een specifiek domein en voor een gevestigde commerciële entiteit. Deze website maakt gebruik van Google Analytics Premium, een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google Ireland Limited.  


Google Analytics Premium gebruikt 'cookies', dit zijn bestanden die in je browser zijn opgeslagen om algemene informatie te verzamelen over hoe je de website gebruikt. Dat wil zeggen welke pagina's je bezoekt, waar je op klikt, hoe lang je op een site doorbrengt, je leeftijd, geslacht, interesses en nog meer dingen.


De door de cookies gegenereerde informatie over jouw gebruik van de website en je huidige IP-adres wordt door je browser verzonden naar Google en opgeslagen op servers in de Verenigde Staten en andere landen.


Namens de beheerder van deze website zal Google deze informatie gebruiken, om je gebruik van de website te evalueren. Er worden rapporten over de website-activiteit opgesteld en er worden andere diensten met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik aan de website-exploitant geleverd.  


Wat zijn de klantervaringen?

 


Heb je weleens een bestelling gedaan bij LATAM Airlines? Ben je tevreden over de service van LATAM Airlines? Zijn de medewerkers van dit bedrijf goed in staat geweest om je te helpen? Als je een advies over dit bedrijf zou moeten geven, zou dit dan positief of negatief zijn? Ga je in de toekomst vaker een ticket boeken bij LATAM Airlines? De gebruikers van NederlandReview waarderen het zeer als jij je visie over dit bedrijf deelt.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)