NederlandReview

  Ervaringen Landgoed Ruwinkel

  Wanneer je er even lekker tussenuit wilt in eigen land, dan kun je natuurlijk kiezen voor de grote bekende ketens die er zijn. Maar je kunt ook een vakantiehuisje huren bij Landgoed Ruwinkel. Een zelfstandig park dat middenin Gelderland ligt en over de nodige faciliteiten beschikt. Wat anderen vinden van het park, de huisjes, prijzen en service lees je hier.

  Over Landgoed Ruwinkel

  In 1969 kocht ondernemer Willem van den Heuvel Boerderij Klein Ruwinkel in Scherpenzeel. Hij veranderde de landerijen in een plek voor het neerzetten van tenten en caravans en in de boerderij werd een kantine en kampwinkel gemaakt. In 1970 werd Camping Klein Ruwinkel geopend, waarna ieder jaar de camping verbeterd werd met bijvoorbeeld een overdekt zwembad in 1987. Hierna gingen ze bungalows bouwen om het hele jaar gasten te kunnen ontvangen. Voor een optimale bezetting gingen ze samenwerken met verhuurorganisatie Creatief Vakantieparken. Zij zorgden voor de reserveringen en landelijke reclame. In 1996 werd deze overgenomen door Gran Dorado en later werd dit Landal Greenparks. Landelijke reclamecampagnes werden minder belangrijk en mensen boekten zelf hun bungalows toen het internet in opkomst kwam. Eind 2014 werd mede daarom de verhuurbemiddelingsovereenkomst tussen Landal Greenparks en Klein Ruwinkel beëindigd. De familie van den Heuvel besloot zich toen weer toe te gaan leggen op persoonlijke aandacht voor hun gasten op het park, nu genaamd Landgoed Ruwinkel.


  In vogelvlucht over een aantal vakantiehuizen en vakantieparken van Landgoed Ruwinkel

  Diensten

  Op Landgoed Ruwinkel kun je accommodaties boeken voor 2 tot 10 personen, sommige hebben een eenvoudige inrichting, anderen zijn luxe uitgevoerd. De vroegere kampwinkel is nu een pannenkoekenhuis genaamd Hans & Grietje geworden en de kantine is nu restaurant Mona’s. Naast gratis wifi over het gehele park is er dus het zwembad en de tennisbaan, maar ook een midgetgolfbaan, outdoor tafeltennis, een speeltuin en een dierenweide zijn aanwezig. In de omgeving is ook van alles te doen en te zien. Ook vind je op de website de evenementenkalender van de directe omgeving van Landgoed Ruwinkel. Alle informatie over de vakantiehuizen, een plattegrond, services etc. zijn te vinden op de website.

  Verhuur

  Als je een vakantiehuis wilt boeken, voer je rechts op de pagina eenvoudig in wanneer je aan wilt komen en vertrekken en met hoeveel personen je wilt komen. Je ziet dan meteen een overzicht van, meestal meerdere, de vakantiehuizen die je kunt boeken. Ook kun je de zoekopdracht nog verder verfijnen door aan te geven dat je bijvoorbeeld een huisdier mee wilt nemen, maar je kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een bubbelbad, wasmachine, 3D televisie, etc.

  Klachten

  Wanneer je een klacht hebt over je vakantieverblijf word je gevraagd dit eerst ter plaatse bij het management van het park te melden. Wordt de klacht niet naar tevredenheid afgehandeld dan kun je tot 1 maand na vertrek uit het park de klacht schriftelijk indienen bij: Landgoed Ruwinkel, Ruwinkelseweg 11, 3925 MC Scherpenzeel of via info@landgoedruwinkel.nl o.v.v. reserveringsnummer, NAW-gegevens, datum verblijf, en accommodatienummer. De klacht zal dan zorgvuldig behandeld worden.

  Laat hier ook jouw review over Landgoed Ruwinkel achter!

  Kun je op Landgoed Ruwinkel nog de echte rust ervaren waardoor je even helemaal bij kunt komen? Of zijn de bungalows minder comfortabel als verwacht?

  Landgoed Ruwinkel
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  8
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  8
  Prijs
  rating
  8
  Leveren
  rating
  6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Keurig maar bestek mist

  Keurig verzorgen en genoeg vertier op het park. vooral de tennisbaan is altijd onze favoriet.

  Enig nadeel vond ik het tekort aan bestek. Er misten enkele lepeltjes en messen. Wellicht dat een voorganger die heeft 'meegenomen', maar toch een beetje slordig van de schoonmaak om dat niet aan te vullen!

  Door: Jesse Van Vliet12-09-2017
  jerry van der Lingen03-09-2020

  Ontzettend mooi en vooral ruim opgezet park Veel groen en privacy Geen los slingerend afval op de grond Goede eet gelegeheid zowel pannekoeken restaurant als Juf Tok kippen restaurant Huisjes en chalets sfeervol ingericht Aanrader voor ieder die rust verlangd en van fietsen en natuur houd Dan zit u bij dit park op het juiste adres Dit is het eerste park wat van mij een vette 10 krijg allen jammer dat het zwembad gesloten was ivm Covid 19 Maar dat lig niet bij de beheerders van het park Personeel en directie zijn zeer vriendelijk en behulpzaam We gaan zeker weer snel terug gr en bedankt voor de afgelopen week met een zeer mooi ervaring Jerry en Bianca van der Lingen Nieuwegein

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Schrijf zelf een review over Landgoed Ruwinkel

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Landgoed Ruwinkel een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Landgoed Ruwinkel. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Landgoed Ruwinkel actief?

  Landgoed Ruwinkel is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Vakanties binnen Nederland, Hotels, huisjes en campings

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Landgoed Ruwinkel gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.