Landgoed Ruwinkel
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Cijfer8

Totaal

8

Bestellen

10

Service

8

Prijs

8

Leveren

6
19 rating100 %Zou hier weer kopen!

Alle reviews:

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

12-09-2017
 • Bestellen

  10
 • Service

  8
 • Prijs

  8
 • Levering

  6
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: Jesse Van Vliet

Landgoed Ruwinkel - Keurig maar bestek mist

Keurig verzorgen en genoeg vertier op het park. vooral de tennisbaan is altijd onze favoriet.

Enig nadeel vond ik het tekort aan bestek. Er misten enkele lepeltjes en messen. Wellicht dat een voorganger die heeft 'meegenomen', maar toch een beetje slordig van de schoonmaak om dat niet aan te vullen!

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht

Anderen bekeken ook:

 • Portucasa.nl

  Portucasa.nl

  Beoordelingen, ervaringen en klachten

  Cijfer: 7,6Lees ervaringen
 • La Taha Vakantiehuizen

  La Taha Vakantiehuizen

  Beoordelingen, ervaringen en klachten

  Cijfer: 7,8Lees ervaringen
 • House of Britain

  House of Britain

  Beoordelingen, ervaringen en klachten

  Cijfer: 6,8Lees ervaringen

Schrijf zelf een Review

Over Landgoed Ruwinkel

Uw beoordeling:

 • Bestellen
 • Service
 • Prijs
 • Levering

Zou u nogmaals kopen bij Landgoed Ruwinkel?

 • De velden met * zijn verplicht

schrijf zelf een review

Ervaringen Landgoed Ruwinkel

Wanneer je er even lekker tussenuit wilt in eigen land, dan kun je natuurlijk kiezen voor de grote bekende ketens die er zijn. Maar je kunt ook een vakantiehuisje huren bij Landgoed Ruwinkel. Een zelfstandig park dat middenin Gelderland ligt en over de nodige faciliteiten beschikt. Wat anderen vinden van het park, de huisjes, prijzen en service lees je hier.

Over Landgoed Ruwinkel
In 1969 kocht ondernemer Willem van den Heuvel Boerderij Klein Ruwinkel in Scherpenzeel. Hij veranderde de landerijen in een plek voor het neerzetten van tenten en caravans en in de boerderij werd een kantine en kampwinkel gemaakt. In 1970 werd Camping Klein Ruwinkel geopend, waarna ieder jaar de camping verbeterd werd met bijvoorbeeld een overdekt zwembad in 1987. Hierna gingen ze bungalows bouwen om het hele jaar gasten te kunnen ontvangen. Voor een optimale bezetting gingen ze samenwerken met verhuurorganisatie Creatief Vakantieparken. Zij zorgden voor de reserveringen en landelijke reclame. In 1996 werd deze overgenomen door Gran Dorado en later werd dit Landal Greenparks. Landelijke reclamecampagnes werden minder belangrijk en mensen boekten zelf hun bungalows toen het internet in opkomst kwam. Eind 2014 werd mede daarom de verhuurbemiddelingsovereenkomst tussen Landal Greenparks en Klein Ruwinkel beëindigd. De familie van den Heuvel besloot zich toen weer toe te gaan leggen op persoonlijke aandacht voor hun gasten op het park, nu genaamd Landgoed Ruwinkel.


In vogelvlucht over een aantal vakantiehuizen en vakantieparken van Landgoed Ruwinkel

Diensten
Op Landgoed Ruwinkel kun je accommodaties boeken voor 2 tot 10 personen, sommige hebben een eenvoudige inrichting, anderen zijn luxe uitgevoerd. De vroegere kampwinkel is nu een pannenkoekenhuis genaamd Hans & Grietje geworden en de kantine is nu restaurant Mona’s. Naast gratis wifi over het gehele park is er dus het zwembad en de tennisbaan, maar ook een midgetgolfbaan, outdoor tafeltennis, een speeltuin en een dierenweide zijn aanwezig. In de omgeving is ook van alles te doen en te zien. Ook vind je op de website de evenementenkalender van de directe omgeving van Landgoed Ruwinkel. Alle informatie over de vakantiehuizen, een plattegrond, services etc. zijn te vinden op de website.

Verhuur
Als je een vakantiehuis wilt boeken, voer je rechts op de pagina eenvoudig in wanneer je aan wilt komen en vertrekken en met hoeveel personen je wilt komen. Je ziet dan meteen een overzicht van, meestal meerdere, de vakantiehuizen die je kunt boeken. Ook kun je de zoekopdracht nog verder verfijnen door aan te geven dat je bijvoorbeeld een huisdier mee wilt nemen, maar je kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een bubbelbad, wasmachine, 3D televisie, etc.

Klachten
Wanneer je een klacht hebt over je vakantieverblijf word je gevraagd dit eerst ter plaatse bij het management van het park te melden. Wordt de klacht niet naar tevredenheid afgehandeld dan kun je tot 1 maand na vertrek uit het park  de klacht schriftelijk indienen bij: Landgoed Ruwinkel, Ruwinkelseweg 11, 3925 MC Scherpenzeel of via info@landgoedruwinkel.nl o.v.v. reserveringsnummer, NAW-gegevens, datum verblijf, en accommodatienummer. De klacht zal dan zorgvuldig behandeld worden.

Laat hier ook jouw review over Landgoed Ruwinkel achter!

Als eerste alle nieuwtjes en acties

Schrijf zelf een Review

Schrijf nuEn win een diner voor 2!